jvgrjohn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εύκολο το λες να μάθει κανείς να παίζει με joypad???? Υπάρχει κανένα joystick που να αναγνωρίζει όλα τα πλήκτρα του fifa και του pes ??? Κάτι που να έχει μοχλό και μερικά κουμπάκια δηλαδή ??? Κάτι που να φέρνει στα TOMAHAWK της Amiga δηλαδή. Αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο παρακαλώ ενημερώστε με. Αυτό για παράδειγμα παίζει fifa ??? http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Joysticks/CMS-Pc-6-Button-Pacman.htm
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αχ, το tomahawk, που το θυμήθηκες. Τότε θέλαμε ένα κουμπί στο Kick Off, τώρα δεν μας φτάνουν ούτε 10. Αυτό εδώ κοίτα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035 Ούτως ή άλλως τα κουμπιά του fifa και του pro είναι πρακτικά τα ίδια. Γενικά για αυτά τα ποδοσφαιράκια θέλεις ένα joypad που να έχει οπωσδήποτε 4 triggers, 4 κουμπιά και δύο αναλογικούς μοχλούς (ενδεχομένως και "σταυρό, select και start). Τώρα πια όλα έτσι είναι.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 δεν ξέρω,αλλά το προτείνω συνέχεια αυτό ..Έχω 2 από αυτά,και γίνεται χαμός.. 100% συμβατό είναι..Και άμα έχεις και την δόνηση,όταν τρέχεις πολύ και κουραστεί ο παίκτης,νιώθεις τους σφυγμούς του,και όσο τον κουράζεις τόσο πιο έντονο είναι! Σε κλαδεύουν; Είναι λες και σε χτύπησε μετεωρίτης,και τρέμουν τα χέρια. Σουτάρεις και χτυπάς δοκάρι; Μια ξερή δόνηση πάλι στα χέρια. Είναι άλλη εμπειρία πιστεύω όταν γίνεται αυτό.Εμένα προσωπικά με πωρώνει αρκετά. Έχει 14 κουμπιά πάνω που μπορείς να προγραμματίσεις τα 13.. έχει d-pad και αναλογικό.. Συν την δόνηση,συν ότι είναι ασύρματο,και κάθεσαι χαλάρα και άνετος στον καναπέ και παίζεις που λέει ο λόγος. Και πολύ καλή αυτονομία με τις μπαταρίες του,και εργονομικό,κάθεται άριστα στα χέρια . Είναι ακριβό βλέπω στην ελλάδα,αλλά από αγγλία τα είχα πάρει από τα currys 20λίρες το ένα. Πιστεύω τέτοιο gamepad το παίρνεις μια φορά,και τέρμα,το έχεις για πάντα. Με πληκτρολόγιο δεν παίζεται αυτό το πράγμα.Θυμάμαι που έπαιζαν οι φίλοι μου,παλιά φίφα με πληκτρολόγιο,για μένα ούτε καν..Δεν μπορούσα να το συνηθίσω.Πώς θα κάνεις κίνηση 360;Μόνο άμα βάλεις μαζί και το ποντίκι,αλλά έλεος..
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω κι εγώ ένα τέτοιο (ενσύρματο όμως, παλιότερο μοντέλο) και όντως είναι σκυλί, το παραδέχομαι. Στο μόνο που με χαλάει είναι στη θέση του αριστερού στικ (έχω μάθει το layout του 360 controller) και στο ότι τα R2/L2 δεν είναι αναλογικά. Πολύς κόσμος όμως το έχει συνηθίσει και πουλάει τρελά (ας όψεται ότι μοιάζει πολύ με τα pads των playstation).
activex Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 100% συμβατό είναι..Και άμα έχεις και την δόνηση... και εγώ το logitech έχω (ενσύρματο όμως) αλλά τώρα που το λες συνειδητοποίησα ότι στο demo δεν έχω δόνηση, δεν είμαι σπίτι για να δω πάλι, αλλά θυμάμαι ότι από το controller το έχω μονίμως On. Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να την ανοίξεις ; λέω μήπως μου διαφεύγει κάτι
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 και εγώ το logitech έχω (ενσύρματο όμως) αλλά τώρα που το λες συνειδητοποίησα ότι στο demo δεν έχω δόνηση, δεν είμαι σπίτι για να δω πάλι, αλλά θυμάμαι ότι από το controller το έχω μονίμως On. Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να την ανοίξεις ; λέω μήπως μου διαφεύγει κάτι Έχω κι εγώ ένα τέτοιο (ενσύρματο όμως, παλιότερο μοντέλο) και όντως είναι σκυλί, το παραδέχομαι. Στο μόνο που με χαλάει είναι στη θέση του αριστερού στικ (έχω μάθει το layout του 360 controller) και στο ότι τα R2/L2 δεν είναι αναλογικά. Πολύς κόσμος όμως το έχει συνηθίσει και πουλάει τρελά (ας όψεται ότι μοιάζει πολύ με τα pads των playstation). Το παιχνίδι,όποτε το ανοίγω,πατάω το κουμπί της δόνησης και μπαίνω και στα κουμπιά και το βάζω on ,γιατί δεν ξέρω τί παίζει.Αλλά όποτε το ανοίγω το παιχνίδι,αυτό θα είναι στο off γιαυτό για κοίτα το,μην κάνει και σε εσένα αυτό. Ναι μοιάζει με του ps,γιαυτό το προτίμησα .Όσες φορές έπαιξα με του xbox δεν το βολευόμουν .
activex Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια xtrmsnpr φτάνει που μου το θύμησες! βασικά την είχα τελείως ξεχασμένη, θα τσεκάρω σε λίγο
dr_psiloulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια και εγω αυτο εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 ειναι the best gamepad....εχω 4 αλλα πουλαω τα 2 60 euro αν θελει κανεις εδω ειμαι....
