ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε αλλο φορουμ το οποιο δεν ξερω αν γινεται να το γραψω... δεν εχει καμια σχεση με το δικο σας ειναι μοτοσυκλετιστικο φορουμ εχει μια επιλογη "Τα θέματα στα οποία έχω συμμετάσχει" Και μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν απαντησε καποιος στα θεματα που εχεις γραψει μεσα καποιο ποστ ... Μηπως υπαρχει καπου εδω και δεν το βλεπω? vBulletin Πρεπει να ειναι εκεινο το φορουμ... Αν δεν υπαρχει ισως θα μπορουσατε με καποιο τροπο να βαλετε κατι παρομοιο ?:Ρ Ειναι η καλυτερη λειτουργεια που υπαρχει πιστευω
paschalia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 (Χωρίς να είμαι σίγουρη),νομίζω ότι εννοεί την παρακολούθηση μνματων. Πίνακας ελέγχου -> επεξεργασία ρυθμίσεων -> Μηνύματα & Ειδοποίηση -> Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος ''Όταν δημοσιεύετε ένα νέο θέμα η μια απάντηση σε ένα θέμα, μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη προσθήκη του θέματος στη λίστα που έχετε για συνδρομητικά θέματα, με την επιλογή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email όταν υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα.''
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 (Χωρίς να είμαι σίγουρη),νομίζω ότι εννοεί την παρακολούθηση μνματων.Πίνακας ελέγχου -> επεξεργασία ρυθμίσεων -> Μηνύματα & Ειδοποίηση -> Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος ''Όταν δημοσιεύετε ένα νέο θέμα η μια απάντηση σε ένα θέμα, μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη προσθήκη του θέματος στη λίστα που έχετε για συνδρομητικά θέματα, με την επιλογή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email όταν υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα.'' Καλο και αυτο!! αλλα δεν ειναι το ιδιο Αλλα αυτο δεν το ηξερα το ενεργοποιησα εκεινο που λεω εγω ειναι ενσωματομενο στο φορουμ και δεν σου στελνει συνεχως ε-μαιλ... Ευχαριστω παντως..! Αντε με το καλο και αυτη η λειτουργεια admin
panospc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχει αλλά έρχεται Δηλαδή θα ειδοποιούμαστε όταν κάποιος κάνει quote κάποιο δικό μας μήνυμα;
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αναζήτηση -> Εκτενής αναζήτηση και κάνεις αναζήτηση με βάση το όνομα χρήστη (το nickname σου στην προκειμένη περίπτωση). Θα σου βγάλει όσα thread έχεις κάνει post και με bold όσα έχουν νέο post και δεν τα έχεις δει. Δεν ξέρω αν βολεύει κάτι τέτοιο.
damastes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Και μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν απαντησε καποιος στα θεματα που εχεις γραψει μεσα καποιο ποστ ...αναζήτηση ---εκτενής αναζήτηση --- ονομα χρήστη (βάλε το δικό σου) θα σου βγάλει ολα τα θέματα που έχεις γράψει ποστ και θα είναι με BOLD αυτά που έχει νέο ποστ που δεν έχεις διαβάσει -------------------- Lol macabre:-)
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αυτο που λες macabre_sunsets Κανει αυτο που λεω αλλα το κανει κατευθειαν με ενα κλικ :Ρ... πολυ πιο πρακτικο και απλο! Δεν ξερω αν στην αναζητηση ζηταει να γραψεις και 1 γραμμα για την αναζητηση γιατι το εχω δει κ αυτο και δεν ειναι τοσο ευκολο :Ρ
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δηλαδή θα ειδοποιούμαστε όταν κάποιος κάνει quote κάποιο δικό μας μήνυμα; Και αυτό θα γίνεται
wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 τελικά, οι δυνατότητες του vBulletin δεν έχουν τέλος!
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην υλοποίησή της η ιδέα αυτη, για να μην καταντήσει σπαζωκλαμπάνικο. Επειδή ειναι ενα φορουμ με χιλιάδες μέλη, σε καθε θέμα υπάρχουν εκατοντάδες απαντήσεις. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν πχ υπήρχε ενα pop up παράθυρο να σε ενημερώνει για τα θέματα που έχεις συμμετάσχει. Ή τουλάχιστον τα θέματα ψυχαγωγίας να μην συμπεριληφθούν σε αυτό. (το pop up το έφερα σαν ενα εντελώς τυχαίο και τραβηγμένο παράδειγμα, δεν γνωρίζω τον τρόπο ενημέρωσης)
SilverCloak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Απαντώ εδώ, να μη spamαρω το προτάσεις για ένα καλύτερο forum. Ρε παίδες, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλετε. Εγώ όταν μπαίνω στο forum, πατάω πάνω στο όνομα μου "Καλώς ήρθες SilverCloak!..." και βγαίνω στο user cp όπου υπάρχουν τα threads στα οποία έχω κάνει subscribe, τα οποία έχουν νέα post. Σε συνδυασμό με το ότι κάνει αυτόματα subscribe όπου κάνω post, έχω αυτό που ζητάω. Εννοείται κάτι άλλο από αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.