rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για σας παιδιά θέλω να βάλω υδροψηξη στον επεξεργαστή στην {Ram αν γίνεται και ποιες πρέπει να αγοράσω} και στην κάρτα γραφικών μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν κάποια kit στην αγορά η αν πρέπει να τα βρω μονός μου κοματια.. Κουτί http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm Μητρική http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-Crosshair-IV-Formula-sAM3-890FX-DDR3-90-MIBCN0-G0EAY00Z.htm Επεξεργαστής http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1090T-sAM3-3-2-GHz-6MB-L3-HDT90ZFBGRBOX.htm Κάρτα γραφικών http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516353 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πόσα διαθέτεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πόσα διαθέτεις; 200 εως 300 το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μου φαίνεται ολίγον τι απίθανο να καταφέρεις να ψύξεις επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με τόσα. Ας περιμένουμε να πουν την άποψή τους και οι πιο ειδικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μου φαίνεται ολίγον τι απίθανο να καταφέρεις να ψύξεις επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με τόσα. Ας περιμένουμε να πουν την άποψή τους και οι πιο ειδικοί. Δηλαδή ποσά θα χρειαστεί να δώσω για μια ολοκληρωμένη ψύξη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εξι με εφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κι εγώ κάπου εκεί πιστεύω, τουλάχιστον μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εξι με εφτα. Τι λετε βρε παιδια....ουτε την 4-way classified να ειχε////παρε αυτα με τις παρακατω τιμες¨: Cpu Waterblock 36E VGA block ++backplate 105 E Ψυγειο + ανεμιστιρια 85Ε Bay-Reservoir 27 E PUMP tubing x3 20E pes liqiud x2 20E racor 10E Για το μοβο δεν υπαρχει λογος να βαλεις....but η Ek θα βγαλει για αυτη την μιτρικη ΓΙα ραμ,παρε κανα ανεμιστιρη....ουτε εγω που εχω τις πιο καυτες κιριολεκτικα FB-DIMM δεν τις εβαλα στο νερο/./ ειναι γυρο στα 300++ δεν τα μετρησα....οτι πιο φτηνω υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Από επιδόσεις/θόρυβο πώς θα τα πηγαίνει συγκριτικά με μια κορυφαία αερόψυκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Από επιδόσεις/θόρυβο πώς θα τα πηγαίνει συγκριτικά με μια κορυφαία αερόψυκτρα; πχ με μια NOCTUA με 2 φανς....10 βα8μους κατω το νερο.....20dbi κατω θορυβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Κάτι θα ξέρεις παραπάνω, αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Και εμενα μου φαινονται λιγα τα ~300 ευρω για επεξεργαστη και καρτα.Ασε που 1200l/h η αντλια λιγο ειναι.Απ' οσο ξερω για cpu-gpu θες τουλαχιστον 1500l/h.Τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 πχ με μια NOCTUA με 2 φανς....10 βα8μους κατω το νερο.....20dbi κατω θορυβος Αυτα που εχεις βαλει εκτος του οπως πολυ σωστα λες ειναι τα πιο "φτηνα" ειναι και απο τα χειροτερα στο ειδος. Μια NH-D14 θα του ψηξει καλυτερα τον Επεξεργαστη και καλυτερα να βαλει και μια Arctic Cooling ψυκτρα στην καρτα του και να τελειωνει με 120ε. Εν ολιγοις αυτο που λες για τους 10 βαθμους κατω με ΑΥΤΑ τα εξαρτηματα δεν ισχυει ουτε με σφαιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Αυτα που εχεις βαλει εκτος του οπως πολυ σωστα λες ειναι τα πιο "φτηνα" ειναι και απο τα χειροτερα στο ειδος. Μια NH-D14 θα του ψηξει καλυτερα τον Επεξεργαστη και καλυτερα να βαλει και μια Arctic Cooling ψυκτρα στην καρτα του και να τελειωνει με 120ε. Εν ολιγοις αυτο που λες για τους 10 βαθμους κατω με ΑΥΤΑ τα εξαρτηματα δεν ισχυει ουτε με σφαιρες. δεν εννοω 2 φανς noctua γιατι εκει παει αλλου,και οσο για τα χειροτερα στο ειδος τους.....η koolance & aquatuning with ek backplate.....i dont think so m8/////η koolance απο πειρα και μονο ειναι αμεσως καλυτερη απο την ΕΚ ,no comment on that τωρα αμα 8ελει να παει σε αερα να παει,αλλα θελει νερο οποτε,....δεν ειναι κα8ολου τα χειροτερα.....δειν ειναι innοvatek,kollance & aquacomputers ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ειπα Τα χειροτερα ειπα Απο τα χειροτερα.... Καθε εταιρεια εχει low- mid - high end προιοντα, εσυ του λες τα low end των εταιρειων αυτων. Οπως και να εχει καλυτερα να παει σε αερα εκτος αν μπορει να δωσει ενα 500ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.