Προς το περιεχόμενο

Greek Idol

eorisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την κριτική επιτροπή που αποκαλείς σκουπίδι κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη κριτική επιτροπή που έχει περάσει από show αυτού του στυλ.Προτιμούσες δηλαδή περισοτεροο τον Ψινάκη που έκανε την πλακα του?Τον Μουρατίδη που προωθούσε τον εαυτό του σε βάρος τον άλλων?Τον θεοφανους μήπως που προωθούσε μονο Κυπριους?Η παρούσα κριτική επιτροπή είναι ήδη αναγνωρισμένη, στο τομέα τους ο καθένας,εκτος του Κωστόπουλου που δεν έχει τόση σχέση με το τραγούδι.Δεν έχουν ανάγκη να διαφημιστούν και δεν έχουν ανάγκη να "προσποιηθούνε"

Για την Ρούλα Κορόμηλα πιστεύω ότι έχει μεγαλώσει πλέον,ότι ακολουθεί παλαιοντολογικές μεθόδους παρουσίασης και ότι γενικά δεν κάνει για παρουσίαση.Παρόλα αυτά σε καμια περίπτωση δεν είναι σκουπίδι.Δεν έχεις δει ποτε show την Ρούλας?Όταν τα έβλεπες δεν ήταν σκουπίδι?

Για τον Alpha που προωθεί το "σκουπίδι" καλά κάνει και το κάνει διότι αυτό που εσύ θεωρείς σκουπίδι για άλλους είναι το ψωμάκι τους

Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στα παραπάνω σημαίνει ότι δεν έχεις δει αρκετή ελληνική tv και δεν μπορείς να κρίνεις τι είναι σκουπίδι και τι όχι λόγω "έλλειψης εμπειρίας".Οποτε καλά θα κανεις να σταματήσεις.

Δημοσ.

Πλακα πλακα αυτα τα reality εχουν σκοτωσει την μουσικη, ποια πειρατεια και πρασινα αλογα...

Απορω πως εχουν τετοια τηλεθεαση :rolleyes:

Υγ: +1 και απο μενα στο ποστ #2

Δημοσ.
Πλακα πλακα αυτα τα reality εχουν σκοτωσει την μουσικη, ποια πειρατεια και πρασινα αλογα...
Όσοι είστε fan των Scorpions πρέπει να δείτε αυτό : .........(το Αίσχος σε βίντεο)

OMFG! :eek: + πλύση στομάχου σε εφημερεύον νοσοκομείο...

Δημοσ.
Για την κριτική επιτροπή που αποκαλείς σκουπίδι κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη κριτική επιτροπή που έχει περάσει από show αυτού του στυλ.Προτιμούσες δηλαδή περισοτεροο τον Ψινάκη που έκανε την πλακα του?Τον Μουρατίδη που προωθούσε τον εαυτό του σε βάρος τον άλλων?Τον θεοφανους μήπως που προωθούσε μονο Κυπριους?Η παρούσα κριτική επιτροπή είναι ήδη αναγνωρισμένη, στο τομέα τους ο καθένας,εκτος του Κωστόπουλου που δεν έχει τόση σχέση με το τραγούδι.Δεν έχουν ανάγκη να διαφημιστούν και δεν έχουν ανάγκη να "προσποιηθούνε"

Για την Ρούλα Κορόμηλα πιστεύω ότι έχει μεγαλώσει πλέον,ότι ακολουθεί παλαιοντολογικές μεθόδους παρουσίασης και ότι γενικά δεν κάνει για παρουσίαση.Παρόλα αυτά σε καμια περίπτωση δεν είναι σκουπίδι.Δεν έχεις δει ποτε show την Ρούλας?Όταν τα έβλεπες δεν ήταν σκουπίδι?

