Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικο / Γνωμες

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλά μην πάθεις και καμία υπερκόπωση και σε χάσουμε.Χαλαρά πράγματα.Ότι μπορείς από όσα σου έχουμε πει κάνε.Αν μπορείς κιόλας.Αφού για αυτό τον λόγο το άνοιξες το thread.Για να σου πούμε τη γνώμη μας για το πως να κάνεις τις μετρήσεις για να τις κάνεις εσύ όπως θέλεις όπως τις είχες αποφασίσει από την αρχή.Flame να γίνεται μωρέ και το post count να ανεβαίνει.

Σοβαρά όμως βάλε το ΑF στο 16χ θα γελάει όποιος δεί τα benches με 4/4 και 8/8.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειλικρινα στο 16χ μαλλον θα χαλαστουν οι κατοχοι 5870 αν οντως η 470 δεν μασαει οποτε προβλεπω να πεφτει χειροτερο flame μετα. Δικιο εχεις ομως, γνωμες ζητησα και θα γινει.

Δημοσ.

Κοίτα έτρεξα τώρα στο pc μου το heaven με 4870 και όντως οι διαφορές με 8/8 και 8/16 ήταν αποκαρδιωτικές.Φαντάζομαι στις κάρτες που τεστάρεις πόσο θα είναι..

59920180.jpg

92509926.jpg

Δημοσ.

Όντως, αποκαρδιωτικές.... :P

---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:24 ----------

Ειδα το σκορ και λεω τι στο καλο ?? Μετα ειδα πως Tesselation δεν υποστηριζει :)

Δεν υπάρχουν διαφορές σε fps στις ati 5xxx ανάμεσα σε 8x και 16x σε dx11.

Aν είχα κρατήσει τα σκόρ θα τα ανεβαζα να τα δείτε.

Δημοσ.

Και για του λόγου το αληθές για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, έτρεξα ένα μόλις τώρα. Οι κάρτες είναι στόκ ρολόγια 725/1000.

Καμμιά διαφορά σε 8χ και 16χ. ;)

post-138197-129063099269_thumb.jpg

post-138197-129063099273_thumb.jpg

Δημοσ.
Καλά δεν υπάρχει το γραφικό που έχει το test .Έτρεξα και εγώ ένα από περιέργεια (αυτός ο δράκος σκοτώνει :lol:)

18423243.jpg

Καλά ρε έχεις τέτοιο σετάπ για 1680χ1050;:P

Αν έχετε το ίδιο σετάπ με τον lionheart πάντως τρώει πολύ πράμμα το tessellation.Εσύ το έχεις βάλει τέρμα και ο άλλος στο normal

Δημοσ.

Εχω φάει το Internet απο το πρωί για να βρώ έστω και ένα Review που να βγάζει καλύτερη την 470 από 5870...

Πως στο διάλο γίνεται σε όλα μα όλα η 470 να κονταροχτυπιέται με την 5850 και η 5870 να είναι σταθερα μπροστά... μαλλον ολοι κανουν λάθος και ο Νικ.Κ είναι ο σωστός!!!

Δημοσ.

Δεν περίμεναν τους οδηγούς ρε.:P

+Τόλμησαν και κάναν το bench με ότι οδηγούς είχαν στα χέρια τους και χωρίς να έχουν κλοκαρισμένη βερσιόν της gtx470

Αι δεν κάνεις και εσύ κανένα bench που έχεις απλή και μονάχη 5850 με όλα τέρμα να δούμε;

Δημοσ.
Καλά ρε έχεις τέτοιο σετάπ για 1650χ1080;:P

Αν έχετε το ίδιο σετάπ με τον lionheart πάντως τρώει πολύ πράμμα το tessellation.Εσύ το έχεις βάλει τέρμα και ο άλλος στο normal

To ιδιο setup έχουμε με τον moldovan20. :-)

Έτρεξα και γω σε 1680x1050 αν και δε παίζω σε αυτή την ανάλυση αλλά σε 1920x1080.

Και όντως το normal με το extreme έχει μεγάλη διαφορά. Εγώ απλά bench-αρα για να δείξω ότι δεν υπάρχουν διαφορές σε 8χ / 16χ ΑF. Όσο αφορά το extreme tesselation το θεωρώ υπερβολικό. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

βγήκαν και οι νέοι Forceware 257.21 WHQL σήμερα για να μην λέμε ότι παίζουμε με beta...

Δημοσ.
Δεν περίμεναν τους οδηγούς ρε.:P

+Τόλμησαν και κάναν το bench με ότι οδηγούς είχαν στα χέρια τους και χωρίς να έχουν κλοκαρισμένη βερσιόν της gtx470

Αι δεν κάνεις και εσύ κανένα bench που έχεις απλή και μονάχη 5850 με όλα τέρμα να δούμε;

Μεθαύριο που θα γυρίσω Ελλαδίτσα στον υπολογιστάκο μου θα κανω ένα να δούμε....

Βαρίεμαι να τον μεταφέρω όμως στο σαλόνι για να δούμε τι ψωμιά πιάνει σε full hd οποτε θα περιοριστώ στη ταμεινη ανάλυση 1680X1050 της οθονούλας μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...