Nikosgiann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ενταξει παιδια χαλαρωστε,ειναι κοπος οπως και να χει... μπραβο και περιμενουμε..
cortaN@ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ενταξει παιδια χαλαρωστε,ειναι κοπος οπως και να χει... μπραβο και περιμενουμε.. Φέρτε μου τις 2 κάρτες και δε θα σταματούσα τα benchies ....! Πάντως, προσωπικά, σε φιλικό τόνο έκανα την παρέμβασή μου... Πιστεύω πως όλοι επιβραβεύουμε τον topic starter για την πρωτοβουλία του (ή/και τα λεφτά που θα διαθέσει), νομίζω όμως οι προτάσεις όλων μας ακούγονται λογικές.
Nik.K Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 30fps capped είναι το Split Second, γι' αυτό δεν βλέπεις πάνω από 30 Μια καλή επιλογή για bench είναι επίσης το Resident Evil 5 για όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν την MT Framework (αν κατεβάσεις το benchmark, στο config αρχείο ενεργοποίησε χειροκίνητα τον HIGH HDR φωτισμό) Αν ειναι Capped θα γινει unlock Τωρα σχετικα με τις προτασεις του Cortan@, ειναι πολυ καλες αλλα αν κατσω να τα κανω ολα αυτα ειλικρινα δεν μου φτανει 1 εβδομαδα ασταματητων Benchmark και ειλικρινα αφου αυτο τον καιρο κανω αλλα 4 συγκριτικα με SSD/NB Pads και Gaming Mouse/Mouse Pads δεν μπορω να αφιερωσω τοσο χρονο για ενα συγκριτικο. ( Οσο για τα AA, AF θα γινουν τα τεστ με 4-4 και 8-8 αρα πιστευω καλυπτουν το 90% των χρηστων ) Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες, απλα σκεφτειτε λιγακι και το θεμα χρονου... ΥΓ : Crysis Warhead : 64bit - Enthusiast - 8xAA/8xAF - 2560χ1600 @ Radeon 5870 : Average FPS : 6,54 MAximum FPS : 13,45 Ειλικρινα δεν περιμενα η αναλυση να την γονατισει τοσο.
john2gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν μπορείς να το κάνεις unlock . Γι αυτό λέμε ότι είναι capped στα 30, οι developers το έχουν κλειδώσει στην game engine
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ΥΓ : Crysis Warhead : 64bit - Enthusiast - 8xAA/8xAF - 2560χ1600 @ Radeon 5870 : Average FPS : 6,54 MAximum FPS : 13,45 Ειλικρινα δεν περιμενα η αναλυση να την γονατισει τοσο. Με τετράγωνη λογική (χωρίς να είναι αντιπροσωπευτική): 1920*1080=2073600 2560*1600=4096000 Ε όπως και να το πάρεις, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν μπορείς να το κάνεις unlock . Γι αυτό λέμε ότι είναι capped στα 30, οι developers το έχουν κλειδώσει στην game engine Γιαυτο θα μιλησω απευθειας μαζι τους... Αφου γινεται στο Mass Effect 2 που και αυτο ειναι capped στα 64 ισως να μπορουν και εκεινοι.
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δώστους χαιρετίσματα και από εμένα και πες τους πως αν δεν στο ξεκλειδώσουν θα έχουν να κάνουν μαζί μου.Για το συγκριτικό μην μασάς προχώρα.Μίλησα με τα παιδιά δεν έχει πρόβλημα κανένας.Υπάρχουν άπειρα συγκριτικά στο ίντερνετ.
