Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικο / Γνωμες

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νικ.Κ τον έχει πάρει πουθενά το μάτι σου τον παρακάτω τύπο?

Φιγουράριζε σε πολλά φωτογραφικά φόρουμ πριν δυό τρία χρόνια, συστηνόταν ως φωτογράφος του National Geographic, είχε στην κατοχή του πανάκριβο φωτογραφικό εξοπλισμό και έπαιζε όπως παίζει στο παραπάνω βίντεο κάνοντας review γεμάτα ανακρίβειες, η μπούρδα πήγαινε σύννεφο, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν φωτογράφος (πόσο μάλιστα του national Geographic), ήταν απλώς ένα κακομαθημένο παιδάκι με λεφτά για πέταμα, φυσικά γρήγορα τον πήρανε χαμπάρι και έγινε "ανέκδοτο".

Τώρα γιατί στα λέω αυτά και γιατί απευθύνομαι σε σένα που δεν έχεις καθόλου σχέση με το άθλημα της φωτογραφίας.

Σαν συμβουλή

Πρόσεξε τι review θα κάνεις, η αμεροληψία σου δεν είναι δεδομένη και το γεγονός ότι έχεις την παγκόσμια πρωτιά να χρησιμοποιείς κλοκαρισμένη κάρτα της Nvidia χωρίς να το ξεκαθαρίζεις από την αρχή, δημιουργεί ενοχλήσεις γι' αυτό και πολλοί μετέχοντες στην συζήτηση στο έχουν επισημάνει βάζοντας τα πράματα στην θέση τους.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To 90% εδω μεσα αγοραζει οθονες τις πλακας, πεστο σε αυτους οτι εχουν αδικο. Δεν ηξερα βεβαια πως μονο καλες οθονες πρεπει να εχει ο κοσμος.....Αλλα οκ :)

Δεν διαφώνω καθόλου σε αυτό που λες και για αυτό ακριβώς το λόγο σου λέω οτι το συγκριτικο θα έπρεπε να έχει γίνει σε χαμηλότερες αναλυσεις... η τουλάχιστον σε τέσσαρις διαφορετικές (1680Χ1050, 1920Χ1080, 1920Χ1200 και 2520Χ1600) μόνο έτσι μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για της κάρτες ....

Οταν το 90% των χρηστων χρησιμοποιεί απο 1920Χ1080 και κάτω σε αυτούς πρέπει να αναφερθείς... κυρίως και όχι στο 10% της Ελιτ που στο κάτω κάτω αν έχουν την άνεση να πάρουν οθόνη του χιλιάρικου και άνω πιστεψε με θα στραφόυν και σε λύσεις cf και sli για να πάιξουν ανεκτα...

Δημοσ.

Καλα, θα βαλω και αλλη μια αναλυση αλλα δεν θα μπορεσω να βαλω 8/16. Δεν μπορω να τα κανω ολα παιδες.

Οσο για το OC της καρτας απο την στιγμη που η καρτα δεν ειναι Reference και αναφερεται και το μοντελο της ειμαι καλλυμενος. Το οτι διαλεξα να υπαρξει αυτος ο διαλογος να εισαστε σιγουροι πως κανενας αλλος δεν το κανει παγκοσμιως και σιγα σιγα βλεπω το γιατι :)

Δημοσ.

Ρε Νίκο δεν μιλήσανε για το 1920χ1200 για την 30άρα μιλήσανε.Και δεν έχουν και άδικο.Τέλος πάντων κάνε εσύ σε 1920χ1080 και στην 30άρα και μην μασάς.Είναι έλλειψη το 1680χ1050 γιατί είναι η πιο mainstream gaming ανάλυση αλλά δεν πειράζει.

Δημοσ.

Βρες ένα review ati vs nvidia που δεν έχει 1680x1050,που έχει on το physX και στις δύο,και που χρησιμοποιεί κάρτα κλοκαρισμένη εναντίων εργοστασιακής,και που δεν έχει ΑΑ/ΑF 0/0,4/16,8/16

Δημοσ.

Λιγο με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι, αν και ειπα πως θα βαλω 1680χ1050....

Περα απο αυτο ας μην εξετασουμε ποσοι κανουν Benchmark τωρα με μια καρτα και μετα κανουν με μια αλλη και χρησιμοποιουν τα νουμερα που ειχαν απο παλια για τον συναγωνισμο. Σκοπος ειναι να γινει σωστη δουλεια και οχι κατι "δηθεν" ωστε να ικανοποιηθουν ολοι, αυτο θα επρεπε να ηταν ο πρωταρχικος στοχος ολων και οχι το αν θα υπαρχει 8/8 η 8/16 απο την στιγμη που οπως λενε ολοι μεταξυ 8 και 16 οι διαφορες ειναι αμελητεες.

Δημοσ.
...Σκοπος ειναι να γινει σωστη δουλεια και οχι κατι "δηθεν"...

Αυτό στο χέρι σου είναι και όχι στο δικό μας.

Δημοσ.
Αφου κανω 1920χ1200 θα κανω και 1680χ1050, η 1920χ1080 δεν νομιζω πως διαφερει απο την πρωτη.

