Προς το περιεχόμενο

Αγορά υδροψηξης για επεξεργαστή,Ram,κάρτα γραφικών

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι low end το ψυγείο η αντλία και τα block που πρότεινε ο φίλος?Με τι θα τα άλλαζες για κάτι καλύτερο?

γιατί νομίζω ότι η πρόταση του είναι πολύ καλή

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι low end το ψυγείο η αντλία και τα block που πρότεινε ο φίλος?Με τι θα τα άλλαζες για κάτι καλύτερο?

γιατί νομίζω ότι η πρόταση του είναι πολύ καλή

επιεδη το ψυγειο το συγκεκριμενο το χρησημοποιω 3 μηνες σχεδον ,ειναι 6 κεατοστα χοντρο,το μισο του MONSTA ,....μην λεμε βλακιες,μια χαρα ειναι.Οσο για το μπλοκ του επεξεργαστη ειναι ο,τι καλυτερο σε αυτο το σοκετακι....

Δημοσ.

Δλδ αυτο που λες ειναι πως με τα 300ε+ που προτεινεις εσυ θα βγαλει καλυτερα αποτελεσματα με το να παρει πχ μια Noctua NH-D14 και μια Accelero ψυκτρα για την καρτα του ? Αν ναι ενταξει παω πασο.

Δημοσ.
Δλδ αυτο που λες ειναι πως με τα 300ε+ που προτεινεις εσυ θα βγαλει καλυτερα αποτελεσματα με το να παρει πχ μια Noctua NH-D14 και μια Accelero ψυκτρα για την καρτα του ? Αν ναι ενταξει παω πασο.

ρε μαν καλυτερα αποτελεσματα θα εχει απλα θα δωσει 150Ε παραπανω...εαν 8ελει o/c χωρις θορυβο w/c αν οχι αερα...

Δημοσ.

Φιλε μου καλυτερα αποτελεσματα δεν θα εχει διοτι και μικρη σχετικα pump εβαλες στην συνθεση και τα εξαρτηματα δεν ειναι τα καλυτερα. Συν το οτι αλλο 120ε και αλλο 300ε+. Απο εκει και περα αν παρει αυτα που προτεινεις δεν θα ειναι κακο απλα τσαμπα χρηματα παραπανω, εκτος αν ειναι απο αυτους που το παιζουν μοστρα με το να δειχνουν τα σωληνακια στο κουτι.

Δημοσ.

Ρε άνθρωπε τον τίτλο τον διάβασες?πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι καλά τα πράματα που προτείνει ο φίλος?έχεις γνώμη για κάτι πιο αποδοτικό?

αν είναι να κρίνεις την σύνθεση κάντο με στοιχεια.

Δημοσ.

Νίκο ~400€ βγήκε η custom πρότασή του φίλου.Αν έχεις να προτείνεις κάτι αρκετά καλύτερο με 100€ παραπάνω που λες ένα 500άρικο πρότεινε το.

Ο TS θέλει μια W/C πρόταση.Το γιατί την θέλει δεν απασχολεί κανέναν.Ο φίλος xxMR.GeForcedxx του πρότεινε μια όσο το δυνατόν καλύτερη με σχετικά μικρό κόστος.Πρότεινε και εσύ μια αν θέλεις πιο αποδοτική και ποιοτική μπας και βοηθηθεί περισσότερο και όσοι ψάχνουν κάτι παρόμοιο.Έχεις πεί 5 φορές ότι χρειάζεται να πάει σε 100€ παραπάνω υδρόψυξη αλλιώς αέρα αλλά πρόταση ακόμη δεν έχεις κάνει για υδρόψυξη με 500€.

Δημοσ.
Φιλε μου καλυτερα αποτελεσματα δεν θα εχει διοτι και μικρη σχετικα pump εβαλες στην συνθεση και τα εξαρτηματα δεν ειναι τα καλυτερα. Συν το οτι αλλο 120ε και αλλο 300ε+. Απο εκει και περα αν παρει αυτα που προτεινεις δεν θα ειναι κακο απλα τσαμπα χρηματα παραπανω, εκτος αν ειναι απο αυτους που το παιζουν μοστρα με το να δειχνουν τα σωληνακια στο κουτι.

Laing D5(swiftech mcp665) 1200l/h clockable 50 psi pure power.Το καλυτερο pump στη γη...δεν θα με τρελανεις....μικρη η Laing που ειναι γομαρι...Καταρχας,υδροψυξη ειχες ποτε???:rolleyes:

Δημοσ.

Θα μπορουσες ανετα να προτεινεις την Danger Den D5, ιδιες αλλα νομιζω πιο φτηνη.

Τωρα οσο για το πιο δυνατη pump στον κοσμο, δεν ξερω, νομιζω πως αυτες ειναι καλυτερες ( ασχετα με το θεμα χρηματων )

http://www.petrastechshop.com/iwrd24vdcinp.html

http://www.petrastechshop.com/iwrd24vdcinp1.html

Και ναι εχω "παιξει" με αρκετες συνθεσεις αλλα ποτε δεν εφτασα σε σημειο να πιστεψω πως ειναι καλυτερες απο μια πολυ καλη ψυκτρα αερα και μια πολυ καλη ψυκτρα καρτας γραφικων, κυριως επειδη αν ειναι να ακουμπισω τα 500ε τοτε παω στα 700ε και βαζω φρεον με θερμοκρασιες -0.

Δημοσ.

Μεχρι τα 280-330ε σε σχεση με μια NH-D14 και με μια Arctic Cooling Accelero Xtreme ναι ηταν χειροτερες.

Απο εκει και πανω ιδιες και καλυτερες αλλα ακουμπωντας τα 450-500ε δεν αξιζει τον κοπο ουτε τα χρηματα, βαλε freon.

Δημοσ.
Δηλαδή το κύκλωμα που έστησες ήταν χειρότερο από αέρα?

nope.εαν θες πολυ θορυβο δωσε λιγα και ξεμπερδευε.εΑΝ ΘΕσ πανεμορφο κουτι και απολυτη ησυχια και κλοκαρισμα παρε νερο

Δημοσ.

Πολυ θορυβο ? Εχεις αραγε ποτε μετρησει σωστα θορυβο σε κουτι με καλες λυσεις αερα ?

Στο μονο που συμφωνω ειναι η μοστρα, τπτ αλλο.

Δημοσ.

οποτε με τα λεγόμενα σου ένα σύστημα με αέρα είναι πιο αθόρυβο και πιο αποδοτικό από μια καλή υδρόψυξη.(όχι από μια πολύ καλή).το υποστηρίζεις αυτό και προφανώς το εχεις τεστάρει.Άμα σου πω ότι δεν υπάρχει θα είμαι λάθος?

post-66295-129063098759_thumb.jpg

Δημοσ.

Με ειδες να λεω πιο αθορυβο καπου ?

Οσο για το πιο αποδοτικο, περα απο το οτι τα νουμερα τους ειναι αστεια ( 76 βαθμοι με D14 ?? ) τα συστηματα νερου που χρησιμοποιουν ποσο κοστιζουν ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...