Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα Comodo Firewall και Avira

Papman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έχω το Avira antivir, την δωρεάν έκδοση, και σκέφτομαι να εγκαταστήσω και το Comodo Firewall

Θα υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας? Δηλαδή,,μήως το σύστημα θα βαρύνει? Αυτό που ξέρω είναι πως δύο λογισμικά του ίδιου τύπου προκαλούν καθυστέρηση, με αυτά θα έχω τέτοιο πρόβλημα?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Η ασυμβατότητα δεν αφορά την κατανάλωση πόρων. Προφανώς όταν έχεις επιπλέον πρόγραμμα ανοιχτό που καταναλώνει ένα ποσοστό της ram ο υπολογιστής σου θα είναι πιο αργός.

Όταν λέμε είναι ασύμβατα τα προγράμματα εννοούμε να μην τρέχουν 2 antivirus μαζί, ή 2 firewall ταυτόχρονα, και τότε το πρόβλημα δεν είναι η καθυστέρηση αλλά πολύ σοβαρότερα προβλήματα πολλές φορές. Στην προκειμένη περίπτωση έχεις ένα καθαρό antivirus και ένα καθαρό firewall.

Ο υπολογιστής σου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Μόνο αν κατεβάσεις το comodo internet security που έχει και av μαζί ίσως να προκληθεί ζημιά

Δημοσ.

Αυτό του link αναφέρει firewall + antivirus.

Αν και δε νομίζω να είναι «κανονικό» antivirus και πιθανότατα μπορείς να το κάνεις disable.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, με βοηθησατε, θα εγκαταστή σω τότε το firewall μόνο, χώρις και το antivirus του comodo.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...