Διαφέρει και παραδιαφέρει και αρκετά μαλιστα....

1680Χ1050= 1764000

1920Χ1080= 2073600

1920Χ1200= 2304000

230400 πιξελ διαφορά δεν είναι και λίγα!!!

---------- Προσθήκη στις 11:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ----------

Λιγο με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι,.

Μαλισταααα.... δλδ με λίγα λογια προσπαθεις να μας πεις οτι τα μεγάλα site που ασχολούνται εδώ και πάρα πολλά χρονια με reviews και θεωρούνται πλήρως αξιόπιστα δεν έχουν ιδέα τι κανουν και πως το κάνουν και οτι η μοναδικη σωστη διαδικασία είναι η δική σου και ότι εσυ ξέρεις καλυτερα απο αυτούς??? Προσεχε μην θεωρηθείς και υπερόπτης!!!

σορρυ κιολλας αλλα θα προτιμήσω να συμβουλευτώ καποιους που ασχολούνται εκτεταμένα με καποιο θέμα παρά καποιον που κανει κατι για το οποίο δεν εχει αποδείξει ΠΟΤΕ την εγκυροτητα του και το ορθον της διαδικασίας του!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Και πόσοι τελος πάντων είναι ικανοί να διαθέσουν από 700Ε και πάνω μην σου πώ χιλιαρικο και πάνω για να πάρουν αξιόλογες οθόνες ανω των 24αρων ιντσων με αναλύσεις πάνω από full HD....

ελάχιστοι προφανώς, αλλά με 630 πλέον μπορούμε να πάρουμε 27αρι Dell 2560x1440 :-)

Δημοσ.

stm00192 επειδη εισαι εξω απο τον χωρο δεν σε αδικω, φυσικα και πιστευεις αυτα που λες και εν μερει λογικο ειναι ενα "Αξιοπιστο" site οπως λες και εσυ να εχει "Εγκυρα" τεστ. Απο την αλλη δεν μπορεις να ξερεις τι παιζει στα παρασκηνια οποτε μην βαζεις το χερι σου στην φωτια για κανεναν, ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος.

Απο την αλλη η εγκυροτητα μου εχει αποδειχτει απειρες φορες, το οτι δεν το γνωριζεις εσυ ο ιδιος και πολλοι αλλοι δεν σημαινει κατι, υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα που το γνωριζουν. Απο εκει και περα κανεις δεν σου βαζει ουτε εσενα ουτε κανενος αλλου το μαχαιρι στο λαιμο να πιστεψεις τα αποτελεσματα μου, εγω κανω μετρησεις στα παιχνιδια που θεωρω σωστα, τις κανω με τους τελευταιους παντα οδηγους, στις αναλυσεις που θεωρω πιο αντιστοιχες των καρτων και με τις ρυθμισεις που θεωρω παλι σωστες. Λογικο ειναι αυτα να μην "συμβαδιζουν" με γνωμες και αποψεις αλλων, τουλαχιστον ομως δεν "παρασκευαζω" αποτελεσματα.

Τωρα αν οπως σε καποιους αλλους μου εταζε μια εταιρεια ταξιδακια και χρηματικα ποσα περα απο δωρα hardware να το εκανα στην εποχη που ζουμε οπως το κανουν και αλλοι πολλοι τοσο στο δικτυο οσο και γενικοτερα στον τυπο, δεν ξερω, απο εκει και περα ομως αφου δεν εχω φτασει σε αυτο το επιπεδο ωστε να με θεωρουν τοσο πολυ σημαντικο δεν εχω αναγκη να "φτιαξω" κατι.

Αυτα στα λεω εσενα και ολων εδω μεσα σαν συμβουλη, δεν με ενδιαφερει τι θα πιστεψει ο καθενας, απλα κουβεντα να κανουμε.

Δημοσ.

Μια ερώτηση την Gaingard GTX 470 Good Edition που μπορεί να την βρει κάποιος, θέλω να πάρω μία στον ανιψιό μου που έχει γενέθλια την άλλη βδομάδα.

Δημοσ.

Τωρα δλδ τι προσπαθεις να μου πεις .. ειναι η δεν είναι γεγονος ότι η συντρηπτική πλειοψηφιά των Reviews στο διαδύκτιο βγάζουν καλύτερη την 5870 απο την 470???

Αν ισχυριστείς οτι ΟΛΟΙ αυτοι έχουν χρηματιστει από την AMD για να βγάλουν καλυτερη την σειρά 5 εεε τοτε εισαι το λιγότερο χαζος ή συνομωσιολόγος.. πράγμα το οποίο δεν το νομιζω!!!

Το ότι συμβάινει αυτό αυτο που λες συμβαίνει δεν αντιλέγω .. αλλά οχι στο βαθμό που το παρουσιάζεις... και στο κατω κατω τι μονο η AMD χρηματίζει....??? αν είναι δυνατον....

Το θέμα είνια οτι όταν κανεις ενα Review που απευθύνεται σε υποψηφιους αγοραστες.. γνώστες και μη δεν το κάνεις οπως νομίζεις εσύ αλλα όπως θα είναι πιο χρησιμο στο κοινο που απευθήνεται!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...