ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Επειδη δεν εμπιστευομαι πολυ το stock cooler και μου τι δινουν οι θόρυβοι ανεμιστήρα και μου τι σπάει ο ηχος του στοκ cooler πια να επιλέξω για i7 930; Υποψην ελαχιστο OC εαν κάνω..Θελω κατι οικονομικό ταβάνι 40-50 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seric Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Επειδη δεν εμπιστευομαι πολυ το stock cooler και μου τι δινουν οι θόρυβοι ανεμιστήρα και μου τι σπάει ο ηχος του στοκ cooler πια να επιλέξω για i7 930;Υποψην ελαχιστο OC εαν κάνω..Θελω κατι οικονομικό ταβάνι 40-50 ευρώ.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler Βεβαια ειναι 56 ευρω.Αλλα σημερα που την πηρα και εγω ...εχει συμπαθητικες επιδοσεις. Βεβαια πρεπει να χωραει και στο κουτι σου...το οποιο ειναι? Αλλιως πας σε αυτην. τιμια ψυκτρα για τα λεφτα της.Αλλα αυτο το αναμενεται συντομα δεν ξερω τι σημαινει,δηλαδη...ποσο ειναι αυτο το συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 H promilateh εχει ανεμιστηρες ; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm αυτη εδω ερχεται με ανεμιστηρα; απο οτι βλεπω μπορω να βαλω και εγω κατι. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm και αυτη οκ φενεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Η Megahalems δε συνοδεύεται από ανεμιστήρι. Έχει και δεύτερα fan mounting clips για push-pull διάταξη. Η Mugen 2 συνοδεύεται από ανεμιστήρι και μπορείς να της βάλεις μέχρι και 4 στο σύνολο. Είναι γομάρι όμως, δε συγκρίνεται με την από πάνω. Η Hyper 212 είναι πολύ καλή περίπτωση για τα χρήματά της. Συνοδεύεται επίσης από ανεμιστήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 to 690 II .Χωράει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Και οι 3 αγγίζουν τα 16cm σε ύψος, και χωράνε στο CoolerMaster σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aragorn Elessar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αφού θα δώσεις 50 Ευρώ, δώσε 56 για την Megahalem. Διαφορετικά πάρε κάτι με 30-35 Ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για Megahalems θα χρειαστεί και ανεμιστήρι επιπλέον και ανεβαίνει το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Aκριβώς, +4ε περιπου ε για εναν φασαριοζικο, +8ε για εναν πιο ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.