Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει πάαααααρα πολλά παιχνίδια και στα δύο αλλά γενικά νομίζω ότι έχουν μικροδιαφορές. Πχ. τα σουτ στο PC μου μοιάζουν πιο κοντά στου Fifa10/console, δεν είναι τόσο δυνατά όσο του WC2010 και μετά. Οι κεφαλιές όμως είναι σαν του WC2010. Τα πέναλτι είναι σαν του Fifa10. Οι σέντρες σαν του WC2010. Το πόσο πολύ συγχωρεί το manual σουτ μου φάνηκε σαν το Fifa10, καθώς το WC συγχωρούσε περισσότερο. Στο Fifa11/PC δυσκολεύομαι περισσότερο με manual σουτ.

Γενικά δεν πειράζει αν δεν είναι τόσο καλό όσο το Fifa11/console, γιατί σε PC έχει πολύ καλύτερα γραφικά, έρχονται αλλαγές σε player/ball physics, kitservers, κλπ.

Επειδη επαιξα και διπλο, μπορω να πω οτι μοιαζει περισσοτερο στο fifa 10 console.Σαν να επαιζα online fifa 10 μου εμοιαζε το διπλο του 11, με αρκετα γρηγορο ρυθμο(παρ'οτι στο normal) και με την παιδικη ασθενεια των fullback να παιζουν onside τους αντιπαλους.

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ανοίξω δηλαδή ένα txt και θα γράψω αυτά μέσα και μετά θα το αποθηκεύσω όπως μου είπες???

Άκυρο φίλε το κατάλαβα.Κατέβασα το αρχείο και θα κάνω την αντιγραφή.Όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

παίζεται σε Manual ; Γενικά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αλλάζει η δυσκολία από το ini, πέραν του professional (παράμετρο 2) και της default επιλογής.

Δημοσ.

Ε δοκίμασε το κλασικό κόλπο. Εναντίον του ΑΙ οι πάσες σε semi και όλα τα άλλα manual. Εννοείται σε διπλό τα πάντα όλα manual!

Δημοσ.
Ε δοκίμασε το κλασικό κόλπο. Εναντίον του ΑΙ οι πάσες σε semi και όλα τα άλλα manual. Εννοείται σε διπλό τα πάντα όλα manual!

Μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά το βρίσκουν εύκολο, με όλα στο manual το παιχνίδι γίνεται αρκετά ποιο Simulation και απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια και συγχρονισμό. Εννοείται ότι η AI είναι ποιο ακριβής και σε ανεβασμένο επίπεδο σε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Ως εκ τούτου δε το βρίσκω και εύκολο όπως ειπώθηκε...

Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά το βρίσκουν εύκολο, με όλα στο manual το παιχνίδι γίνεται αρκετά ποιο Simulation και απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια και συγχρονισμό. Εννοείται ότι η AI είναι ποιο ακριβής και σε ανεβασμένο επίπεδο σε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Ως εκ τούτου δε το βρίσκω και εύκολο όπως ειπώθηκε...

Επίσης απαιτεί υπομονή και χτίσιμο του παιχνιδιού ενώ τα γκολ μπαίνουν πιο δύσκολα. Φυσικά με manual σουτ τα μακρινά γκολ είναι πολύ πιο εντυπωσιακά.

Δημοσ.

Αν έχεις joypad κάνεις τις περισσότερες και απλούστερες τρίπλες με αριστερό trigger (L2) και δεξί αναλογικό στικ*. Τώρα αν κάποιος έχει τη διαστροφή να παίζει τέτοιο ποδοσφαιράκι με πληκτρολόγιο, φαντάζομαι ότι με κάμποσους συνδυασμούς κουμπιών θα μπορεί να κάνει μερικές από τις κινήσεις που υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να σκαλίσει λίγο τις default ρυθμίσεις.

* δες σχετικά tutorials στο youtube γιατί το παιχνίδι έχει ΠΑΡΑ πολλές κινήσεις, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που τις ξέρουν όλες...

Για παράδειγμα...

Δημοσ.
Εχει ειπωθει οτι και με την αλλαγη του ini η δυσκολια του AI δεν ανεβαινει πανω απο pro οποιο νουμερο και να βαλει καποιος.

Ε πάντα εννοούμε να παίζουμε νορμάλ,και όχι να τα πειράζουμε αυτά .:mrgreen:

Δημοσ.

To game εξακολουθεί να μου κολλάει αλλά όχι όπως πρώτα.Στο τέλος του ημιχρόνου ή στο τέλος του αγώνα μου κολλάει εντελώς το pc και μου βγάζει το εξής μήνυμα

post-44411-129063122827_thumb.jpg

Δημοσ.

Το FIFA 11 δεν είναι τέλειο. Θα ήταν τέλειο αν είχαν βάλει τον jimmy jump να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο σε τυχαίους αγώνες.

Ας υπογράψει ένα συμβόλαιο η ΕΑ με αυτό τον τύπο.Πιστεύω ότι το αξίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...