phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Τα πράγματα είναι απλά. 400-700€ για λίγο καλύτερη απόδοση σε θερμοκρασίες και θόρυβο, δεν είναι λίγα. Επίσης δεν αρέσουν σε όλους τα φωσφορίζοντα υγρά κ.λπ.. Επίσης δε μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο ότι ο κάθε TS ξέρει τι θέλει αν δε ρωτήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Block CPU: http://www.frozencpu.com/search.html?mv_profile=keyword_search&mv_session_id=hTjURTNM&searchspec=Ek-supreme+HF&go.x=0&go.y=0 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Ek-supreme+HF Πάρε το πιο φθηνό, όλα αυτά αποδίδουν το ίδιο. Ψυγείο http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling/Radiators/Black-Ice-Radiator-Gtx-360-WAIC-021.htm Κάρτα γραφικών δες εδώ: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=232879&page=20&highlight=5870+waterblock Αντλία: http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1187 Υπολόγισε και κάνα 50άρι ανεμιστήρες, λάστιχα, δεματικά, ρακόρ, κλπ... Γύρω στα 350Ευρώ πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 δεν είναι θέμα μονο εμφάνισης αυτές η επιλογές.κάλλιστα μπορείς να τοποθετησης σε κουτί χωρίς διάφανο πλαϊνό.επίσης μαύρους σωλήνες,απλά το θέμα θορύβου και απόδοσης έχει διαφορα.δεν γίνετε να λέμε ότι ..όχι δεν είναι έτσι,έτσι ξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει διαφορά. Γιατί όμως να δώσει κάποιος 400-500% περισσότερα χρήματα για πολύ λιγότερη αναλογικά απόδοση και θόρυβο; Αν ο (σημαντικότερος) λόγος είναι η εμφάνιση, πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 δεν είναι θέμα μονο εμφάνισης αυτές η επιλογές.κάλλιστα μπορείς να τοποθετησης σε κουτί χωρίς διάφανο πλαϊνό.επίσης μαύρους σωλήνες,απλά το θέμα θορύβου και απόδοσης έχει διαφορα.δεν γίνετε να λέμε ότι ..όχι δεν είναι έτσι,έτσι ξερα. Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει διαφορά. Γιατί όμως να δώσει κάποιος 400-500% περισσότερα χρήματα για πολύ λιγότερη αναλογικά απόδοση και θόρυβο; Αν ο (σημαντικότερος) λόγος είναι η εμφάνιση, πάσο. http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4383825&postcount=24 Αποκαλύφθηκα για όσους δεν το είχαν καταλάβει... Δεν πειράζει, καλή καρδιά... Edit: Μάλλον δεν μιλάτε για την απόδοση των CPU BLOCKS, αλλά παρόλα αυτά για να σας φύγει η περιέργεια που την είχα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Σύμφωνο απόλυτα με το χρηματικό. Για το άλλο...έλα που κάποιος το είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εγω το μονο που ειπα, εφοσον σε μενα αναφερεσαι, ειναι πως λυσεις κατω των 300ε ειναι χειροτερες απο το να δωσεις 120ε και να παρεις μια NH-D14 και μια Accelero Xtreme, απο εκει και περα δεν μιλησα για θεμα ηχου ( Ωστοσο αν καταφερεις να ξεχωρισεις τα 5-10dBΑ διαφορα μεταξυ των λυσεων θα σου πω μπραβο ). Ελπιζω τουλαχιστον με την 10η φορα να εγινα κατανοητος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Θα συμφωνήσω με τις προτάσεις των παιδιών που έκαναν. Και τα 2 ψυγεία είναι μια χαρά (αν και το GTX ίσως χρειαστεί πιο δυνατούς ανεμηστήρες για να αποδώσει τα μέγιστα, πράγμα που συνεπάγεται με περισσότερο θόρυβο). Συνήθως προτιμάται διπλή λούπα με ξεχωριστό ψυγείο για την vga για να μην επιβαρύνει τον cpu, αλλά με τα 3πλα αυτά και με την αντλία που