Για τον Alpha που προωθεί το "σκουπίδι" καλά κάνει και το κάνει διότι αυτό που εσύ θεωρείς σκουπίδι για άλλους είναι το ψωμάκι τους

Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στα παραπάνω σημαίνει ότι δεν έχεις δει αρκετή ελληνική tv και δεν μπορείς να κρίνεις τι είναι σκουπίδι και τι όχι λόγω "έλλειψης εμπειρίας".Οποτε καλά θα κανεις να σταματήσεις.

Για να μιλάς έτσι για την κρητική επιτροπή τότε έχεις πολύ χαμηλά standards. Ειδικά οι άλλοι που ανέφερες όπως καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος .....

Λες είναι αναγνωρισμένοι, απο ποιους ; Και ας υποθέσουμε πως είναι αναγνωρισμένοι (λεμε), ο τρόπος που κριτικάρουν, τα σημεία που εντοπίζουν και γενικότερα οτι λένε είναι καθαρά για την τηλεθέαση και δεν έχει ουδε μια σχέση με αυτό που περιμένει κανείς απο κρητική επιτροπή. Και ποιος σε έκανε να πιστεύεις πως δεν έχουν ανάγκη να διαφημιστούν; Εσυ του ήξερες και απο πιο πριν;

Για την Ρουλα που αναφέρεις θα σου πω πως ήταν σκουπίδι απο την 1η της εμφάνιση στην τηλεόραση. Οταν αργότερα ξεκίνησε τα show της η συγκεκριμένη πραγματικά ήταν μια εποχή για μένα που ταξίδευα πολύ και γενικότερα δεν έβλεπα καθόλου tv.

Εαν αυτοί όλοι που δημιουργούν τέτοιου είδους εκπομπές και σκοτώνουν κυριολεκτικά την ποιότητα και τον πολιτισμό και μέσο αυτού στερούν την εργασία, προβολή, αναγνώριση κλπ καλλιτεχνών που πραγματικά το αξίζουν, τότε δε μπορεί να συγκρίνεται το μέγεθος του κακού σε σχέση με το "καλό" που προσφέρουν (κατά τη γνώμη σου) σε θέσεις εργασίας.

Μπορώ να απαντήσω σε οτι άλλο έχεις την διάθεση, και ο λόγος που μπορώ δεν είναι επειδή έχω δει αρκετή tv με τα δικά σου μέτρα, αλλά επειδή έχω δει και έχω ήδη κάνει αρκετά στον τομέα της παραγωγής, κάτι που μου δίνει την δυνατότητα να έχω οπτική γωνία που εσύ δεν έχεις πάρει ακόμη, λόγω δικής σου έλλειψης εμπειρίας και γνώσης.

Θεωρώ πως είσαι βαθιά νυχτωμένος γενικότερα στις αντιλήψεις σου, και αντίθετα με σένα, εγώ θα σου πρότεινα να μην σταματήσεις, απλά να αλλάξεις πλεύση.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου, η επίθεση έγινε απο πλευράς σου, λες και σου έθιξα κάτι δικό σου. Προφανώς ναι. Όμως γενικότερα ο τρόπος που μένεις απαθής και σκέφτεσαι είναι αυτό ακριβώς που θέλει απο τον κόσμο η καλά στημένη αυτή, κακή κατάσταση, που επικρατεί γύρω μας.

Δημοσ.
"Γιατί μου κάνατε νόημα να έρθω και να διακόψω τον Χρήστο?"

Τι ρωτάς ρε τούβλο γαμώ το φελέκι?

Και με υπότιτλους!

Δημοσ.

Kάποιος έπρεπε να πει στον Καπετανίδη, πως το τραγικό θέαμα που έβλεπε και διέκοψε, δεν είχε και μεγάλη διαφορά από τα εκατοντάδες βίντεο που έχει σκηνοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και έχουν γαμήσει το γούστο μας.

Άει στο διάολο καραγκιόζη.

Δημοσ.
Για να μιλάς έτσι για την κρητική επιτροπή τότε έχεις πολύ χαμηλά standards. Ειδικά οι άλλοι που ανέφερες όπως καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος .....

