Προς το περιεχόμενο

Νεο polo 1.2 TSI 105hp ή Yaris 1.3 101hp

orfeas2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο από τα δύο να επιλέξω? Το polo είναι πιο ωραίο αλλά με ανυσηχεί το turbo σε τοσο λίγα κυβικά στο θέμα ευπάθειας του κινητήρα, Το Yaris ωραίο και αυτό με λίγο μικρότερους χώρους αλλά 101hp ατμοσφαιρικά... Οι εκδοσεις είναι η comfortline(15800E) για το polo και η dynamic για το yaris(15100E)...Τι να επιλέξω? Μην μου πείτε για άλλες μάρκες..

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιο από τα δύο να επιλέξω? Το polo είναι πιο ωραίο αλλά με ανυσηχεί το turbo σε τοσο λίγα κυβικά στο θέμα ευπάθειας του κινητήρα, Το Yaris ωραίο και αυτό με λίγο μικρότερους χώρους αλλά 101hp ατμοσφαιρικά... Οι εκδοσεις είναι η comfortline(15800E) για το polo και η dynamic για το yaris(15100E)...Τι να επιλέξω? Μην μου πείτε για άλλες μάρκες..

ρε φιλε πλακα κανεις?με την βενζινη στο 1,5 ευρω πας να παρεις αυτοκινητο?τα τελευταια 2 χρονια εκανα 5000 χλμ με το αυτοκινητο και τζαμπα πληρωνω τελη και σερβις.μια ειναι η λυση: ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!! και μην κοροιδευετε γιατι μπορεις να πας παντου και σου γινεται τροπος ζωης!οσες φορες πλεον παιρνω αυτοκινητο (μονο για να φορτωσω πραγματα) πραγματικα με φοβιζει αφανταστα!εγω παντως σε τετοια εποχη δεν θα επαιρνα αυτοκινητο ειναι σα να πετας χρηματα.

Δημοσ.
ρε φιλε πλακα κανεις?με την βενζινη στο 1,5 ευρω πας να παρεις αυτοκινητο?τα τελευταια 2 χρονια εκανα 5000 χλμ με το αυτοκινητο και τζαμπα πληρωνω τελη και σερβις.μια ειναι η λυση: ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!! και μην κοροιδευετε γιατι μπορεις να πας παντου και σου γινεται τροπος ζωης!οσες φορες πλεον παιρνω αυτοκινητο (μονο για να φορτωσω πραγματα) πραγματικα με φοβιζει αφανταστα!εγω παντως σε τετοια εποχη δεν θα επαιρνα αυτοκινητο ειναι σα να πετας χρηματα.

Και εσενα τι σε πειραζει αν θελει να τα δωσει σε βενζινες και αυτοκινητο? ενα συγκεκριμενο πραγμα ρωτησε ο φιλος.

Εκανες 5000χλμ σε 2 χρονια, εγω τα τελευταια 2 χρονια εχω κανει περιπου 40.000χλμ!

Δεν εχουν ολοι την επιλογη για ποδηλατο... καποιοι χρειαζονται το

αυτοκινητο, προφανως αν κανεις 2500χλμ τον χρονο δεν χρειαζεσαι αυτοκινητο, αλλα δεν εχει ολος ο κοσμος τις ιδιες αναγκες με σενα

Και για να μεινω οντοπικ, τι χρηση εχεις σκοπο να κανεις με το αυτοκινητο? εντος/εκτος πολης?

Αν σου φτανουν τα λεφτα θα προτεινα το 1.2tsi με dsg(εστω και αν πρεπει να θυσιασεις απο καποια αλλα εξτρα)! ,

Δημοσ.

αν και γιαπωνας, δεν μπορω να προτεινω το Yaris. απο θεμα κινητηρα και κιβωτιου (αν βαλεις το DSG) 1000000000 φορες το Polo.. και εγω ψαχνομαι για μεγαλυτερο κινητηρα με τουρμπο, αλλα ελεω κρισης με βλεπω να καταληξω με κανα πολακι...

το Clio το αφηνω στην απεξω λογω κιβωτιου (αν στο πολο μπει το DSG).

Δημοσ.

Βασικα σε αυτην την κατηγορα (δεδομενου οτι θα γινονται πολλα χιλιομετρα σε πολη με τετοιο αυτοκινητο) το dsg ειναι μονοδρομος , τρομερη ευκολια! (+πολυ μειωμενη καταναλωση) , γενικα το πολο δεν μου αρεσει, αν μιλαγαμε για συμβατικα κιβωτια δεν νομιζω να το προτεινα , αλλα με το dsg πραγματικα ειναι μια κλαση ανωτερο απο ολα τα αλλα

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα το DSG ειναι πολυ καλο. Απιστευτη ευκολια και για τετοια κατηγορια αυτοκινητο ειναι κατι περισσοτερο απο ιδανικο. Αν ειναι να κοιταξει αυτοματο το παλικαρι τοτε το Polo ειναι μονοδρομος. Αν παλι δεν γουσταρει αυτοματο για τον οποιονδηποτε λογο τοτε δεν βλεπω τον λογο να μην προτιμησει το Clio που ειναι 10 φορες ποιο καλα εξοπλισμενο και στημενο για το δρομο και εχει επισης αψογη ποιοτητα.

Δημοσ.

εμενα παντος με απασχολει το γεγονος οτι το πολο ειναι τουρμπατο, αμα επαιρνε κανα 1.4 ατμοσφαιρικο τοτε οκ, και τωρα που το ξανα σκευτομαι γιατι να παρει τουρκικο αμαξι?(toyota), πολο με 1000 :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...