Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προτημιστε την εκδοση των RELOADED...η αλλες δεν ειναι καλες...

FIFA 11-RELOADED

απο τις επιλογες του xbox λογικα τα αντιστοιχα γραφικα θα ειναι στο high??(δεν το κατεβασα ακομα για xbox γιατι τα εχει παιξει το driver του και δε διαβαζει τα dvd)...

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει το goalkeeper mode στην έκδοση για pc?

Όχι. Ούτε το Personality+, ούτε το Pro passing, ενώ το online θα έχει μέχρι 5vs5 (αντί για 11vs11 στις κονσόλες).

Δημοσ.
Όχι. Ούτε το Personality+, ούτε το Pro passing, ενώ το online θα έχει μέχρι 5vs5 (αντί για 11vs11 στις κονσόλες).

Ειναι προφανες οτι αυτα τα παιχνιδια κανουν target τις κονσολες. :-)

Δημοσ.

Κοιτάξτε τώρα τι...ΓΚΟΛΑΡΑ έφαγε ο Βαλντέζ. Μόλις στο 1ο μου παιχνίδι...απ' ότι βλέπετε, κουλές στιγμές έχουν και τα 2 παιχνίδια, θα ποστάρω αύριο και ένα ωραίο που είδα στο FIFA όμως για μη λέτε :P

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=jwv4-7ydAzo[/ame]

Δημοσ.

Οι τερματοφύλακες του Fifa ήταν για τα πανηγύρια (τουλάχιστον στο demo) εν αντίθεση με αυτούς του PES2011. Και παρόλο που έβαλα εκείνο το τραγικό goal με την κεφαλιά, ο ρυθμός 'γκαβομάρας' στους τερματοφύλακες του είναι χαμηλός. Επί των πλείστων κοινώς, τα σπάνε!

Δημοσ.
Οι τερματοφύλακες του Fifa ήταν για τα πανηγύρια (τουλάχιστον στο demo) εν αντίθεση με αυτούς του PES2011. Και παρόλο που έβαλα εκείνο το τραγικό goal με την κεφαλιά, ο ρυθμός 'γκαβομάρας' στους τερματοφύλακες του είναι χαμηλός. Επί των πλείστων κοινώς, τα σπάνε!

Στο PC εννοείς; Γιατί στις κονσόλες δεν βάζεις γκόλ ούτε με αίτηση.

Δημοσ.

Ναι, στο demo για PC τα έπνιγαν άνετα τα σουτ. Στην final build του PES2011 από την άλλη μεριά, δίνουν ρεσιτάλ (με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις. Είναι ακριβώς αυτό όμως, εξαιρέσεις... όχι σαν όλα τα άλλα προβλήματα που εμφανίζονται στα 9 από τα 10 παιχνίδια).

PS: Ελπίζω να είδατε σήμερα CL και τα φάουλ που έδινε έτσι; Κάτι ωραία σπρωξίματα του Gattuso (που πήρε και κάρτα κι όλας). Έτσι για να μην λέμε για "τζαρτζαρίσματα" όταν θέλουμε να δικαιολογήσουμε το ένα ή το άλλο ποδοσφαιράκι :P

Δημοσ.

Αμφιβάλλω για τους τερματοφύλακες στο PES2011. Φαινομενικά μπορεί να φαίνονται βελτιωμένοι, αλλά είμαι σίγουρος οτι θα πγίνουν γκόλ πολύ πιο εύκολα απο αυτά που αποκρούουν.

Δημοσ.

Το βίντεο που πόσταρα είναι από την ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ του Fifa 2011.

Όπως είπα παιδιά, θα σας ποστάρω και ένα γαμάτο βιντεάκι που δείχνει την προσοχή που δίνει το παιχνίδι σε μια "λεπτομέρεια"'.

Δημοσ.

Ειπα και εγω για πρωτη φορα μετα το WC 2002 να δοκιμασω Φιφα και βλεπω τις ιδιες γελοιοτητες της ΕΑ προς τους PC Gamers με το να λειπουν στοιχεια του gameplay απο το port, cancel και πιπερι στο στομα για να μην το ξανασκεφτω λοιπον. Χιλιες φορες με τα bugs του Τσακατσουκα που τουλαχιστον μας κανει την τιμη να μας δινει το ιδιο παιχνιδι που παιρνουν και στις κονσολες.

Δημοσ.

Κι όμως η φετινή έκδοση για PC είναι διαμάντι. Μπορεί να μην είναι 100% ίδια με αυτή των κονσολών, είναι όμως η πρώτη nextgen έκδοση του Fifa για PC. Είναι ένα βελτιωμένο Fifa10/console. Και οπωσδήποτε είναι απείρως καλύτερη από το αίσχος του Τσακατσούκα.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν γουσταρω να με κοροιδευουν. Α τι καλα, φετος δεν θα παρω το 50% του παιχνιδιου που παιρνουν οι κονσολες, θα παρω το 80%, σε ευχαριστω Αγια ΕΑ που μου πετας ενα ξεροκομματο παραπανω.

Ας μου εξηγησει ενας ανθρωπος ποια η λογικη του να μενουν features εξω απο την PC εκδοση γιατι ειμαι προφανως χαζος και δεν καταλαβαινω.

Δημοσ.
Κι όμως η φετινή έκδοση για PC είναι διαμάντι. Μπορεί να μην είναι 100% ίδια με αυτή των κονσολών, είναι όμως η πρώτη nextgen έκδοση του Fifa για PC. Είναι ένα βελτιωμένο Fifa10/console. Και οπωσδήποτε είναι απείρως καλύτερη από το αίσχος του Τσακατσούκα.

Ρε nzeppos διάλεξε....

εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3636958#post3636958 στο ποστ #401 ρωτάει ο Psycho_warhead "Επειδη εχω μπερδευτει,τελικα πιο ειναι καλυτερο το Fifa 11 η το Pro 11? " και η απάντηση σου είναι "Το προ,το προ."Μας έχεις μπερδέψει.....

---------- Προσθήκη στις 03:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:42 ----------

Όπως είπα παιδιά, θα σας ποστάρω και ένα γαμάτο βιντεάκι που δείχνει την προσοχή που δίνει το παιχνίδι σε μια "λεπτομέρεια"'.

Περιμένουμε..............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...