nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 1)ειναι (αναμενεται να ειναι) το φιφα 11 για pc simulation? Ναι. Φέτος η έκδοση για PC είναι επιτέλους next-gen και είναι -σχεδόν- ίδια με αυτή των κονσολών. Δεν έχει καμία σχέση με τα παλιότερα Fifa που έβγαιναν σε PC. Στην πράξη είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Fifa10/console, που φυσικά ήταν ένα καταπληκτικό ποδοσφαιράκι. Απλώς το Fifa11 στις κονσόλες θα έχει κάποια παραπάνω στοιχεία που δεν συμπεριελήφθησαν στην έκδοση για PC. Το gameplay είναι κατά 95% ίδιο. 2)ειναι (αναμενεται να ειναι) το φιφα 11 για pc πιο simulation απο το προ 2011? Πολλά θα ακούσεις, αλλά νομίζω η αντικειμενικότερη άποψη λέει ότι το Fifa είναι εδώ και 2-3 χρόνια -πολύ- πιο simulation από το Pro. Αυτό ισχύει και φέτος. Και βέβαια πλέον ισχύει και στα PC. 3)στα τελευταια φιφα πως παει απο lag το online σε σχεση με το προ που εχει προβλημα σε αυτο τον τομεα? Δεν μπορώ να απαντήσω με 100% ακρίβεια, γιατί είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται η νέα μηχανή του Fifa σε PC. Στις κονσόλες εδώ και 3-4 χρόνια το Fifa είχε μηδενικό lag, αλλά έχω ακούσει ότι και τα αντίστοιχα Pro είχαν πρόβλημα μόνο σε PC και όχι στις κονσόλες. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα έλεγα ότι το Fifa αποκλείεται να έχει lag. Το netcode για PC δεν νομίζω να διαφέρει πολύ από αυτό του 360. 4)στην pc εκδοση αναμενεται πολυς κοσμος online η λιγα πραγματα? Αν κρίνουμε από τις πωλήσεις που κάνει κάθε χρόνο το Fifa στα PC, θεωρώ ότι θα έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο, ειδικά φέτος που οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ειδικές. Δυστυχώς στο PC το online θα υποστηρίζει μέχρι 5vs5 αν θυμάμαι καλά, ενώ στις κονσόλες θα δούμε φέτος για πρώτη φορά το 11vs11 (αφού θα μπορούμε να ελέγχουμε και τον τερματοφύλακα). Φαντάζομαι του χρόνου θα έχουμε και στο PC 11vs11. 5)ποτε κυκλοφορει ελλαδα? Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, την 1η Οκτωβρίου.
rebellion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω φιλε μου.πολυ κατατοπιστικες απαντησεις. παμε για φιφα λοιπον φετος.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ποδοσφαιράκια δεν είναι sim ..Δεν μπορούν να γίνουν.
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάλι νομίζω ότι μπορούν να γίνουν, αν όχι άμεσα τουλάχιστον μέσα στα επόμενα 5-10 χρόνια. Αλλά τότε -όπως γίνεται με τα περισσότερα sim- θα απευθύνονταν σε μικρότερο κοινό (κοινώς όχι σε αυτούς που θέλουν ένα ποδοσφαιράκι στο σαλόνι τους με την παρέα τους). Άρα μικρότερες πωλήσεις, άρα αυτή η περίπτωση αποκλείεται. Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή το Fifa φαντάζει πολύ περισσότερο sim από το Pro*, ακόμα κι αν δεν είναι εξομοιωτής με τη στενή έννοια του όρου. *κάθε φορά που παίζω ανακαλύπτω και νέα παρατράγουδα. Χθες έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι στα γρήγορα, αμέσως μετά από Fifa για να φανούν περισσότερο οι διαφορές. Εκτός του ότι η μπάλα φαινόταν να περιέχει μόλυβδο και απεμπλουτισμένο ουράνιο, είδα κι άλλα πολλά ωραία. Σε φάουλ από τα 40 μέτρα, κοντά στο ημικύκλιο του κέντρου πήγαν και στήθηκαν 5-6 άτομα τείχος! Είδα κάμποσα φάουλ από τάκλιν και τζαρτζάρισμα που δεν σφυρίζονται ούτε στις αλάνες, έκανα 30 μέτρα κατεβασιά από τα πλάγια και δεν ακολουθούσε κανένας επιθετικός, για να μη μιλήσω για τα πλεονεκτήματα που δεν πρέπει καν να υπάρχουν στο παιχνίδι. Τραγική η κατάσταση...
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Βγήκε proper. Πάντως έπαιξα τώρα την κονσολάδικη έκδοση και νομίζω είναι κάμποσο καλύτερη από το demo του PC. Για να το θέσω αλλιώς, όποιος έχει κονσόλα είναι πιθανότερο ότι θα προτιμήσει να το παίξει εκεί. Εννοείται βέβαια πως θα τα ελέγξω και τα δύο.
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Verified.. Link???Στο abgx360 δε βρηκα τιποτα,αλλα μαλλον μιλαμε γι' αλλο πραγμα.Λαθος μου,επρεπε να ειχα ποσταρει στο Console Games forum.Σορυ!
thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Επαιξα ενα παιχνιδι και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες.Επαιξα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος,το γηπεδο πολυ καλη απεικονιση της Τουμπας.Μια στιγμη ακουστηκε ακουστηκε απο τα μεγαφωνα του γηπεδου μια ανακοινωση στα ελληνικα.Τις φατσες των παικτων δεν μπορεσα να τις δω καλα γιατι με το πληκτρολογιο δεν μπορεις να ζουμαρεις στα προσωπα τους.Παντως οι κινησεις των παικτων ηταν πολυ ρεαλιστικες.Ειδικα ο Ιβιτς ηταν ολοιδιος με την πραγματικοτητα στις κινησεις του.Αυτα μεχρι στιγμης.Και για την ιστορια το παιχνιδι εληξε 2-1 με δυο γκολ του μουσλι. Edit:Ξεχασα να πω οτι η database ειναι πολυ καλα ενημερωμενη,εχει ολες τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης απο 'τι ειδα.
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι το πρώτο σου nextgen Fifa? Οι ανακοινώσεις στα ελληνικά έχουν μπει από το Euro2008 και τα rosters είναι πάντα αρκετά ακριβή (σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα αίσχη του Pro). Εκπληκτικό παιχνίδι, επιτέλους και σε PC.
thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι το πρώτο σου nextgen Fifa? Οι ανακοινώσεις στα ελληνικά έχουν μπει από το Euro2008 και τα rosters είναι πάντα αρκετά ακριβή (σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα αίσχη του Pro). Εκπληκτικό παιχνίδι, επιτέλους και σε PC. Ναι δεν εχω παιξει το fifa σε κονσολες.Παντως η ολη ατμοσφαιρα ηταν καταπληκτικη...
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κριμα να μην μοιαζουν οι φατσες ομως. Ελπιζω σιγα σιγα να βαλουν και τις φατσες των ελληνικων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.