Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για windows 7 απο εναν ασχετο!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 11 μήνες μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για σας έχω έναν "Packard Bell easynote TJ75" με Winodws 7 Home Premium x64 Greek κανω recovery επιλεγω γλωσσα συνεχίζω to install απο το dvd αλλα οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση ειναι στα αγγλικα αφου εχω επιλεξει ελληνικο install πως γινεται να ειναι στα αγγλικα. εψαξα αδικα να βρω LIP

και MUI απο την microsoft και λεει πος δεν υποστηριζετε στα Windows 7 premium home x64 μονο windows ultimate/professional πως γινεται να εχω αγορασει ενα laptop στα ελληνικα να ετοιμαζω recovery disks μολις αναψα το laptop πρωτη φορα και να μην μπορώ με το recovery να ξανα περασω τα windows 7 στα ελληνικα.. Πως μπορώ να γυρίσω τα english σε Greek?

Δημοσ.

Μου ηρθε ο vaio με windows 7 64 bit. Πρωτη φορα χρησιμοποιω και αυτα τα windows και 64-bit.

Ειπαμε οτι παιζει και εφαρμογες με 32-bit, ετσι; Αυτες μπαινουν στον φακελο "Program Files x86" που εχει; Αν ναι,πως θα ξερω αν μια εφαρμογη ειναι 32-bit ή 64-bit, ωστε να τη βαζω στο καταλληλο φακελο; Εκτος και αν το κανει αυτοματα στην εγκατασταση. Αν οχι, που μπαινουν;

Το λαπτοπ ερχεται προεγκαταστημενο με πολλα προγραμματα. Λετε να τα σβησω; Εχει το mcafee antivirus, που λεει ειναι designed for vaio, εχει δικο του registry cleaner, junk cleaner κτλ..

Επισης ξερετε τιποτα καλα tweaks για να κανω; Οχι πως τα χρειαζομαι.. 8gb ram, τετραπυρηνο. Απλα για να ξεκινησει το λαπτοπ μεχρι να μπει στην επιφανεια κανει παραπανω απο λεπτο.

Μιας και ειναι κοαινουργιο σου προτινω να κατεβασεις το Tune Up Utilities 2011 να βρεις απο youtube το serial και φτιαξτα εκει θα τρεχει πολυ πιο γρηγορα το pc και δεν θα εχει προβληματα...!!!

Μου ηρθε ο vaio με windows 7 64 bit. Πρωτη φορα χρησιμοποιω και αυτα τα windows και 64-bit.

Ειπαμε οτι παιζει και εφαρμογες με 32-bit, ετσι; Αυτες μπαινουν στον φακελο "Program Files x86" που εχει; Αν ναι,πως θα ξερω αν μια εφαρμογη ειναι 32-bit ή 64-bit, ωστε να τη βαζω στο καταλληλο φακελο; Εκτος και αν το κανει αυτοματα στην εγκατασταση. Αν οχι, που μπαινουν;

Το λαπτοπ ερχεται προεγκαταστημενο με πολλα προγραμματα. Λετε να τα σβησω; Εχει το mcafee antivirus, που λεει ειναι designed for vaio, εχει δικο του registry cleaner, junk cleaner κτλ..

Επισης ξερετε τιποτα καλα tweaks για να κανω; Οχι πως τα χρειαζομαι.. 8gb ram, τετραπυρηνο. Απλα για να ξεκινησει το λαπτοπ μεχρι να μπει στην επιφανεια κανει παραπανω απο λεπτο.

Μιας και ειναι κοαινουργιο σου προτινω να κατεβασεις το Tune Up Utilities 2011 να βρεις απο youtube το serial και φτιαξτα εκει θα τρεχει πολυ πιο γρηγορα το pc και δεν θα εχει προβληματα...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...