Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικο / Γνωμες

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά ο κόσμος θέλει αντικειμενικά αποτελέσματα και όχι οπαδικά.κάτι που μεταξύ μας έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου αλλα τέλος πάντων.

τσάμπα κόπος για μένα να βάλεις άλλη κάρτα, δώσε λίγο γκάζι στην 5870 και συνέχισε.

10.6 τίποτα δηλαδή πουθενά?εμενα κάτι κάνανε.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν απο 143fps στο Bad Company 2 το οτι ειδα 147 ειναι μεγαλες διαφορες τοτε ναι, προσωπικα το θεωρω μεσα στο margin of error περισσοτερο παρα σε αυξηση επιδοσεων.

Οσο για το οτι εβαλα το χερακι μου, θα ηταν καλυτερα να δοκιμασω με Engineering Sample της 4870 κοντρα στην 5870 AVP η το Retail κομματι της Gainward ?

Δημοσ.

κανε ότι νομίζεις,από την αρχή αυτό δεν κανεις?οποτε..

βασικά άραξε λίγο ακόμα να κυκλοφορήσει ο επόμενος driver τις nvidia.;)

• Super Moderators
Δημοσ.
απλά ο κόσμος θέλει αντικειμενικά αποτελέσματα και όχι οπαδικά.

όχι μόνο αυτές τις 2 περιπτώσεις, έχει και GTX295/470/480 single και 5870...

Δημοσ.

Και να εισαι σιγουρος πως ολες οι μετρησεις που εκαναν ειναι με τους τελευταιους οδηγους.....Τωρα πως το θελεις αυτο δεν ξερω :)

Δημοσ.

.... ζητησατε OCed καρτα και αυτο κανω. Αν δεν γινει τοτε θα ανεβασω τα ρολογια στα ιδια επιπεδα της Black και θα τρεξω τα τεστ παλι με τους 10.6 αν και διαφορες σε επιδοσεις δεν ειδα πουθενα....

Τώρα είσαι ωραίος ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Και να εισαι σιγουρος πως ολες οι μετρησεις που εκαναν ειναι με τους τελευταιους οδηγους.....Τωρα πως το θελεις αυτο δεν ξερω :)

εσύ είσαι σίγουρος, έχεις αποδείξεις ότι είναι με άλλους?

Δημοσ.

Σε καποια πραγματα δεν χρειαζονται αποδειξεις, αρκει να ξερεις πως γινονται τα πραγματα.

Φυσικα δεν περιμενω να πιστεψεις εμενα, εγω απλα σου λεω την γνωμη μου.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πο πο έχασα ωραία σκηνικά από ότι φαίνεται 0xa00xxaxaxaax

Α ρε Vagabond... Πήγαινε να κάνεις τα αξιόπιστα review σου στο http://www.rwlabs.com που είσαι και Editor In Chief και άσε μας εμάς τους "Ελληνάρες" να πιστεύουμε ότι θέλουμε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...