Προς το περιεχόμενο

Jurassic Park & Back to the Future (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Tα BTTF;

Yup, έχουν φάση, αλλά δεν είναι δύσκολα για adventures και αρκετά μικρά.

Πάντως για fans των ταινιών, είναι καλά, γιατί έχουν αρκετά shout outs στις ταινίες και σε άλλες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

(χμ... είχα ξεχάσει να βάλω το trailer του Ep. 4)

Anyway:

http://www.youtube.com/watch?v=fSKnPyf9KFg&hd=1

Χθες κυκλοφόρησε και το τελευταίο επεισόδιο της σαιζόν. :)

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνέχεια. Τρελό τέλος και αν και μικρό πάλι, εμένα μου άρεσε και ήταν καλό "κλείσιμο". ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου από το Jurassic Park: The Game στις 15 Νοεμβρίου, 2011.

Πρόσφατο action Montage trailer

Πολύ μούφα φαίνεται στο video. Τα γραφικά είναι απο έκδοση για pc; Γιατί είναι σαν να είναι απο Wii.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι πολύ οπαδός της ιδέας να κάνει η TellTale Games ένα Jurassic Park παιχνίδι. Από ό,τι φαίνεται θα ακολουθήσουν μια προσέγγιση interactive movie κάνοντας κάτι παρόμοιο (...λέμε τώρα...) με το Heavy Rain της Quantic Dream.

Τα γραφικά στα παιχνίδια της TellTale έχουν κάποια βασικά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά δείχνουν πρόοδο όσο προχωράει ο καιρός -αν και εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχουν ρίξει πολύ βάρος εκεί. Στο Jurassic Park πάντως έχουν αισθητά διαφορετικό σχεδιασμό χαρακτήρων -από τους καρτουνίστικους χαρακτήρες που είχαν ως τώρα στα παιχνίδια τους. Από εκεί και πέρα, ναι, τα "γραφικά" είναι αρκετά πίσω...

Δημοσ.

Από τεχνικό τομέα,γραφικά και animation είναι χάλια,μου θυμίζουν παιχνίδια 10ετίας στο Dreamcast..

Από κει και πέρα μόνο ένα σχόλιο έχω να κάνω:

Για ένα παιχνίδι Jurassic Park ο χειρισμός θα έπρεπε να είναι άμεσος τύπου action.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έπαιξα σήμερα το jurassic park κ μέχρι στιγμής μ έχει βγάλει την ψυχή απο το άγχος!Τα γραφικά δεν τα λες κ πολύ καλά αλλά συνολικά με ενθουσίασε! :P

Υπόψιν ο χειρισμός παίζει να ξινίσει μερικούς.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...