Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ δεν θα έλεγα μπράβο στην ΕΑ. Κάτι τέτοιο θα έλεγα στην περίπτωση που έδιναν την ίδια έκδοση με τις κονσόλες, όχι FIFA11 με μια tweaked engine του 10.

Βέβαια να μου πεις, απο το τραγικό engine του παρελθόντος καλό είναι και αυτό.

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως εγώ δεν θα έλεγα μπράβο στην ΕΑ. Κάτι τέτοιο θα έλεγα στην περίπτωση που έδιναν την ίδια έκδοση με τις κονσόλες, όχι FIFA11 με μια tweaked engine του 10.

Βέβαια να μου πεις, απο το τραγικό engine του παρελθόντος καλό είναι και αυτό.

Αφού είπαν ότι θα είναι η ίδια έκδοση με τις κονσόλες???

Άλλαξαν τώρα???

Δημοσ.
Αφού είπαν ότι θα είναι η ίδια έκδοση με τις κονσόλες???

Άλλαξαν τώρα???

Ότι σου είπε ο Tilemaxx ισχύει...

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι (πολύ) καλότερο του FIFA 2010 (στο PC πάντα).. Εκείνο το εγκατέστησα, έπαιξα 2-3 παιχνίδια στην κυριολεξία και το έσβησα. Ούτε καν τα αρχεία δεν κράτησα. Με full όλες τις ρυθμίσεις και τα γραφικά μου θύμισαν πραγματικά προηγούμενη δεκαετία, ενώ η κίνηση ήταν πάρα πολύ αφύσικη.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με το Fifa2010/PC. Από όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής θα είναι κάτι μεταξύ Fifa2010/consoles και World Cup 2010.

Δημοσ.
Φυσικά και δεν θα έχει σχέση με το FIFA 10 PC, το 11 το κάνανε next generation οπότε θα είναι same thing as consoles ;)

Αυτό είναι που είχε μπερδέψει πολύ κόσμο (κι εμένα μαζί). Νομίζω έχουμε συμφωνήσει όλοι (μαζί και οι devs) ότι το Fifa11/PC δεν θα είναι πανομοιότυπο με αυτό των κονσολών. Η match engine του PC είναι κάμποσους μήνες παλιότερη ενώ κάποια νέα features είναι αποκλειστικότητα των κονσολών (πχ. personality+, 11vs11 online κλπ)

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Ότι επιτέλους στα PC θα υπάρχει αντίπαλο δέος για το PES2011 και ότι για να παίξουμε το απολύτως καλύτερο Fifa (άρα και το απολύτως καλύτερο ποδοσφαιράκι :P) θα πρέπει να το έχουμε σε κονσόλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...