nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφορές μεταξύ demo FIFA 11 και Pro 11; Διαφορές: To PES/PC έχει απίστευτα γραφικά και φωτισμούς (μόνο το γρασίδι με χαλάει). Είναι πολύ πιο μπροστά από το οποιοδήποτε Fifa. Το PES/console είναι μια αηδία. Κάπου εδώ τελειώνουν οι συγκρίσεις. Παίξτε πρώτα το ένα και μετά πηγαίντε στο άλλο (σε οποιοδήποτε format και με οποιαδήποτε σειρά). Ο νοών νοείτω...
fearwhatnow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφορές: To PES/PC έχει απίστευτα γραφικά και φωτισμούς (μόνο το γρασίδι με χαλάει). Είναι πολύ πιο μπροστά από το οποιοδήποτε Fifa. Το PES/console είναι μια αηδία. Κάπου εδώ τελειώνουν οι συγκρίσεις. Παίξτε πρώτα το ένα και μετά πηγαίντε στο άλλο (σε οποιοδήποτε format και με οποιαδήποτε σειρά). Ο νοών νοείτω... Σωστα.Μολις εγραψα το ιδιο στο τοπικ του Pes.Παντως αν βαλεις 16χQ AA και 16χ ΑF και clamp απο τις ρυθμισεις του CP δεν θα σε χαλαει ουτε το γρασιδι!
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα όμως είναι ότι δεν παίζω ποδοσφαιράκι για τα γραφικά του. Τα animations του Pro είναι τόσο ελεεινά που πραγματικά δεν την παλεύω καθόλου να ασχοληθώ μαζί του. Θα κάτσω να το ψάξω λίγο παραπάνω όμως.
nikpoth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος ενδιαφέρεται για αλλαγή επιπεδου δυσκολίας,εδώ. http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=164248 αποσυμπίεση στον φάκελο game,άνοιγμα και γράφουμε: // DIFFICULTY LEVEL // 0 = AMATEUR // 1 = SEMI-PRO // 2 = PRO // 3 = WORLDCLASS // 4 = LEGENDARY DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 3
thomasG4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος ενδιαφέρεται για αλλαγή επιπεδου δυσκολίας,εδώ.http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=164248 αποσυμπίεση στον φάκελο game,άνοιγμα και γράφουμε: // DIFFICULTY LEVEL // 0 = AMATEUR // 1 = SEMI-PRO // 2 = PRO // 3 = WORLDCLASS // 4 = LEGENDARY DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 3 thanks φιλε.Αντε να το δουμε και σε πιο δυσκολο επιπεδο γιατι μου φαινοτανε πολυ ευκολο...
activex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Να είχαμε και κανένα Tweak Time Καλά θα ήταν, αλλά λογικά δεν αργεί
thomasG4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Να είχαμε και κανένα Tweak Time Καλά θα ήταν, αλλά λογικά δεν αργεί // Extra RNA settings.. //Skip intro movies SKIP_BOOTFLOW=1 // Amateur 0 // Semi-Pro 1 // Pro 2 // World-Class 3 // Uber 4 DIFFICULTY=2 //whole numbers only HALF_LENGTH=10 αντεγραψε ολο αυτο στο αρχειο rna.ini που κατεβασες.Σε εμενα δουλεψε μια χαρα. Παντως για το παιχνιδι εχω να πω οτι με τερμα δυσκολια και στο slow ειναι το πιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει σε pc... Και για το φιλο που ειπε απο πανω για τους τερματοφυλακες στο DIFFICULTY=4 ειναι παρα πολυ καλοι.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Eδω για expander: http://www.fifabenelux.com/downloads/?did=955
Galis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 το καλο ειναι οτι πηγαν μπροστα και τα 2 games.Ομως και κατα την αποψη μου το fifa ειναι μπροστα φετος
chill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 FIFA 11 PC = FIFA 10 consoles (χωρίς τα αρνητικά των κονσολών φυσικά) Δεν έχω δει ακόμα το demo του fifa 11 στο ps3, θα το κάνω κάποια στιγμή αργότερα, για να συγκρίνω καλύτερα τις εκδόσεις μεταξύ τους, το μόνο σίγουρο είναι πως το fifa είναι έτη φωτός μπροστά από το pro.
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ότι σε κάποια σημεία είναι λίγο πιο μπροστά από το Fifa10/console. Πχ. κάποιες κεφαλιές που έπιασα ήταν αρκετά δυνατές για Fifa10, πιο πολύ μου έκαναν για WC2010. Όπως και να 'χει είναι φοβερή η αίσθηση να παίζω επιτέλους nextgen Fifa σε PC. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά που παίζω Fifa/PC εδώ και 7-8 χρόνια. Σωστό αυτό που είπες για τα έτη φωτός. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματική διαφορά τους.
chill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για να είμαι ειλικρινής αν δω ότι το παιχνίδι πουλάει και στο pc (ήτοι το πάρετε αρκετοί από εδώ μέσα) ενδεχομένως να το τιμήσω και εγώ για να σας μάθω μπαλίτσα online μαζί φυσικά με την έκδοση του μπλειστατιον θρι που είναι και το μοναδικό game εξάλλου που θεωρώ δεδομένο πως θα αγοράσω κάθε χρονιά. Συνήθως παίρνω και τα pro και fifa κάθε χρόνο. Το fifa για να γουστάρω και το pro για να γουστάρει η παρέα που όλα αυτά τα χρόνια βγάζει σπυριά στο άκουσμα του fifa (δεν είναι gamers μόνο το pro ξέρουν......κλασσικά πράγματα). Φέτος λέω να αλλάξω και να το χέσω το pro. Είδα και το demo του pro στο pc, tbh μου φάνηκε ok αλλά όταν ξεκίνησα το demo του fifa στο pc το έκανα asap uninstall. Έχω κανένα δίμηνο να παίξω το wc2010 στο ps3 λόγω χρόνου γι' αυτό και παρασύρθηκα αρχικά από το προ. Το θέμα είναι πως όταν τρέξεις το fifa........ξεχνάς την ύπαρξη του pro
speedy23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια,σ'εμενα με το patch αλλαζει μονο to difficulty και απο amatuer παει σε proffesional και δεν αλλαζει καθολου.Τα λεπτα παραμενουν 3 παλι.
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 το καλο ειναι οτι πηγαν μπροστα και τα 2 games.Ομως και κατα την αποψη μου το fifa ειναι μπροστα φετος Αν και θαυμαστης του προ για χρονια εχω δηλίματα φέτος. Μεγάλη κόντρα αφου και τα 2 είναι βελτιωμένα με πέρσι. Τέρμα οι χιμπανζιδες παιχτες απο φιφα πλέον. Μαλλον με κερδιζει το φιφα για τους λόγους που έχω γράψει στο θέμα του pro2011 στο φόρουμ στο ποστ 213! Θα δείξει στο χρόνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.