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Η γνώμη μου πάντως είναι ότι η Logitech ανέκαθεν βάραγε πολύ τις τιμές της. Άσχετα αν σχεδόν όλα τα περιφερειακά που έχω είναι δικά της (πληκτρολόγια, ποντίκια, τιμόνια, ηχεία, gamepads κλπ) Πχ. είχα πάρει πέρσι το Chillstream γύρω στα 30-35 ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η ποιότητα κατασκευής του με αυτή του 360 controller, της Microsoft είναι καλύτερο. Σχεδόν 50 ευρώ για το Rumblepad II είναι ΠΑΡΑ πολλά.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια xtrmsnpr φτάνει που μου το θύμησες! βασικά την είχα τελείως ξεχασμένη, θα τσεκάρω σε λίγο τίποτα. Ήταν αυτό τελικά; Ξέρουμε τίποτα για το online του παιχνιδιού; Άλλαξε καθόλου ο τρόπος;new features;
activex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τίποτα. Ήταν αυτό τελικά; Δεν ενεργοποιείται και δε ξέρω τι φταίει. Έχει επιλογή On/off στο παιχνίδι και δε τη βλέπω ; ο μοχλός μια χαρά είναι ρυθμισμένος και γενικά δουλεύει απροβλημάτιστα...
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ενεργοποιείται και δε ξέρω τι φταίει. Έχει επιλογή On/off στο παιχνίδι και δε τη βλέπω ; ο μοχλός μια χαρά είναι ρυθμισμένος και γενικά δουλεύει απροβλημάτιστα... Dunno αδερφέ. Εγώ έτσι το ανοίγω .
VITREOUS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δείτε τις ρυθμίσεις για το Controller εδώ, http://forum.ea.com/uk/posts/list/6549.page
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά.Σε συνδυασμό με τον φίλο από πάνω ,για να τα βρίσκεται και πιο εύκολα μετά. Supported Controllers I’ve seen some people with controller issues and its most likely due to that controller not being supported by the game. We officially support 35 different gamepads however there may be more that work with the game as well. These are the supported controllers: Logitech® Logitech® ChillStream™ Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Logitech® Rumblepad™ Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad Logitech® Dual Action™ Gamepad Logitech® Cordless RumblePad™ Saitek P880 Dual Analog Pad P990 Dual Analog Pad P2500 Rumble Pad P2600 Rumble Pad P2900 Wireless Pad P3000 Wireless Pad and Docking Station P3200 Rumble Pad Cyborg Rumble Pad Thrustmaster Dual Trigger 2-in-1 Gamepad Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force Wireless Dual Trigger Gamepad FireStorm Dual Power 3 FireStorm Dual Analog 3 Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force T-Wireless 3-in-1 Rumble Force Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger hama® hama® Black Force hama® BlackSteel hama® Flashlight Blue hama® Whitestorm SpeedLink Thunderstike Strike2 Gamepad 360 Style Gamepad Devotion Pad Wireless Microsoft Xbox 360™ Controller for Windows (most recent controller driver) Xbox 360™ Wireless Controller for Windows (most recent controller driver) **NOTE: Older keyboard models may not allow for more than 2 buttons to be pressed at the same time. This may limit your ability to control players and actions in FIFA 11. **NOTE: Controllers without analog sticks do not allow for full functionality within the title. **NOTE: Users using the Saitek P2600 Rumble Pad may notice gameplay issues when using the latest driver. To avoid any issues, please use generic Windows game controller drivers. **NOTE: Users with the Saitek Cyborg Rumble Pad will likely not be able to perform skill moves (right analog stick) with the driver associated with this controller.
rebellion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καποιες ερωτησεις στα γρηγορα μιας κ λεω να παρω το fifa 11 για pc το οποιο θα ειναι κ το πρωτο μου φιφα. 1)ειναι (αναμενεται να ειναι) το φιφα 11 για pc simulation? 2)ειναι (αναμενεται να ειναι) το φιφα 11 για pc πιο simulation απο το προ 2011? 3)στα τελευταια φιφα πως παει απο lag το online σε σχεση με το προ που εχει προβλημα σε αυτο τον τομεα? 4)στην pc εκδοση αναμενεται πολυς κοσμος online η λιγα πραγματα? 5)ποτε κυκλοφορει ελλαδα? thanx σε οποιον μπει στον κοπο να απαντησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.