polonos1313 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Update στους GPU drivers? Έχω τους τελευταίους....258.96
greenmachine Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις joypad κάνεις τις περισσότερες και απλούστερες τρίπλες με αριστερό trigger (L2) και δεξί αναλογικό στικ*. Τώρα αν κάποιος έχει τη διαστροφή να παίζει τέτοιο ποδοσφαιράκι με πληκτρολόγιο, φαντάζομαι ότι με κάμποσους συνδυασμούς κουμπιών θα μπορεί να κάνει μερικές από τις κινήσεις που υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να σκαλίσει λίγο τις default ρυθμίσεις. * δες σχετικά tutorials στο youtube γιατί το παιχνίδι έχει ΠΑΡΑ πολλές κινήσεις, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που τις ξέρουν όλες... Για παράδειγμα... Το χειριστήριο του xbox360 έχω. Οκ, βρήκα τα κόλπα, έχοντας πατημένο το LTrigger, αλλά αυτά που δείχνει στο video δε μπορω να τα κάνω με τίποτα..
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ναι, αυτά παραείναι advanced, ούτε κι εγώ μπορώ να τα κάνω (πόσο μάλλον να τα θυμάμαι κιόλας!) Υπάρχουν όμως πιο βασικά tutorials που δείχνουν πιο απλές τρίπλες, όπως πχ. αυτό: Είναι από το περσινό Fifa αλλά δουλεύουν και φέτος. Το βίντεο βέβαια δείχνει ελάχιστες κινήσεις, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα. Υπ' όψιν ότι δεν κάνουν όλοι οι παίχτες όλες τις κινήσεις, εξαρτάται από την ικανότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα μια φορά κι ένα καιρό μπορούσα να κάνω το αγαπημένο μου "κουνελάκι" (L2+πάτημα right stick) με όλους τους παίχτες, αλλά από πέρσι το κάνουν μόνο οι καλοί.
Anubis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι από το περσινό Fifa αλλά δουλεύουν και φέτος. Το βίντεο βέβαια δείχνει ελάχιστες κινήσεις, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα. Υπ' όψιν ότι δεν κάνουν όλοι οι παίχτες όλες τις κινήσεις, εξαρτάται από την ικανότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα μια φορά κι ένα καιρό μπορούσα να κάνω το αγαπημένο μου "κουνελάκι" (L2+πάτημα right stick) με όλους τους παίχτες, αλλά από πέρσι το κάνουν μόνο οι καλοί. Αυτο έχει νόημα και αν κάποιοι top class παικτες κάνανε και κάποιες δικές του τότε θα ήταν υπέροχο.
stathakis21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια για πειτε το καλυτερο μαγαζι που μπορουμε να το βρουμε... απο αυτα που βρηκα το πιο καλο ηταν το play που το ειχε στα 35...
Luxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια αυτα τα κολπα πως γινονται; Εχει κατι πολυ παραξενα.
frou-frou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά μάλλον στο demo δεν μπορεί να μπεί το τελευταίο επίπεδο δυσκολίας ακόμα και με το extra αρχειάκι. Μέχρι professional μπορούμε να παίξουμε. Για αυτό μου φαινόταν πολύ εύκολο.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει ειπωθει οτι και με την αλλαγη του ini η δυσκολια του AI δεν ανεβαινει πανω απο pro οποιο νουμερο και να βαλει καποιος. Ετσι ειναι.Το εγραψα προχθες.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι όλα τα λεφτά αυτή η σκηνή.Όλοι παίζουν με κάποιον φίλο και αυτός μόνος με τον σκύλο του παρέα :lol:
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 άσχετο αλλά από το demo κόβω το ost για πολύ ωραίο
salamalekum Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω παίξει ούτε μια φορά τέτοιου είδους games. αποφάσισα να "ασχοληθώ" τελικά με το FIFA αντί του PRO. πότε κυκλοφορεί κανονικά? έχετε να προτείνετε κάποιο καλό/φτηνό χειριστήριο ?
VITREOUS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 1η Οκτωβρίου κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Τώρα για το χειριστήριο, κοίτα οτι σε βολεύει, εγώ προσωπικά είμαι keybordakias στο FIFA αλλά μάλλον φέτος θα αλλάξω μεριά και θα πρέπει να πάρω χειριστήριο..
salamalekum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 και εγώ keybordakias είμαι αλλά δεν νομίζω οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο για όλες τις κινήσεις του παιχνιδιού! θα πάθει τπτ το χέρι! μάλλον αυτό θα τσιμπήσω
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γίνεται βρε παιδιά, δεν παίζεται αυτό το πράγμα με πληκτρολόγιο, πώς να το κάνουμε? Ακόμα και να πει κάποιος ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι τρίπλες που έχει το παιχνίδι (που φυσικά με keyboard είναι αδύνατον να γίνουν), ας σκεφτεί ότι θα παίζει τα πάντα όλα στο assisted. Όταν όλοι συμφωνούμε ότι η μαγεία του παιχνιδιού είναι στο manual. Χάνει το μισό παιχνίδι, επειδή δεν θέλει να δώσει 10-20-30 ευρώ και να μάθει να παίζει με joypad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.