stefanos2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδιά καλησπέρα.. Θα ήθελα την πολυτιμη βοήθεια σας.. Είμαι καινούργιος όσον αφορά τα linux. Εγκατέστησα την διανομή mint 9,πάω στον διαχειριστή λογισμικού να επιλέξω απο τις κατηγορίες μία εφαρμογή,την επιλέγω πατάω εγκατάσταση,μου ζητάει το κωδικό σαν χρήστη τον βάζω και σταματάει εκεί. Δεν προχωράει η κατάσταση καθόλου.γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδιά καλησπέρα..Θα ήθελα την πολυτιμη βοήθεια σας.. Είμαι καινούργιος όσον αφορά τα linux. Εγκατέστησα την διανομή mint 9,πάω στον διαχειριστή λογισμικού να επιλέξω απο τις κατηγορίες μία εφαρμογή,την επιλέγω πατάω εγκατάσταση,μου ζητάει το κωδικό σαν χρήστη τον βάζω και σταματάει εκεί. Δεν προχωράει η κατάσταση καθόλου.γιατι? ανοιξε 1 τεματικο και δοκιμασε να γραψεις sudo apt-get install vlc (οπου vlc το ονομα του αρχειου που θες να εγκαταστησεις και δες τι θα σου πει εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ή δοκίμασε από το synaptic ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Όπως σου είπαν τα παιδιά. Synaptic ή apt-get. Όχι κινέζικες απομιμήσεις που θα έλεγε κι ο jim_p Αν δεν υπάρχει το synaptic, μπορείς να το βάλεις με ένα απλό sudo apt-get install synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδία να είστε καλά...Σας ευχαριστώ πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.