cortaN@ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δώστους χαιρετίσματα και από εμένα και πες τους πως αν δεν στο ξεκλειδώσουν θα έχουν να κάνουν μαζί μου.Για το συγκριτικό μην μασάς προχώρα.Μίλησα με τα παιδιά δεν έχει πρόβλημα κανένας.Υπάρχουν άπειρα συγκριτικά στο ίντερνετ. Και δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχει πρόβλημα...στο κάτω-κάτω end-user δεν είναι που αποφασίζει να γράψει την άποψή του σε κάτι..; Κάνε το συγκριτικό να δούμε σε real-world χρήση τι γίνεται...εφόσον έχεις περιορισμένο χρόνο πες μας τουλάχιστον εντυπώσεις από το γενικότερο feeling των 2 καρτών, κυρίως απ τη θερμική συμπεριφορά και το θόρυβο που κάνουν - θα έλεγα και για την κατανάλωση, αλλά δεν ξέρω αν έχεις τρόπο να μετρήσεις τις διαφορές. Προσωπικά πάντως μ ενοχλεί ιδιαίτερα ο θόρυβος. Θα προτιμούσα να έχω λίγο χαμηλότερες επιδόσεις, παρά ένα νέο dustbuster. (δεν ξέρω πόσο θόρυβο κάνουν, καταχρηστικά το αναφέρω ως παράδειγμα)
Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 1) Τα συγκριτικα που υπαρχουν ειναι προ-συμφωνημενα, εμενα μου ηρθαν για μεμονομενες παρουσιασεις, εκει ισως να υπαρξει ενα μικρο θεμα, οχι πως μου χαλανε χατηρι ποτε. 2) Μου κανει εντυπωση που το εκαναν cap στα 30fps, οκ ειναι απο κονσολα και αρα σαν μεταφορα τηρει καποιες προυποθεσεις της εταιρειας αλλα περα απο αυτο φαινεται κουτο. Μιλησα με την εταιρεια και ο τιτλος αν κανω edit καποιο αρχειο μπορει να συμπεριφερθει λαθος με αρκετα θεματα στα γραφικα, με λιγα λογια θα τον αλλαξω με το νεο Splinter Cell οπως ζητηθηκε απο τον Lionheart. 3) Η καταναλωση δεν με αγγιζει, ο θορυβος ναι. Ωστοσο η υλοποιηση της Gainward δεν ερχεται με το στοκ ανεμηστιρακι, ειναι δικια τους after market υλοποιηση οποτε ο θορυβος ειναι ελαχιστος. Αντιθετα η υλοποιηση της XFX κανει αρκετο θορυβο, περισσοτερο απο οτι με την μαμα ψυκτρα, συμφωνα με πολλους. Παλιοτερα ειχα την 5870 Black Edition της XFX και οντως ηταν πιο αθορυβη. Οπως και να εχει αυτες τις μερες Benchaρω την 5870 αφου οι 10.5 ειναι οι τελευταιοι της ΑΤΙ και δεν νομιζω να τιθεται θεμα καλυτερων επιδοσεων στους 10.6. Αντιθετα επειδη αυτο ακουγεται για τους νεους Forceware της NVIDIA θα περιμενω να βγουν πριν Benchaρω την 470.
nikpoth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Νίκο εδώ στο θέμα τον οδηγών μάλλον είναι πιθανό η 10.6 να δώσουν μια σημαντική αύξηση.ειλικρινά στο λέω και δεν το βγάζω από το μυαλό μου.σχεδόν 4%
Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Επειδη δινουν στο Vantage δεν σημαινει πως δινουν και σε παιχνιδια. Τους Beta τους εχω και εγω και εκτος απο αρκετα θεματα με παιχνιδια ως τωρα δεν υπαρχει αυξηση. Αν εχουν βγει ωστοσο επισημα μεχρι να βγουν οι οδηγοι της NVIDIA μπορει να συμπεριλαβω αυτους.
nikpoth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για να τους εχεις..σημαίνει ότι τους έχεις δοκιμάσει? μιλάμε για 4000 πόντους σε 3d mark.δεν είναι και άσχημα. τους δοκίμασες στο Bad Company 2 πχ?
Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Τους δοκιμασα στο Crysis και στο AVP χωρις να δω διαφορες, περα απο το 1,2fps πανω 1,2fp κατω που ειναι κατι λογικο. Ωστοσο τοσο στο Crysis οσο και στο Split Second ειδα αρκετα προβληματα με τα γραφικα οποτε γιαυτο και αποφασισα να χρησιμοποιησω τους 10.5.
nikpoth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ωραίος,βασικά υπάρχουν 3 beta 10.6 ελπίζω να δοκίμασες τον τελευταίο που έχει τα γνωστά αποτελέσματα.καλή συνεχεια με το συγκριτικό σου.
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις τους τελευταίους drivers και σε ATI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.