Hugo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Χτες το βραδυ επαιξα το Προ 2011. Αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το 2010. Σημερα επαιξα την εκδοση του Fifa 2011 για PC. Το επομενο βημα ειναι να παρω το Fifa γνησιο οταν βγει.Απλα φοβερο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφορές μεταξύ demo FIFA 11 και Pro 11;
nikpoth Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφορές μεταξύ demo FIFA 11 και Pro 11; Από γραφικά είναι πίσω το fifa,από gameplay όμως με εξέπληξε.
activex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφορές μεταξύ demo FIFA 11 και Pro 11; Σχεδόν ότι υπάρχει στο ένα υπάρχει και στο άλλο (μέχρι και το έτοιμο σετάρισμα των βασικών κουμπιών είναι πανομοιότυπο και αντιστοιχεί στις ίδιες κινήσεις) αλλά τα fifa υλοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά μέσα στον αγώνα πολύ καλύτερα, φυσική κίνηση, ρεαλιστικό animation, το 360 είναι πραγματικό 360 και η ελευθερία κινήσεων με τα αναλογικά αισθάνεσαι ότι είναι άπειρη, ότι πρέπει για αυτοσχεδιασμό. Το σουτ δυνάμωσε και δεν υπολείπεται του pro σε ένταση και θεαματικότητα. Τι να πρώτο πεις! Εγώ και τα γραφικά (αν και ποιο βαριά) τα θεωρώ καλύτερα (ιδικά ο σχεδιασμός των μοντέλων) Βασικά το μόνο που ίσως ζηλεύει από το pro είναι ο θεαματικότερος τερματοφύλακας άντε και λίγο η κάμερα που παιδεύτηκα να τη σετάρω όπως μου αρέσει ενώ στο pro μου έκατσε. Κρίμα να μην έχει το fifa και την Ελληνική περιγραφή να γελάσουμε. Χαλαρά η καλύτερη έκδοση που έβγαλε η ΕΑ για pc, πραγματικά next gen
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ: Η κατάσταση στις μεταγραφές (ρεαλισμός, χρήματα, παράλογες απαιτήσεις), στις αξιολογήσεις των παιχτών (ratings, σωστή απεικόνιση των πραγματικών παιχτών, σωστή ανάπτυξη ανάλογα με τις θέσεις και τις επιδόσεις κτλ) και γενικά σε όλα αυτά που παίζουμε Football Manager για να τα χαρούμε, πώς τα πάει το FIFA; Γιατί έχω τεράστιο παράπονο από το Pro στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το αντίστοιχο Become A Legend είναι σε καλό επίπεδο; Εννοώ από άποψη Manager-ιού πάλι.
EKTELESTES Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.bigdownload.com/games/fifa-11/pc/fifa-11-demo Ταχύτατο λινκ!
nikpoth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ: Η κατάσταση στις μεταγραφές (ρεαλισμός, χρήματα, παράλογες απαιτήσεις), στις αξιολογήσεις των παιχτών (ratings, σωστή απεικόνιση των πραγματικών παιχτών, σωστή ανάπτυξη ανάλογα με τις θέσεις και τις επιδόσεις κτλ) και γενικά σε όλα αυτά που παίζουμε Football Manager για να τα χαρούμε, πώς τα πάει το FIFA; Γιατί έχω τεράστιο παράπονο από το Pro στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το αντίστοιχο Become A Legend είναι σε καλό επίπεδο; Εννοώ από άποψη Manager-ιού πάλι. Για τα τρία πρώτα που ρωτάς και γενικά για κατάστασης manager απλά ξεχνα το και για τα δυο game! Από άποψη γραφικών το προ έχει πολύ καλύτερα σε μοντέλα παιχτών ,φωτισμό και το πιο βασικό..αγωνιστικό χώρο.
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το pro θα εχει ελληνικο σχολιασμο, το fifa ελεγαν πως θα εχει ελληνικο πρωταθλημα ....Ακομα και να αλλαξει το fifa και να γινει καλυτερο καποιοι ( οπως και εγω ) θα προτιμησουν το pro ... κολλημενος απλα ! χαχαχ εγω αμα ειναι καλυτερο το fifa, τοτε fifa δακγωτο!!!
activex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Από άποψη γραφικών το προ έχει πολύ καλύτερα σε μοντέλα παιχτών ,φωτισμό και το πιο βασικό..αγωνιστικό χώρο. Τα γήπεδα ναι μου άρεσαν σχεδιαστικά, τωρα ο φωτισμός εντυπωσιακός μπορεί να είναι αλλά για το ρεαλιστικός το συζητάμε. και ένα παράδειγμα μοντέλων...
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 bravo ρε fifa super εισαι!!! Μια χαρα ειμαι καλλημενος απο το game και σε σχεση με το pro νομιζω καλυτερο!!!!
john2gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ΧΑΛΑΡΑ καλύτερο το Fifa11 από το PES2011. Μα χαλαρά λέμε. Το μόνο κακό που είδα στο Fifa είναι ότι οι τερματοφύλακες τα πνίγουν πάρα πολύ εύκολα (ελπίζω να βγει κάποιο mod... κάτι τέλος πάντων που να το διορθώνει). Αν εξαιρέσουμε αυτό, προβλέπεται να πέσει κάψιμο!
jvgrjohn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει καλό το παιχνίδι αλλά είναι ο επιθανάτιος ρόγχος και η ταφόπλακα του keyboardίστα.Δεν μπορείς να ορίσεις μερικά διπλά κουμπιά σε άμυνα - επίθεση και γενικά με το πληκτρολόγιο είναι λίγο άτσαλο.Άντε τώρα να τρέχεις να μαθαίνεις να χειρίζεσαι τα joypad και τους σταυρούς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δίχτυα σαν να μην έχουν καλό animation ή έτσι μου φαίνεται; (από βιντεάκια, σήμερα μάλλον θα βάλω τα demos FIFA & Pro)
activex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δίχτυα σαν να μην έχουν καλό animation ή έτσι μου φαίνεται; (από βιντεάκια, σήμερα μάλλον θα βάλω τα demos FIFA & Pro) Τα δίχτυα δεν είναι χαλαρωμένα όπως στο pro, γιαυτό και φαίνεται έντονα διαφορετική η κίνηση. Και εγώ θα προτιμούσα του Pro που τα τινάζει στον αέρα αλλά μικρο το κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.