ravage19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Age of Empires 3: Complete Collection, Available for Download Η Robot Entertainment και η Microsoft ανακοίνωσαν οτι το Age of Empires 3: Complete Collection είναι Download-able. από το Microsoft Games for Windows Live: Games on Demand service. Όσοι επιθυμούν να το κατακτήσουν η τιμή ειναι $40 δηλαδή κάτω απο 30 ευρά αν δεν κάνω λάθος και μπορούν να το κατευάσουν απο το παρακάτω Link : LINK Πιστευω η τιμη ειναι αρκετα χαμηλη αφου μιλαμε για 3 παιχνιδια!
Alchemist` Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το συγκεκριμένα game και στην πόρτα μου να μου το έφερναν δωρεάν, πάλι στον κάδο αποριμμάτων θα κατέληγε όπου και βρίσκεται...
ravage19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τι εχει δηλαδη το συγκεκριμενο παιχνιδι και μονο για καδο απορριματων κανει?
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ακριβως αυτο. Δεν εχει. Δεν εχει τιποτα απο την ποιοτητα των προηγουμενων AOE. Αλλωστε δεν υπαρχει net cafe που να μην εχει εγκατεστημενο το AOE2. Τυχαιο? Δε νομιζω.
ravage19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πληροφοριακα. Παιξατε καθολου AOE3 online? (γιατι συμφωνω πως το campain του δε λεει). Μηπως παιξατε 2-3 ωρες και μετα ειπατε δε λεει AOC FTW? Επειδη πραγματικα το παιχνιδι online τα σπαει αμα εξαιρεσεις φυσικα καποια προβληματα που παρουσιαζει ο server. Αλλα και παλι υπαρχει gameranger - hamachi.
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Προφανως και εχω παιξει. Και δεν με ικανοποιησε καθολου. Δεν ξερω αν ειμαι πολυ ρομαντικος ή το παιχνιδι ειναι απογοητευτικο, αλλα δεν με ικανοποιησε.
ravage19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παντος το παιχνιδι απογοητευτικο δεν ειναι φιλε, αλλιως δεν θα το επαιζε ακομα και σημερα τοσος κοσμος online ουτε θα ηταν το δημοφιλεστερο RTS στο gamespot. Και αν ειχες παιξει στις αρχες το παιχνιδι οταν δεν υπηρχε τιποτα στο AOE3 τοτε οκ, σε καταλαβαινω καπως. Εγω απλα το ελλιωσα οπως και παρα πολλα παιδια και λεω απλα οτι ειναι αρκετα αξιολογο παιχνιδι και πανω απο ολα υπαρχει ωραιος ανταγωνισμος. Αληθεια πιο ηταν το nickname σου online?
Alchemist` Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παντος το παιχνιδι απογοητευτικο δεν ειναι φιλε, αλλιως δεν θα το επαιζε ακομα και σημερα τοσος κοσμος online ουτε θα ηταν το δημοφιλεστερο RTS στο gamespot. Και αν ειχες παιξει στις αρχες το παιχνιδι οταν δεν υπηρχε τιποτα στο AOE3 τοτε οκ, σε καταλαβαινω καπως. Εγω απλα το ελλιωσα οπως και παρα πολλα παιδια και λεω απλα οτι ειναι αρκετα αξιολογο παιχνιδι και πανω απο ολα υπαρχει ωραιος ανταγωνισμος. Αληθεια πιο ηταν το nickname σου online? Κοίτα φίλε μου, για να καταλάβεις πως λειτουργούν τα πράγματα... Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, ούτε πότε πρωτοασχολήθηκες με video games, αλλά (θεωρώντας τον εαυτό μου) ως παλιός gamer (όχι δεινόσαυρος όπως μερικοί στο ινσόμνια, αλλά παλιός ) έπαιξα πάρα πολλά RTS μέχρι σήμερα, και ειδηκότερα σε εποχές αρκετά χρόνια πριν το ΑΟΕ 3... Το ΑΟΕ 2 ήταν ένα παιχνίδι που ξεχώρισε για διάφορους λόγους, χωρίς να είναι το καλύτερο, ήταν κάτι άξιο λόγου... Έχοντας λοιπόν όλη αυτή την "εμπειρία" από RTS, μαζί με το hype που υπήρξε για το ΑΟΕ 3, η πρώτη αντίδραση μετά τα πρώτα 30 λεπτά ενασχόλησης με αυτό ήταν άμεση απεγκατάσταση... Δεν είναι ένα κακό παιχνίδι, απλά ενώ όλοι περιμέναμε ένα παιχνίδι που θα πρόσφερε ότι το #2, επί 10, είδαμε μια απλή μετάβαση σε 3Δ με πολλά καίρια σημεία του Gameplay να μένουν πίσω, και ανούσιες προσθήκες... Αυτό ισοδυναμεί με το 0 για ένα video game. Το παιχνίδι είναι όντως δημοφιλές, αυτό πιστεύω οφείλεται στο ότι: -> Ο αριθμός των gamer έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια ---> Οι ηλικιακές ομάδες των νέων είναι 10-18, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν προηγούμενες εμπειρίες με RTS ---> Κάτι που σε μένα φαίνεται ως μια ανιαρή και κακοφτιαγμένη επανάληψη κάποιου παιχνιδιού, σε αυτούς είναι κάτι πρωτόγνωρο, μοιάζει πρωτοποριακό και εντυποσιακό... Γενικά αν πάρει κανείς τα τελευταία RTS, θα δει πως σαν είδος έχει μείνει στάσιμο εδώ και καιρό... Με εξαίρεση το Company of heroes, και την σειρά Total War (που δεν είναι καθαρό RTS) τα υπόλοιπα δεν διαφέρουν σε πολλά από τα παλιά κλασσικά RTS (όπως το ΑΟΕ 2) πέρα από τα γραφικά... Το gameplay δυστηχώς δεν έχει κερδίσει πολλά με την πάρωδο των χρόνων...
ravage19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 AOE1, AOE2, Rise of Nations Thrones & Patriots είναι αρκετά παλιά RTS αυτά φαντάζομαι για να μπορώ να κρίνω αν το καινούριο AOE είναι καλό. (είμαι 6 χρόνια online player, και πάνω από 10 single player). Δε λέω το 2 ήταν καλύτερο απο πλευράς gameplay αλλά δεν είχε counters παρότι χρειάζεται πάρα πολλή micro. Απο πλευράς campain δεν ασχολούμαι και πολύ για να κρίνω. Το πιο πλούσιο είναι το Rise of Nations αλλά παρόλαυτα δεν μπορείς να πεις ότι το counter system που ουσιαστικά μπείκε στο δεύτερο expansion, το σύστημα με τα decks, η αρχή, το ότι δεν εξαρτάτε από τα maps ένα παιχνίδι όπως στο AOE2 δεν είναι καλές αλλαγές. Σίγουρα δεν έχει το gameplay κανενός εκ των 2 αλλά είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι που πραγματικά online το ευχαριστέσαι. Και να πούμε ότι τα team games του είναι ένα μεγάλο ατου, αφού (και αν θέλετε διορθώστε με όσοι το παίξατε online παρακαλώ) κατά την γνώμη μου είναι από τα λίγα RTS που το team πρέπει να παίζει πραγματικά σαν team. Σε αντίθεση με το Age of Mythology για παράδειγμα που χωρίς να πεις κουβέντα με τον συμπαίκτη σου σε ένα team game να το τελειώσεις και να κερδίσεις κιόλας.
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το nick μου ηταν το ιδιο με εδω. Και ασχοληθηκα ελαχιστα. Στο γιατι με καλυψε ο Alchemist απολυτα.
nikostz9 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 και παλι ακριβο ειναι αμα το ειχανε κανα 15ευρω θα το κατεβαζα και γω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.