Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για windows 7 απο εναν ασχετο!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μονο το key χρειάζεσαι, windows βρίσκεις παντού.

Τα recovery discs απλά ξαναστήνουν το pc σου όπως ήταν στην αρχή (όλα μέσα δηλαδή)

Σε Toshiba που ηρθε απο Αμερικη με ξενα windows προσπαθησα να βαλω ελληνικα με το key απο τα αγγλικα αλλα δεν εκατσε !!! Παντα για την ιδια εκδοση φυσικα.Home premium.

Τα ενεργοποιησα τελικα αλλα ναι μεν χωρις crack αλλα με ...αλχημεια.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα ενεργοποιησα τελικα αλλα ναι μεν χωρις crack αλλα με ...αλχημεια.

Θείο Γιάννη έχε το νου σου στην αλχημεία γιατί σε 2 μηχανήματα μου έβγαλε ότι είναι παράνομα τα windows λόγο της αλλαγής γλώσσας (και ας ήταν απόλυτα νόμιμα)... φρέσκο είναι αυτό που σου λέω, έχει 2-3 μέρες που μου συνέβη

Δημοσ.
Θείο Γιάννη έχε το νου σου στην αλχημεία γιατί σε 2 μηχανήματα μου έβγαλε ότι είναι παράνομα τα windows λόγο της αλλαγής γλώσσας (και ας ήταν απόλυτα νόμιμα)... φρέσκο είναι αυτό που σου λέω, έχει 2-3 μέρες που μου συνέβη

Με το windows 7 loader;

Remove WAT καλύτερο

Παιδια ειπα χωρις κανενα crack....Αλλα αν και δεν ειναι crack προτιμω να μην το πω δημοσια....

Δημοσ.
Παιδια ειπα χωρις κανενα crack....Αλλα αν και δεν ειναι crack προτιμω να μην το πω δημοσια....

ούτε εγώ μιλάω για crack... δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά είναι προγραμματάκι για να περνάς επιπλέον γλώσσες σε seven home edition. Μου το έκανε σε αγγλικά seven όπου πέρασα ελληνικά (σκέτο dvd) και σε ελληνικά windows όπου πέρασα γερμανικά (seven που ήρθαν μαζί με λαπτοπ)

Δημοσ.

Πως γινεται να μην ειναι crack; Παρανομο δεν ειναι; Hack-Crack το ιδιο ειναι.

Δημοσ.
Πως γινεται να μην ειναι crack; Παρανομο δεν ειναι; Hack-Crack το ιδιο ειναι.

Εννοούσα ότι τα windows στα οποία μπήκε ήταν αυθεντικά και η εγκατάσταση τους ολοκληρώθηκε κανονικά. Μετά μπήκε η γλώσσα.

Τώρα περί νομιμότητα ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα αλλά σίγουρα δεν το επιτρέπει η microsoft

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο. Το εικονιδιο "Show Desktop" πως μπορουμε να το βαλουμε σαν icon στην task bar αριστερα, μαζι με τα αλλα εικονιδια; Οπως γινοταν και στα αλλα windows.

Και πως γινεται να διακοψω την δημιουργια restore point, καθε φορα που κανω απεγκατασταση ενα προγραμμα;

Δημοσ.
ούτε εγώ μιλάω για crack... δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά είναι προγραμματάκι για να περνάς επιπλέον γλώσσες σε seven home edition. Μου το έκανε σε αγγλικά seven όπου πέρασα ελληνικά (σκέτο dvd) και σε ελληνικά windows όπου πέρασα γερμανικά (seven που ήρθαν μαζί με λαπτοπ)

alexzzz, το vistalizator λες; Φτου, κι έχω κάτι αγγλικά windows 7 professional (από τη σχολή, msdnaa) και έλεγα να τα περάσω στο pc του αδερφού μου....

Δημοσ.
alexzzz, το vistalizator λες; Φτου, κι έχω κάτι αγγλικά windows 7 professional (από τη σχολή, msdnaa) και έλεγα να τα περάσω στο pc του αδερφού μου....

Μπράβο... το vistalizator!

Όταν μου το είπε ο πρώτος δεν τον πίστεψα νόμιζα ότι έκανε κάτι λάθος αλλά το έπαθε και το λαπτοπ της μάνας μου στα καπάκια

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι αλλο. Το εικονιδιο "Show Desktop" πως μπορουμε να το βαλουμε σαν icon στην task bar αριστερα, μαζι με τα αλλα εικονιδια; Οπως γινοταν και στα αλλα windows.

το κουτάκι τέρμα δεξιά διπλα στο ρολοι το έχεις ανακαλύψει? πιο βολικό το βρίσκω

Δημοσ.
το κουτάκι τέρμα δεξιά διπλα στο ρολοι το έχεις ανακαλύψει? πιο βολικό το βρίσκω

Συμφωνω αλλα κι εμενα ο γιος μου το βρηκε αν και ειμαι πιο παλιος στα win 7.

Δημοσ.
Αυτο το κουτακι εννοω. Πως γινεται να το βαλω αριστερα σαν εικονιδιο στην taskbar. Δε με βολευει καθολου εκει.
Δημοσ.

άνοιξε και σώσε το περιεχόμενο του zip στο c:\

κανε pin στο taskbar ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα. δεν μας νοιάζει τι είναι.

αφού το κανεις κανε του shift+δεξί click και πήγαινε properties και κανε το να μοιάζει έτσι:

(μπορείς και να αλλάξεις εικονίδιο σε ότι θες από το κουμπί)

Show Desktop.zip

post-7968-129063097719_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...