Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση παλιου συστηματος

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια απο την υπογραφη μου φενεται το παλιο μου συστημα. θελω να το σινιαρω λιγο και ετσι σκεφτομαι για καμια αναβαθμιση ισως Overclocking. εχω τα εξης

ASUS M2N4-SLI - motherboard - ATX - nForce4 SLI

AMD's Athlon 64 X2 6000+ processor (c3 stepping)

ocz gold ddr2 400mhz

nvidia 7600 gt

Καμια ιδεα?

σκεφτομουν Overclocking την cpu H να παρω καποια αλλη am2 socket. ακουω προτάσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η χρήση του παλιού pc σου και θες να το αναβαθμίσεις; Και πόσα διαθέτεις;

Δημοσ.

σερφαρισμα, downloads, δουλεια κυριως development και θελω να εγκαταστησω και κανενα δευτερο λειτουργικο Linux. λεφτα μεχρι 150-200 ευρω

Δημοσ.
παιδια απο την υπογραφη μου φενεται το παλιο μου συστημα. θελω να το σινιαρω λιγο και ετσι σκεφτομαι για καμια αναβαθμιση ισως Overclocking. εχω τα εξης

ASUS M2N4-SLI - motherboard - ATX - nForce4 SLI

AMD's Athlon 64 X2 6000+ processor (c3 stepping)

ocz gold ddr2 400mhz

nvidia 7600 gt

Καμια ιδεα?

σκεφτομουν Overclocking την cpu H να παρω καποια αλλη am2 socket. ακουω προτάσεις

Πού έχεις πρόβλημα ,στα παιχνίδια?

Πληροφοριακά έχω στο παιδικό δωμάτιο ring με αυτόν τον επεξεργαστή και μία 4850 και παίζει τα πάντα σε 1366χ768.Ο επεξεργαστής είναι από την μάνα του ήδη πολύ πουσαρισμένος και δεν θα συνιστούσα o/cing.Η κάρτα γραφικών σου είναι παρωχημένης τεχνολογίας .Εκεί δώσε βάρος.

Δημοσ.

το θεμα ειναι εχω το κυριο gaming pc που με αυτο παιζω οποτε δεν με νοιαζει να παιζω σε αυτο. απλα επειδη χρησιμοποιω και vmware θα ηθελα καποια καλυτερη επιδοση. δλδ δεν συνισταται oc στο συγκεκριμενο επεξεργαστη

Δημοσ.

Όχι από εμένα για o/c στον 6000.Αν και για vmware workstation πιο πολύ ρόλο παίζει η μνήμη (ποσότητα)

Δημοσ.

Ίσως μπορείς να πουλήσεις αυτά και να πας σε ενα τριπύρηνο με μία μητρική με on board και 4 η 8 γιγα μνημη...Βεβαια οι μνημες τσουζουν αυτη την εποχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...