Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πριν 1 εβδομαδα (μπορει και λιγοτερο) μπηκα στον FTP και την κατεβασα, θα σε γελασω για το ως ποια εκδοση ηταν, δεν ειμαι και στο σπιτι τωρα και δεν εχω προσβαση για να δω. d3mon τελευταιοι οδηγοι ειναι οι 10.5, απο την στιγμη που οι 10.6 ειναι ακομα σε testing δεν θεωρουνται τελευταιοι.
nikpoth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 αυτή η έκδοση γνωρίζεις ότι είχε τρελα προβλήματα φαντάζομαι ακόμα και στην εγκατάσταση? κάτι πιο πρόσφατο αν θες επειδή βλέπω ότι το γνωρίζεις το θέμα έγινε προχθές. έτσι για τον χαβαλέ ,αν εχεις χρόνο κανε ένα τεστάκι για να επιβεβαίωσης το θεμα.Αν σε καθυστερεί με το συγκριτικό ,αστο ξεχνατο.απλά ο προχθεσινός είναι σχεδόν ο final.
Nik.K Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μολις τελειωσα το Bench του Splinter Cell Conviction v1.3 νε την 5870..... Εχει δοκιμασει κανεις να το τρεξει και με 4/4 και με 8/8 AA και AF ? Το περιεργο ειναι πως μου βγαζει ιδια σχεδον νουμερα και στα 2 οποτε κατι δεν παει καλα.
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Σε 1920χ1200 ολα ενεργοποιημενα και maxed βγαζει Average : 58 Maximum : 85 Ειτε βαλω 4χ/4χ ειτε βαλω 8χ/8χ
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το ζητημα δεν ειναι πια τελειωσα, το ζητημα ειναι αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα με αυτο το παιχνιδι. Ειναι θεμα οδηγων η παιχνιδιου ?
john2gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Από μέσα από το παιχνίδι αλλάζεις τον βαθμό FSAA έτσι; Δες αν στο CCC έχεις ξεχάσει κάνα override στο FSAA. Διαφορετικά είναι CPU limitation η όλη φάση. Η καλύτερη λύση για να το διαπιστώσεις αν συμβαίνει αυτό είναι 1) να τρέξεις δοκιμαστικά σε 1600x1200 χωρίς FSAA ή 2) να ρίξεις το OC της CPU και να τρέξεις πάλι το παιχνίδι σε 1920x1200 και να δεις τι minimum/average έχεις (μην κοιτάς το maximum). Αν παίζει CPU bottleneck, στην πρώτη περίπτωση θα έχεις πάλι τα ίδια fps, ενώ στην δεύτερη θα έχεις χαμηλότερες επιδόσεις. Είναι γνωστό ότι το Conviction είναι ένα μάτσο χάλι προγραμματιστικά και εξαρτάται μονάχα από το raw power του PC
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δοκιμασα τα παντα οσο αφορα τις ρυθμισεις, τοσο με Application Controlled στο CCC και ρυθμισμενα στο παιχνιδι οσο και με Forced στο CCC και ρυθμισμενα στο παιχνιδι. Τωρα CPU Limitation με [email protected] δεν παιζει, ειδικα οταν τοσο σε 1920χ1200 οσο και σε 2560χ1600 μου βγαζει τα ιδια νουμερα.
john2gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ειλικρινά, ώρες ώρες μου έρχεται να σας αφήσω στην ασχετοσύνη σας και να μιλάω μόνο με τον Ailuro ή κανέναν άλλο που να έχει ανοιχτό μυαλό και ξέρει από τα πράγματα. Σου έδωσα δύο ΑΠΛΕΣ λύσεις για να δεις τι είσαι (μην το ψάχνεις, CPU limitation είναι και όταν πας σε stock I7 frequences θα δεις κάτι ωραία 40άρια στο minimum framerate σε άκυρα σημεία των πιστών). Δοκίμασε τις δύο λύσεις που σου είπα και θα μάθεις πολύ σύντομα τι και τι γίνεται. Ένας λόγος που benchmark-άρεις, είναι για να δεις σε πια παιχνίδια ακόμα και με Ι7 εμφανίζεται CPU bottleneck, είτε λόγω μάπα κώδικα, είτε λόγω πολλών CPU υπολογισμών. Να συλλέξεις δεδομένα από διάφορα σενάρια και βάση αυτών να οδηγηθείς μετά στην εύλογη απάντηση. Γιατί έχεις αυτά τα αποτελέσματα; Ποια είναι η λύση; Τι θα συμβουλέψεις τον Χ-Ψ για παιχνίδια όπως το Conviction. Εμ αναρωτιέσαι γιατί στα κάνει, εμ αποκλείεις κάτι χωρίς καν να το δοκιμάσεις ρε παιδί μου. Δηλαδή μιλάμε για εντελώς UBER FAIL. Εν ολίγοις μου φαίνεται ότι δεν θα ξαναβοηθήσω κανέναν σας για να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο!
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Θεωρω αυτο που λες πολυ πιο απιθανο απο οτι θεμα παιχνιδιου/οδηγων, γιαυτο εξαλλου και ρωτησα αν καποιος αλλος μπορει να το τρεξει, η το εχει τρεξει, ωστε να πει τι κανει σε εκεινον. Αν καθε φορα που εκανα ενα συγκριτικο καρτων και υπηρχαν ασυμβατοτητες / bugs εκανα αυτα που λες, τα οποια ειναι απλη λογικη και τα ξερουν αρκετοι, μαλλον θα τα εβγαζα οταν θα εβγαιναν οι επομενες γεννιες καρτων, κατι που δεν μπορω να κανω. Απο εκει και περα καλο θα ηταν να αφησουμε οσους εχουν 5850/5870 και εχουν ορεξη να τρεξουν το Conviction να μας πουν πως συμπεριφερεται και σε εκεινους.
Venisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Στο conviction με 2560 χ 1440 με την 5970, 60 fps ακατέβατα με ότι ρύθμιση έχει το παιχνίδι για γραφικά..σε ορισμένες πίστες πήγαινε 69fps.. Μπράβο συνονόματε για την προσπάθεια..
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εβγαλες το Vsync ? Αν ναι ειτε βαλεις 4χ/4χ ειτε 8χ/8χ σου βγαζει 60 ?
Venisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 4χ/4χ μου βγάζει 60fps στο 8χ/8χ δεν πάει πάνω από 12 στο μενού και κολλάνε τα πάντα..
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Περιεργο, σε κανενα παιχνιδι δεν ειχα τετοιο θεμα και με μεγαλυτερη αναλυση και με την 5870.....Εσυ πως εχεις τοτε ? ΥΓ : Μεχρι στιγμης στο Unigine Heaven 2.1 και στο AVP DX11 Benchmark η GTX470 ειναι μπροστα ακομα και με τους 257.15 (Δεν κρατιομουν να δω τι γινεται - Στο Heaven με Xtreme Tesselation η διαφορα ειναι χαωδης ). Φυσικα η εκδοση Good που εχω εδω εχει λιγακι OC απο το εργοστασιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.