ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Θέλω στο sharepoint να φτιάξω μια αλφαβητική λίστα , κάπου με την οποία όταν κάνω click σε ένα όνομα να μου ανοίγει κάποιο παράθυρο σαν Popup στο οποίο να εμφανίζεται ένας πίνακας ο οποίος θα έχει κάποιες κατηγορίες και κάποιες πληροφορίες στην κάθε κατηγορία τις οποίες θα μπορούμε να τις επεξεργαστούμε. Για να καταλάβετε τι θέλω να κάνω ακριβώς.. Δουλεύω σε ένα δικηγορικό γραφείο και θέλω να φτιάξω μια λίστα με πελάτες , και στον κάθε πελάτη όταν κάνω click να εμφανίζεται το παραπάνω παράθυρο το οποίο να έχει κατηγορίες όπως Δικαστικές κινήσεις ( που να μπορώ να προσθέσω σχόλια η και να αφαιρέσω) Δικάστικά εξόδα ( που να μπορώ να προσθέσω σχόλια η και να αφαιρέσω ) Αποδείξεις που του έχουμε κόψει ( που να μπορώ να προσθέσω σχόλια η και να αφαιρέσω ) Θέση φακέλου στο γραφείο ( που να μπορώ να προσθέσω σχόλια η και να αφαιρέσω ) Ευχαριστώ
dewn735 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μιλάς για το Microsoft sharepoint, ή γενικά κι αόριστα για σύστημα διαχείρισης πληροφοριών με πολλούς χρήστες;
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για το Microsoft sharepoint εννοώ, αλλά τελικά έμαθα ότι popup δεν μπορώ να πετύχω και τελικά μέσω google έμαθα να φτιάχνω custom lists μόνος μου ( δεν ειχα προηγούμενη εμπειρία σε δημιουργία sharepoint ) Ευχαριστώ πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.