Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικο / Γνωμες

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nickelodon Δεν μαρεσει αυτο που νομιζω πως υπονοεις αλλα για δικη σου ενημερωση οτι ισχυει με την Gainward ισχυει και με την XFX.

stm00192 ΟΛΑ τα review η εστω τα περισσοτερα μεχρι στιγμης εχουν γινει με τους αρχικους οδηγους, αυτο αμεσως αμεσως λεει πολλα. Ακομα πολλοι οταν πρεπει δεν χρησιμοποιουν το PhysX γιατι εκει παιζουν καλυτερα οι καρτες της NVIDIA. Αναλογα εκει που δεν πρεπει να το εχουν ενεργοποιημενο το εχουν. Παιζουν πολλα. Απο εκει και περα δεν ειπα ποια εταιρεια χρηματιζει, μπορει να το κανουν Ολες, εγω αυτο που λεω ειναι πως το οτι ενα site η ενα περιοδικο ειναι μεγαλο δεν σημαινει πως εχει "αξιοπιστα" αποτελεσματα, οχι παντα εστω.

Οπως ειπα ομως, βγαζω αποτελεσματα, τα ανεβαζω και η δουλεια μου τελειωνει εκει. Το PhysX το εχω παντα ανοιχτο γιατι ειναι ενα αναποσταστο και αρκετα χρησιμο feature των NVIDIA. Εξαλλου οποιος αγορασει μια τετοια καρτα θα το εχει ενεργοποιημενο απο Default οποτε γιατι να μιλαμε τι βγαζει η καρτα Χωρις αυτο ? Φυσικα ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του αν πιστευει αυτα που γραφω η οχι.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχω ιδεα, εμενα τα στελνουν οι εταιρειες οχι καταστηματα.

Νίκο το ίδιο και για την xfx -amd cpu.Η μονο για nvidia -intel μεριά?

Edit-Μάλιστα

Δημοσ.

Ολα ερχονται απο εταιρειες και οχι καταστηματα, συμπεριλαμβανομενου AMD - INTEL. Εξαλλου υπαρχουν και αλλα ατομα εδω μεσα που συνεργαζονται απευθειας οπως και εγω.

Δημοσ.

Επομένως δεν διαφέρεις και πολύ από τα site που κατηγορείς, δεν είσαι home user που πήγε στο κατάστημα και έσκασε τα ωραία του λεφτά για να "παίξει".

Όλοι κοιτάμε τα reviews με ελαφρά καχυποψία.

Δημοσ.

κάνα νέο αποτέλεσμα έχουμε?με τους 257.21 WHQL?βλέπω ότι ανεβάζουν μονο σε μεγάλες ανάλυσης την απόδοση είναι αλήθεια?

Δημοσ.

@nickelodon Δεν ισχυριστηκα ποτε πως πηγα σε μαγαζι και τις αγορασα....Δεν νομιζω εξαλλου καποιος να αγοραζε οτι καρτα βγαινει απλα για να τις κανει Benchmark, οσα χρηματα και αν εχει.

@ nikpoth

Στα AVP και Unigen Heaven καμια διαφορα, ιδια ακριβως αποτελεσματα.

Στο Crysis Warhead ελαχιστη.

Στο Just Cause 2 / Bad Company 2 οχι ακριβως ελαχιστη αλλα δεν το λες αυξηση, οχι αυτο που περιμεναμε.

θα ποσταρω το απογευμα τα αποτελεσματα απο τα πινακακια.

• Super Moderators
Δημοσ.
κάνα νέο αποτέλεσμα έχουμε?με τους 257.21 WHQL?βλέπω ότι ανεβάζουν μονο σε μεγάλες ανάλυσης την απόδοση είναι αλήθεια?

η λίστα με τις αλλαγές παίζει να είναι και ακριβώς ίδια με αυτή των 257.15 beta :o

Δημοσ.

όσο τις % είναι η 470 κανε και άλλο τόσο στην 5870 να τελειώνουμε με το θέμα oc ρε Νικόλα.έχουμε τίποτα νεότερο?

Δημοσ.
Η ΑΤΙ έβγαλε καινούριους drivers, τα benchmarks πρέπει να ξαναγίνουν από την αρχή.

ATI Catalyst™ 10.6 Suite for Windows 7 (64 bit)

Δεν ξέρω άν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά η Gainword 470 είναι overclocked edition

Καποιο εξυπνοπουλι εχει ορεξη, βεβαια τι καταφερνει δεν ξερω.

Αν βρεθει πως το IP ειναι διπλο θα ζητησω να γινει Ban και ο κανονικος του λογαριασμος γιατι καποιοι εδω μεσα εκμεταλευονται την καλη θεληση καποιου.

Δημοσ.

Μπα, απλα υπαρχουν μερικοι που φθονουν οσους εχουν καταφερει κατι περισσοτερο απο αυτους, αθανατοι Ελληναρες.

Δημοσ.

χάχα! έχω πέσει!Νικόλα μην μασάς,κάνα αποτέλεσμα θα μας δόσης?

(τι εχεις κάνει και σε φθονουν ?ψωνισμένο μου ακούστηκε αυτό που είπες)

Δημοσ.

Υπαρχουν καποιοι που προσπαθησαν να αρχισουν οτι αρχισα εγω αλλα στα μισα του δρομου νεροδιψασαν για ευνοητους λογους.

Περιμενω απο την XFX να μου ξαναστειλει την 5870 Black Edition, ζητησατε OCed καρτα και αυτο κανω. Αν δεν γινει τοτε θα ανεβασω τα ρολογια στα ιδια επιπεδα της Black και θα τρεξω τα τεστ παλι με τους 10.6 αν και διαφορες σε επιδοσεις δεν ειδα πουθενα. Υπαρχουν ομως οι οπαδοι που ψαχνουν λογους να αρπαχτουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...