Προς το περιεχόμενο

ποιος τρόπος για Αγορά HTC EVO 4G

peacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nop δεν το θες γιατί δεν δουλεύει Ελλάδα επειδή δεν εχουμε 4g !!! Πάρε htc desire 11 Ιουνίου 500€

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Nop δεν το θες γιατί δεν δουλεύει Ελλάδα επειδή δεν εχουμε 4g !!! Πάρε htc desire 11 Ιουνίου 500€

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

δεν το θέλω για 4g αλλά για όλες τις άλλες ιδιότητες..

Δημοσ.
δεν το θέλω για 4g αλλά για όλες τις άλλες ιδιότητες..

ποιες; Σε σχέση με το desire έχει καλύτερη κάμερα + μπροστινή, έξοδο hdmi και λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Το Desire όμως διαθέτει καλύτερη οθόνη. Στα υπόλοιπα είναι ίδια.

http://www.engadget.com/photos/htc-evo-4g-vs-hd2-and-desire-fight/#2826860

Όπως ειπώθηκε παραπάνω το 4τζι είναι άχρηστο στην Ελλάδα (και την Ευρώπη) γι' αυτό δε το έβαλα στις διαφορές

Δημοσ.

απο οτι βλεπω εδω υποστηριζει και 3g δικτυα

http://www.phonearena.com/htmls/HTC-EVO-4G-phone-p_4382.html

http://www.pcworld.com/article/192286/sprints_htc_evo_4g_5_killer_features.html

το εψαξα λιγακι και ο μονος τροπος να το αγορασεις ειναι με συμβολαιο δυο χρονων απο την εταιρια sprint απο Αμερικη. οποτε μεχρι να ερθει Ελλαδα (αν ερθει) το ξεχναμε...

:(

Δημοσ.

Eπίσης, ένα κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα είναι ότι το EVO δε δουλεύει στη Βρετανία γιατί δεν λειτουργεί με το πρότυπο GSM οπότε είναι εξίσου άχρηστο και στην Ελλάδα στην οποία χρησιμοποιείται το ίδιο πρότυπο αν δεν απατώμαι.

There’s one massive, HUGE reason why the HTC Desire is a better phone from the point of view of us Brits, though. The EVO 4G, over in America, is on Sprint. And Sprint uses that CDMA/EvdoRev-whatever broadcast standard, not GSM. So, in short, the EVO 4G cannot make or receive calls, or do anything other than be a shiny doorstop, in the UK. In Blighty, that phone, as good as it is, will not work, so in no way can it be considered a phone, if you brought one over here.

Δημοσ.

αυτό που λέει ο skylined ισχύει, το EVO είναι σχεδιασμένο για CDMA δίκτυα (αμερική), η ευρώπη έχει GSM για αυτό και ο λόγος που δεν θα το δούμε εδώ, δεν έχει να κάνει με 3G ή 4G.

Δημοσ.
αυτό που λέει ο skylined ισχύει, το EVO είναι σχεδιασμένο για CDMA δίκτυα (αμερική), η ευρώπη έχει GSM για αυτό και ο λόγος που δεν θα το δούμε εδώ, δεν έχει να κάνει με 3G ή 4G.

δεν υπαρχει περιπτωση ομως να βγαλουν και μια δευτερη εκδοση για τον υπολοιπο κοσμο????

καλα και με ποια λογικη βγαζουν ενα προιον το οποιο μπορει να πουλησει μονο στην Αμερικη??? δεν εχουν μεγαλη μεριδα πωλησεων ετσι???

• Moderators
Δημοσ.
δεν υπαρχει περιπτωση ομως να βγαλουν και μια δευτερη εκδοση για τον υπολοιπο κοσμο????

καλα και με ποια λογικη βγαζουν ενα προιον το οποιο μπορει να πουλησει μονο στην Αμερικη??? δεν εχουν μεγαλη μεριδα πωλησεων ετσι???

Λογικα ειναι πιθανο κατι τετοιο. Το εχουν κανει με καποιες συσκευες (Πχ. ΤΡ2). Οπως και να εχει το cdma δικτυο δεν ειναι continent dependant, απλα το χρησιμοποιουν συγκεκριμενοι παροχοι (νομιζω Verizon, Sprint και ισως αλλοι).

Κοινως, ουτε ενας Αμερικανος μπορει να το χρησιμοποιησει αν δεν ειναι σε εταιρεια οπως η παραπανω.

Αρα μειωνεται ακομα περισσοτερο η μεριδα πωλησεων, αρα ειναι ακομα πιο πιθανη η gsm εκδοση του.

Ολα τα παραπανω με βαση λογικης, δεν εχω διαβασει καποια ειδηση που να ανακοινωνει ενα gsm Evo. :-)

Δημοσ.

apple > iphone 4g

HTC > ???? > κάτι θα έρθει σύντομα .. και θα το αγοράσω. HD2 is enough but no video call.

αφότου έψαξα, Το Evo δεν θα λειτουργήσει στην Ελλάδα..

• Moderators
Δημοσ.
apple > iphone 4g

HTC > ???? > κάτι θα έρθει σύντομα .. και θα το αγοράσω. HD2 is enough but no video call.

αφότου έψαξα, Το Evo δεν θα λειτουργήσει στην Ελλάδα..

Συγγνωμη, απορριπτεις το hd2 γιατι δεν εχει video call, ή καταλαβα λαθος?

Δημοσ.
Συγγνωμη, απορριπτεις το hd2 γιατι δεν εχει video call, ή καταλαβα λαθος?

όταν δίνω 600 ευρώ, θέλω να έχω και video κλήσης . χρησιμοποιώ την video κλήση δωρεάν, γιατί να μην έχω..

αλλά μπορώ να αγοράσω HD2 επειδή βλέπω ότι HTC δεν θα φέρει αυτο που θελω σύντομα..

• Moderators
Δημοσ.
όταν δίνω 600 ευρώ, θέλω να έχω και video κλήσης . χρησιμοποιώ την video κλήση δωρεάν, γιατί να μην έχω..

Μαζι σου αν την χρησιμοποιεις :-)

Απλα (προσωπικα παντα ετσι?) δεν την θεωρω χρησιμη για πολλους λογους, και σιγουρα οχι λογο για απορριψη του hd2.

1) Πρεπει να εχεις σημα 3g

2) Πρεπει να εχει ο συνομιλητης σου σημα 3g

3) Δεν την βρισκω βολικη σε everyday sits.

4) Kαι βασικοτερο, πρεπει να εχει και ο συνομιλητης συσκευη με υποστηριζομενη video κληση.

Ζητημα αν την εχω χρησιμοποιησει δυο φορες :lol:

Δημοσ.

Το HD2 έχει windows mobile 6.5 τα οποία κάποιοι δε γουστάρουν. Όταν (και αν?) σε μερικούς μήνες αναθαθμιστεί στα 7 θα γίνει σαφώς καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...