πρότειναν, δεν θα έχεις πρόβλημα. Για block, θα προτιμούσα Heatkiller, αλλά και τα ΕΚ του Heatspreader είναι αρκετά τίμια. Για gpu block, δες και την universal λύση μαζί με τα κατάλληλα ψυκτράκια για vrm's κλπ, ή οποία και πιο φθηνή θα βγει από ένα full cover block χωρίς μεγάλη μείωση στην απόδοση, και θα σου μείνει και για επόμενη κάρτα. Το 200αρι όμως το ξεχνάς, περι τα 350 θα βγει . @Nik.k Οι αντλίες που λες δεν βλέπω να ξεπερνούν την MCP655. η μια δίνει 11.27 PSIG και 240GP/H και η άλλη 14.31 PSIG και 318 γαλόνια/h, την ίδια στιγμη που η MCP δίνει 50PSIG και 317GPH. Η μια είναι χειρότερη και η άλλη παραπλήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivdimentia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 πχ με μια NOCTUA με 2 φανς....10 βα8μους κατω το νερο.....20dbi κατω θορυβος Είσαι πολύ σίγουρος για αυτό? Γιατί εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι με μια φθηνή σχετικά υδρόψυξη δεν μπορείς να πετύχεις καλύτερες επιδόσεις από την κορυφαία αερόψυξη της αγοράς.... Προσωπική γνώμη πάντα...δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ υδρόψυξη, τώρα το ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Είσαι πολύ σίγουρος για αυτό? Γιατί εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι με μια φθηνή σχετικά υδρόψυξη δεν μπορείς να πετύχεις καλύτερες επιδόσεις από την κορυφαία αερόψυξη της αγοράς.... Προσωπική γνώμη πάντα...δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ υδρόψυξη, τώρα το ψάχνω. κοιτα,θες να κανουμε κατι...παρε...πχ,μια γχτ 285,οχι 295 και δεν την παλευει με αερα που μου σηκωνε με 3 φανς διπλα 95+βαθμους,μια τριπλη χ ψυκτρα,και μια ΜΕΓΑΗΕΛΜΣ...με 2 αθορυβους ανεμιστηρες...και βαλε μια αντλια μαξ 5 dba,6 fans 45dba,και τιποτα αλλο,και ανοιξε τα κουτια ...εκει ναι θα ακουσεις στο πρωτο μαι φορμουλα να περναει και στο δευτερο ενα ταξι...οσο για θεμα αποδοσης,δεν υπαρχει λογος συζητησης για το λογο του τροπου απαγωγης θερμοτητος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocSe7en Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ε όχι και φθηνή - κακή.... υδροψυξη 350€. Θα τρελαθούμε δηλαδή. Μια χαρά υδροψυξη φτιάχνεις με 350€. Guys μια χαρά οι συνθέσεις και το pump της Swiftech εγγύηση. Κι εγώ θα προτιμούσα ένα universal block για την GPU. Με 600-700 ψύχει και τις βίδες... Γιαυτό την έκανε ο TS. Με αυτά που του είπατε... Ωστόσο πλαίσιο τέρμα... Αφαίρεσε την κατηγορία Υδροψυξη τελείως. Edit: Επανέφεραν την κατηγορία Υδροψυξη. Κάποιο Πρόβλημα θα ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 κοιτα,θες να κανουμε κατι...παρε...πχ,μια γχτ 285,οχι 295 και δεν την παλευει με αερα που μου σηκωνε με 3 φανς διπλα 95+βαθμους,μια τριπλη χ ψυκτρα,και μια ΜΕΓΑΗΕΛΜΣ...με 2 αθορυβους ανεμιστηρες...και βαλε μια αντλια μαξ 5 dba,6 fans 45dba,και τιποτα αλλο,και ανοιξε τα κουτια ...εκει ναι θα ακουσεις στο πρωτο μαι φορμουλα να περναει και στο δευτερο ενα ταξι...οσο για θεμα αποδοσης,δεν υπαρχει λογος συζητησης για το λογο του τροπου απαγωγης θερμοτητος Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει καθολου με ψυξη αερα, εισαι με λιγα λογια το αντιθετο απο αυτο που υπονοησες πως ειμουν εγω. Ακουσε πρωτα μια NH-D14 και μια Accelero Xtreme και μετα μιλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.