Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εμένα αυτά που δείχνει το πρώτο screenshot μου εμφανίζει Μήπως έχει να κάνει με την ενεργοποίηση κανενός skydrive λογαριασμού; Εγώ το είχα ήδη από πριν - λέτε για αυτό να με έβαλε; (αν και δεν θυμάμαι να χρειαζόταν καμιά ιδιαίτερη ενεργοποίηση ή ξεχωριστή εγγραφή) Τελικά έτσι είναι φαίνεται για την ώρα και από τη Τρίτη ανοίγει κανονικά. Ενεργοποιείτε το skydrive και έχετε πρόσβαση
sam sam Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ποσο ογκο δινει ; ( να το συγκρινουμε με το παρομοιο της google )
greatst Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 εμένα πάντως (Mac Mini χρησιμοποιώντας Safari) δουλεύει μια χαρά!
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ποσο ογκο δινει ; ( να το συγκρινουμε με το παρομοιο της google ) 25GB μάλλον.
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 25GB και υπάρχει και το SDexplorer (τρίτο πρόγραμμα - όχι της Microsoft), το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τα αρχεία σου απευθείας από τον Windows explorer (υποστηρίζοντας drag and drop) Dropbox δεν είναι (όχι που θα έχανα την ευκαιρία να το διαφημίσω ), αλλά το ενδιαφέρον του το έχει (25GB είναι αυτά)
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς το SDexplorer έχει περιορισμούς. Ο κυριότερος είναι ότι δεν μπορείς να τρέξεις τα αρχεία απευθείας από τo Skydrive.
Members gsarig Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς το SDexplorer έχει περιορισμούς. Ο κυριότερος είναι ότι δεν μπορείς να τρέξεις τα αρχεία απευθείας από τo Skydrive. Αυτό, όπως επίσης και το ότι δεν μπορείς να ανεβάσεις αρχείο πάνω από 50ΜΒ. Η pro έκδοση βέβαια τα υποστηρίζει και τα δύο
leukonas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Υπάρχει επίσης και το https://www.mesh.com/welcome/default.aspx
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ελληνικός ορθογράφος υπάρχει; Ναι, ενσωματωμένος.
@_zerocool Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ναι, ενσωματωμένος. Πως δουλεύει; Δεν μου διορθώνει κείμενο στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τώρα που το άνοιξα για να σου πω τα βήματα ένα- ένα βλέπω ότι δεν δουλεύει... σίγουρα δούλευε όμως όταν το πρωτοδοκίμασα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά
morgy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ε σκατούλες κι εγώ από σουηδία δεν βλέπω να μπορώ να δημιουργήσω αρχείο, μόνο να ανεβάσω. δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη χώρα ή με τίποτα άλλο. πάω να παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις να δω τι παίζει. μήπως δεν γουστάρει opera; η αλήθεια είναι οτι η οπερα τελευταία με τα google docs τρώει φρίκες. τα οποία google docs τα χρησιμοποιώ αρκετά, και θα μ' αρεσε να δω τι σόι είναι και αυτά της microsoft. άντε να δούμε. --------------- μετά απο λίγες δοκιμές -------- άλλαξα τη γλώσσα σε αγγλικά, χωρίς να πειράξω τη χώρα, και μου εμφάνισε το μενού κανονικά: new word document, new excel document ktl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα