Προς το περιεχόμενο

amd 1055

bilythekid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι οι επεξεργαστές μπορούν να δεχθούν overclock, απλά αυτοί με τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, δηλαδή οι Black Edition, μπορούν να ανέβουν σχετικά πιο εύκολα γιατί δεν χρειάζεται να μπλέξεις με μνήμες και ιστορίες.

Και για να απαντήσω στην αρχική σου ερώτηση, όχι, δεν είναι ξεκλείδωτος ο 1055.

Δημοσ.

αν θες να κανεις overclock μονο με πολλαπλασιαστη και vcore πρεπει να πας σε 1090Τ?

ο 1055 τι πολλαπλασιαστη εχει? 16 μονιμα? (200 x 16)

(επειδη ενδιαφερεται φιλος μου ρωταω και δεν εχω ιδεα απο phenom)

Δημοσ.
Χ14 έχει ο 1055 2,8GHz είναι.:-)

ναι λαθος μου, αλλο σκεφτομουν εκεινη τη στιγμη :o

με λιγα λογια το 14 υπαρχει παντα πρεπει να παιξεις με το 200, σωστα?

Δημοσ.

Σωστά. Βέβαια ο πολλαπλασιαστής είναι κλειδωμένος προς τα πάνω, κάτι που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να τον ρίξει, άλλο αν τον συμφέρει ή όχι.

Δημοσ.

παιδες μια απορια και ζηταω συγνωμη απο το φιλο που χρησιμοποιω το τοπικ .

ποια μητρικη απο τις 890GX πιστευεται οτι ειναι καλη και αξιζει τα λεφτα της για να παει πακετο με τον 1055Τ ?

φιλε bilythekid επειδη και εγω ενδιαφερομαι για τον 1055T μαζι με Mobo 890GX + 4gb Ram μετα απο αρκετα διαβασμα σε διαφορα forums εχω βρει τα παρακατω

3,86ghz / 3.89ghz

cpu multiplier 14 14

bus freq 275 277

dram freq 1467 1477

cpu/nb freq 2750 2770

Htlink Speed 2750 2770

dram timings 7-7-7-20 7-7-7-20

cpu voltage 1.425000 1.434375

Dram voltage 1.45v 1.45v

cool n quite Disabled Disabled

C1E Disabled Disabled

και ελα αλλο 2.8Ghz --> 3.640Mhz με ταση απο 1.375 --> 1.4v , Bus speed 200--> 260 , default ρυθμισεις και Multi 14x

περισσοτερες πληροφοριες εδω ---> http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-phenom-ii-x6-1055t-overclocking_3.html

Δημοσ.

επειδη τα κοιταω απο τωρα για το τι υπολογιστη να παρω κατα το σεπτεμβριο (δυστυχως θα εχει ανεβει και ο ΦΠΑ αρα και οι τιμες) ειμαι αναμεσα στην ASROCK 890GX EXTREME3 και στην Gigabyte GA-890GPA-UD3H καθως παντα ειχα Gigabyte και φιλοι μου εχουν κυριως Gigabyte για αυτο δυσκολευομαι για αλλη εταιρια .

δεν με ενδιαφερει το 880G η το 870 καθως διαβασα οτι οι νεοι 8πυρηνοι θα μπαινουν σε 890GX/890FX οποτε σκεφτομαι για μητρικη που θα με βγαλει για 5 χρονια :P με την μελλοντικη προοπτικη της αναβαθμισης.ενταξει βεβαια θα μου πειτε ακομα δε βγηκαν οι 6πυρηνοι κοιτας για τους 8πυρηνους και το αν θα τους χρειαστω τοσους πολλους πυρηνες , απλα σαν απαντηση θα δωσω οτι υπολογιστη αλλαζω καθε 5-6 χρονια οποτε αυτη τη φορα ελεγα να επενδυσω σε μητρικη (γιατι για τις AM3r2 δε ξερουμε τιποτα , αλλιως θα πηγαινα καρφι για AM3r2 :-))

Δημοσ.
ASROCK 890GX EXTREME3 120.40€(άψογη η τιμή της).Για περισσοτερες πληροφορίες εδω

+1000 για την extreme3 890GX.

Bέβαια υπάρχει και η μικρότερη asrock 880G extreme3 στα 114 ευρώ (μέχρι προχτές είχε 105... :mad:), που δεν έχει σημαντικές διαφορές με την μεγάλη της αδερφή, πέρα απο την ενσωματωμένη onboard κάρτα και το διαφορετικό northbridge / southbridge chipset φυσικά. :-)

Δημοσ.
+1000 για την extreme3 890GX.

Bέβαια υπάρχει και η μικρότερη asrock 880G extreme3 στα 114 ευρώ (μέχρι προχτές είχε 105... :mad:), που δεν έχει σημαντικές διαφορές με την μεγάλη της αδερφή, πέρα απο την ενσωματωμένη onboard κάρτα και το διαφορετικό northbridge / southbridge chipset φυσικά. :-)

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτό το Πλαίσιο...? Κάθε βδομάδα θα ανεβάζει τις τιμές..? Καλά λέω γω ebay και πάλι ebay...

Προς topic starter, αφού θα φτιάξεις υπολογιστή το Σεπτέμβριο, περίμενε μέχρι τότε να δεις πως θα έχουν κυμανθεί τα πράγματα, αν και λόγω φπα, ίσως σε συμφέρει να φτιάξεις τώρα σύνθεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...