Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια,σ'εμενα με το patch αλλαζει μονο to difficulty και απο amatuer παει σε proffesional και δεν αλλαζει καθολου.Τα λεπτα παραμενουν 3 παλι.

Πείραξες τις τιμές όπως λέει στο ποστ #172 ;

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το rna.ini δεν υπάρχει στην μαμήσια εγκατάσταση του Fifa demo. Εμείς το βάζουμε χειροκίνητα μέσα στο φάκελο "Game". Άλλαξα τη διάρκεια του ημιχρόνου σε 5 λεπτά και δούλεψε μια χαρά.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκαλίσει κάτι, τα default keyboard controls είναι τα εξής:

fifa11kbdcontrols.jpg

Άρα τρέχει με το left control και σουτάρει (μάλλον*) με το Space.

* στην επιλογή classic controller το Β είναι το σουτ και το Χ η σέντρα ενώ στο alternate το ανάποδο (όπως δηλαδή στο Pro).

Δημοσ.

Καλα παιδια οταν το pro που παντα αυτο επαιζα φτασει την αληθοφανη κινηση του fifa, που τραβιουνται φανελες, παραπατανε οι παιχτες, κανουν στην ακρη για να παρει ο απο πισω τη μπαλα μην κοψουν την πορεια της και στο 1-2 δινει πασα ο παιχτης και τρεχει στα αληθεια με ολη του τη δυναμη και του φωναζει να ξαναπαρει μπαλα, τοτε............................. θα εχουμε το ετος 2030!!!!! χαχχαχχαχχαχχχαχ

Δημοσ.

Αν είχαν σοβαρευτεί οι κύριοι του προ, το προ θα ήταν πολύ πιο μακριά από το φίφα! Μου μιλάνε για το become a legend ότι το είχαν στο winning eleven και δε το βάζανε οι κύριοι του προ. Μου αλλάζουν το gameplay και στις επιλογές τακτικής ειναι πλήρες. Μου βάζει το χορτάρι στο 2008 και μου τα βγάζει μετα. Το πλεονέκτημα το είχαμε στο προ παλιά και μετα το βγάλανε. Στο προ 2010 ο διαιτητής σφιριζε σπάνια ενω τωρα βελτιώθηκε κάπως και από ντρίπλα ξυλοπόδαροι.Μου είχε το καλό σουτ στο προ 2010 και τώρα το σουτ πάει αργάααααα στο τέρμα!

Ε ενταξει!Είπα αρκετα ! Στο φιφα μάρεσει που βάλανε την δυναμη στη πάσα ,όπως στο προ, και δε βλέπω καμια σημαντικη διαφορα στη δυναμη της.

Εν κατακλείδι! Βλεπουμε τα κανονικά παιχνιδια και θα δείξει στο χρόνο ποιο θα διαγραφτει!

Δημοσ.
Αν δεν έχεις σκαλίσει κάτι, τα default keyboard controls είναι τα εξής:

fifa11kbdcontrols.jpg

Άρα τρέχει με το left control και σουτάρει (μάλλον*) με το Space.

* στην επιλογή classic controller το Β είναι το σουτ και το Χ η σέντρα ενώ στο alternate το ανάποδο (όπως δηλαδή στο Pro).

Thx..Ρε γαμωτο στο pc τα παιζω δεν μπορουν να τα βαλουν με ενα κανονικο πληκτρολογιο?

Πες μου και που βρισκω τα classic keyboard και αυτα

Δημοσ.

Εμ, δεν είναι ακριβώς "classic keyboard". Όταν λέω classic/alternate είναι οι επιλογές για τα controls μέσα από το παιχνίδι. Φoρτώνεις δηλαδή το Fifa, πας στο μενού "My Fifa 11" και μετά "Settings" και "Controller Settings" και εκεί μπορείς να επιλέξεις τις βοήθειες που θέλεις για πάσες, σέντρες, σουτ κλπ καθώς και τον τύπο του χειριστηρίου (classic/alternate).

Νομίζω όμως ότι όλα αυτά ΔΕΝ ισχύουν αν παίξεις με keyboard. Δοκίμασα να μπω στο παραπάνω μενού με πληκτρολόγιο και δεν με άφηνε. Οπότε αναγκαστικά το σουτ είναι το Β (δηλαδή το Space) και οι βοήθειες είναι όλες στο assisted. Μπορείς βέβαια να αλλάξεις τα κουμπιά μέσω του launcher του Fifa -> Game settings -> In-game keyboard.

Καλύτερα πάρε ένα joypad, βάλτα όλα manual και τότε θα δεις ποιό είναι το πραγματικό Fifa :P

Δημοσ.

Εμ, δεν είναι ακριβώς "classic keyboard". Όταν λέω classic/alternate είναι οι επιλογές για τα controls μέσα από το παιχνίδι. Φoρτώνεις δηλαδή το Fifa, πας στο μενού "My Fifa 11" και μετά "Settings" και "Controller Settings" και εκεί μπορείς να επιλέξεις τις βοήθειες που θέλεις για πάσες, σέντρες, σουτ κλπ καθώς και τον τύπο του χειριστηρίου (classic/alternate).

Νομίζω όμως ότι όλα αυτά ΔΕΝ ισχύουν αν παίξεις με keyboard. Δοκίμασα να μπω στο παραπάνω μενού με πληκτρολόγιο και δεν με άφηνε. Οπότε αναγκαστικά το σουτ είναι το Β (δηλαδή το Space) και οι βοήθειες είναι όλες στο assisted. Μπορείς βέβαια να αλλάξεις τα κουμπιά μέσω του launcher του Fifa -> Game settings -> In-game keyboard.

Καλύτερα πάρε ένα joypad, βάλτα όλα manual και τότε θα δεις ποιό είναι το πραγματικό Fifa :P

Δεν το γλυτώνω το 25ευρω...και για να μην μεινω με την απορια αν και οφφ τοπικ

Tι διαφορά έχει αυτο

http://www.skroutz.gr/s/53369/Microsoft-Wired-Controller.html

http://www.skroutz.gr/s/72740/Microsoft-Xbox-360-PC-Controller.html

Δημοσ.

Κατάφερα να το σετάρω όπως τα παλαιότερα fifa με ASD τα γνωστά με W τρέξιμο και Ε

through ball.Την αλλαγή του παίκτη την έβαλα στο SPACE αφού δεν με αφήνει να έχω διπλή ενέργεια στο S.

post-120408-129063122105_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν το γλυτώνω το 25ευρω...και για να μην μεινω με την απορια αν και οφφ τοπικ

Tι διαφορά έχει αυτο

http://www.skroutz.gr/s/53369/Microsoft-Wired-Controller.html

http://www.skroutz.gr/s/72740/Microsoft-Xbox-360-PC-Controller.html

Θεωρητικά και τα δύο παίζουν σε PC (ενδεχομένως και με τον ίδιο driver) αλλά για να είσαι πιο σίγουρος πάρε το δεύτερο. Ίδιο πράγμα είναι, ίδια κατασκευή κλπ. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο χειριστήριο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...