Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μονο το key χρειάζεσαι, windows βρίσκεις παντού.Τα recovery discs απλά ξαναστήνουν το pc σου όπως ήταν στην αρχή (όλα μέσα δηλαδή) Σε Toshiba που ηρθε απο Αμερικη με ξενα windows προσπαθησα να βαλω ελληνικα με το key απο τα αγγλικα αλλα δεν εκατσε !!! Παντα για την ιδια εκδοση φυσικα.Home premium. Τα ενεργοποιησα τελικα αλλα ναι μεν χωρις crack αλλα με ...αλχημεια.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τα ενεργοποιησα τελικα αλλα ναι μεν χωρις crack αλλα με ...αλχημεια. Θείο Γιάννη έχε το νου σου στην αλχημεία γιατί σε 2 μηχανήματα μου έβγαλε ότι είναι παράνομα τα windows λόγο της αλλαγής γλώσσας (και ας ήταν απόλυτα νόμιμα)... φρέσκο είναι αυτό που σου λέω, έχει 2-3 μέρες που μου συνέβη
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Θείο Γιάννη έχε το νου σου στην αλχημεία γιατί σε 2 μηχανήματα μου έβγαλε ότι είναι παράνομα τα windows λόγο της αλλαγής γλώσσας (και ας ήταν απόλυτα νόμιμα)... φρέσκο είναι αυτό που σου λέω, έχει 2-3 μέρες που μου συνέβη Με το windows 7 loader; Remove WAT καλύτερο Παιδια ειπα χωρις κανενα crack....Αλλα αν και δεν ειναι crack προτιμω να μην το πω δημοσια....
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδια ειπα χωρις κανενα crack....Αλλα αν και δεν ειναι crack προτιμω να μην το πω δημοσια.... ούτε εγώ μιλάω για crack... δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά είναι προγραμματάκι για να περνάς επιπλέον γλώσσες σε seven home edition. Μου το έκανε σε αγγλικά seven όπου πέρασα ελληνικά (σκέτο dvd) και σε ελληνικά windows όπου πέρασα γερμανικά (seven που ήρθαν μαζί με λαπτοπ)
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πως γινεται να μην ειναι crack; Παρανομο δεν ειναι; Hack-Crack το ιδιο ειναι.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πως γινεται να μην ειναι crack; Παρανομο δεν ειναι; Hack-Crack το ιδιο ειναι. Εννοούσα ότι τα windows στα οποία μπήκε ήταν αυθεντικά και η εγκατάσταση τους ολοκληρώθηκε κανονικά. Μετά μπήκε η γλώσσα. Τώρα περί νομιμότητα ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα αλλά σίγουρα δεν το επιτρέπει η microsoft
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Να ρωτησω κατι αλλο. Το εικονιδιο "Show Desktop" πως μπορουμε να το βαλουμε σαν icon στην task bar αριστερα, μαζι με τα αλλα εικονιδια; Οπως γινοταν και στα αλλα windows. Και πως γινεται να διακοψω την δημιουργια restore point, καθε φορα που κανω απεγκατασταση ενα προγραμμα;
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ούτε εγώ μιλάω για crack... δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά είναι προγραμματάκι για να περνάς επιπλέον γλώσσες σε seven home edition. Μου το έκανε σε αγγλικά seven όπου πέρασα ελληνικά (σκέτο dvd) και σε ελληνικά windows όπου πέρασα γερμανικά (seven που ήρθαν μαζί με λαπτοπ) alexzzz, το vistalizator λες; Φτου, κι έχω κάτι αγγλικά windows 7 professional (από τη σχολή, msdnaa) και έλεγα να τα περάσω στο pc του αδερφού μου....
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 alexzzz, το vistalizator λες; Φτου, κι έχω κάτι αγγλικά windows 7 professional (από τη σχολή, msdnaa) και έλεγα να τα περάσω στο pc του αδερφού μου.... Μπράβο... το vistalizator! Όταν μου το είπε ο πρώτος δεν τον πίστεψα νόμιζα ότι έκανε κάτι λάθος αλλά το έπαθε και το λαπτοπ της μάνας μου στα καπάκια
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Να ρωτησω κατι αλλο. Το εικονιδιο "Show Desktop" πως μπορουμε να το βαλουμε σαν icon στην task bar αριστερα, μαζι με τα αλλα εικονιδια; Οπως γινοταν και στα αλλα windows. το κουτάκι τέρμα δεξιά διπλα στο ρολοι το έχεις ανακαλύψει? πιο βολικό το βρίσκω
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 το κουτάκι τέρμα δεξιά διπλα στο ρολοι το έχεις ανακαλύψει? πιο βολικό το βρίσκω Συμφωνω αλλα κι εμενα ο γιος μου το βρηκε αν και ειμαι πιο παλιος στα win 7.
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 το κουτάκι τέρμα δεξιά διπλα στο ρολοι το έχεις ανακαλύψει? πιο βολικό το βρίσκωΑυτο το κουτακι εννοω. Πως γινεται να το βαλω αριστερα σαν εικονιδιο στην taskbar. Δε με βολευει καθολου εκει.
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 άνοιξε και σώσε το περιεχόμενο του zip στο c:\ κανε pin στο taskbar ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα. δεν μας νοιάζει τι είναι. αφού το κανεις κανε του shift+δεξί click και πήγαινε properties και κανε το να μοιάζει έτσι: (μπορείς και να αλλάξεις εικονίδιο σε ότι θες από το κουμπί) Show Desktop.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.