Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ύστερα από μια μακρά περίοδο δοκιμών με επιλεγμένους χρήστες, η Microsoft άνοιξε τις πύλες στη νέα δωρεάν υπηρεσία Office Web Apps. Όπως φανερώνει η ονομασία, η Microsoft μεταφέρει τη γνωστή σουίτα εφαρμογών της στο Διαδίκτυο προκειμένου να ανταγωνιστεί κυρίως τη Google και την υπηρεσία Google Docs.

Μέσα από το office.live.com οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, επεξεργαστούν και να μοιραστούν έγγραφα του Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote μέσα από τον web browser τους. Συγκεκριμένα υποστηρίζονται οι πιο γνωστοί browsers της αγοράς όπως ο Internet Explorer, Firefox, Chrome και Safari

Τα έγγραφα αποθηκεύονται στην υπηρεσία SkyDrive και μπορείτε να τα εμφανίσετε ακόμα και από browsers «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων όπως ο Interner Explorer των Windows Mobile, Safari για iPhone/iPod Touch, Nokia S60, Opera Mobile 8.65, BlackBerry 4.x και άνω. Για την ώρα δεν υποστηρίζεται η επεξεργασία των εγγράφων σας μέσα από browser κινητού τηλεφώνου κάτι που θα προστεθεί μελλοντικά.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 15 Ιουνίου όταν και θα κυκλοφορήσει επίσημα το νέο Office 2010 το οποίο θα συνεργάζεται όχι μόνο με τα Office Web Apps αλλά και με το νέο Hotmail το οποίο θα εγκαινιαστεί την ίδια ημέρα.

Link.png Site: Office Web Apps

Link.png Site: Windows Live Blog

Link.png Site: Ars Technica

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Moderators
Δημοσ.
Εμένα πάντως δεν με πάει σε κάποια σελίδα σχετικά με office suite. Σε ένα photo album με πετάει.

Το αυτο.

Δεν νομιζω να παιζει ρολο που μπαινουμε απο linux ε?

Δημοσ.
This item might not exist or is no longer available

This item might have been deleted, expired, or you might not have permission to view it. Contact the owner of this item for more information.

Εμένα αυτό μου λέει ότι επιλέγω "Office -> New * Document".

Δημοσ.
Εμένα πάντως δεν με πάει σε κάποια σελίδα σχετικά με office suite. Σε ένα photo album με πετάει.

μια απο τα ιδια...

Δημοσ.

τίποτα παιδιά. απλά προσθέτω αρχείο, μπορώ να αλλάξω το όνομά του και μπορώ να το κάνω λήψη από όπου θέλω. Αυτό. online επεξεργασία δε βλέπω πουθενά.

:mad:

• Members
Δημοσ.

Κι εμένα στην αρχή μου έβγαλε ένα μήνυμα λάθους, μετά με παρέπεμψε να συνδεθώ στο Skydrive και μετά να κατεβάσω το Adobe flash 10 (το οποίο το είχα ήδη). Επειδή ο επιμένων νικά όμως, μετά από 4-5 προσπάθειες έτρεξε κανονικά :P (σημείωση: με Firefox και Windows 7)

Δημοσ.

αν δείτε το screenshot του άρθρου θα δείτε να λείπουν από εμάς κάποιες επιλογές. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει...

Screenshot ΜΕ office δυνατότητες

office_web_apps_skydrive-thumb-640xauto-14504.png

Screenshot ΧΩΡΙΣ office δυνατότητες

screenshot20100609at633.jpg

• Members
Δημοσ.
αν δείτε το screenshot του άρθρου θα δείτε να λείπουν από εμάς κάποιες επιλογές. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει...

Screenshot ΜΕ office δυνατότητες

office_web_apps_skydrive-thumb-640xauto-14504.png

Screenshot ΧΩΡΙΣ office δυνατότητες

screenshot20100609at633.jpg

Εμένα αυτά που δείχνει το πρώτο screenshot μου εμφανίζει

Μήπως έχει να κάνει με την ενεργοποίηση κανενός skydrive λογαριασμού; Εγώ το είχα ήδη από πριν - λέτε για αυτό να με έβαλε; (αν και δεν θυμάμαι να χρειαζόταν καμιά ιδιαίτερη ενεργοποίηση ή ξεχωριστή εγγραφή)

Δημοσ.

Εγώ που έχω τον λογαριασμό μου σαν Αμερικάνικο πάντως τα βλέπω κανονικά... αλλά όπως και το google docs δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...