Λες είναι αναγνωρισμένοι, απο ποιους ; Και ας υποθέσουμε πως είναι αναγνωρισμένοι (λεμε), ο τρόπος που κριτικάρουν, τα σημεία που εντοπίζουν και γενικότερα οτι λένε είναι καθαρά για την τηλεθέαση και δεν έχει ουδε μια σχέση με αυτό που περιμένει κανείς απο κρητική επιτροπή. Και ποιος σε έκανε να πιστεύεις πως δεν έχουν ανάγκη να διαφημιστούν; Εσυ του ήξερες και απο πιο πριν;

Για την Ρουλα που αναφέρεις θα σου πω πως ήταν σκουπίδι απο την 1η της εμφάνιση στην τηλεόραση. Οταν αργότερα ξεκίνησε τα show της η συγκεκριμένη πραγματικά ήταν μια εποχή για μένα που ταξίδευα πολύ και γενικότερα δεν έβλεπα καθόλου tv.

Εαν αυτοί όλοι που δημιουργούν τέτοιου είδους εκπομπές και σκοτώνουν κυριολεκτικά την ποιότητα και τον πολιτισμό και μέσο αυτού στερούν την εργασία, προβολή, αναγνώριση κλπ καλλιτεχνών που πραγματικά το αξίζουν, τότε δε μπορεί να συγκρίνεται το μέγεθος του κακού σε σχέση με το "καλό" που προσφέρουν (κατά τη γνώμη σου) σε θέσεις εργασίας.

Μπορώ να απαντήσω σε οτι άλλο έχεις την διάθεση, και ο λόγος που μπορώ δεν είναι επειδή έχω δει αρκετή tv με τα δικά σου μέτρα, αλλά επειδή έχω δει και έχω ήδη κάνει αρκετά στον τομέα της παραγωγής, κάτι που μου δίνει την δυνατότητα να έχω οπτική γωνία που εσύ δεν έχεις πάρει ακόμη, λόγω δικής σου έλλειψης εμπειρίας και γνώσης.

Θεωρώ πως είσαι βαθιά νυχτωμένος γενικότερα στις αντιλήψεις σου, και αντίθετα με σένα, εγώ θα σου πρότεινα να μην σταματήσεις, απλά να αλλάξεις πλεύση.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου, η επίθεση έγινε απο πλευράς σου, λες και σου έθιξα κάτι δικό σου. Προφανώς ναι. Όμως γενικότερα ο τρόπος που μένεις απαθής και σκέφτεσαι είναι αυτό ακριβώς που θέλει απο τον κόσμο η καλά στημένη αυτή, κακή κατάσταση, που επικρατεί γύρω μας.

Φιλε μου εσύ το βλέπεις σαν επαγγελματίας γιατί όπως λες έχεις κάνει πολλά στο χώρο τις παραγωγής και εγώ σαν απλός Έλληνας τηλεθεατής

Και μου λες να σου κάνω όσες ερωτήσεις θέλω.Ακόμα δεν μου απάντησες αν προτιμάς Ψινάκη Μουρατίδη θεοφανους η γενικά ποια επιτροπή θες για να μην είναι "σκουπίδι" η κριτική επιτροπή

Δημοσ.

Σου απάντησα ήδη, εσύ δε το κατάλαβες

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

Και κάτι άλλο, κι εγώ Έλληνας τηλεθεατής είμαι και έχω το δικαίωμα της γνώμης, εσύ με αυτό που γράφεις στο τέλος θέλεις να μην έχω. Δικαίωμα σου να μην συμφωνείς, αλλα μην ζητάς να μην λέμε και τη γνώμη μας για τα σκουπίδια που παρακολουθεις και χαίρεσαι επειδή δεν έχεις ασχοληθεί με κάτι ανώτερο.

Δημοσ.

Ανάλυσε το άμα θες λίγο παραπάνω γιατί πραγματικά δεν κατάλαβα ποια "μη σκουπίδια" προτιμάς

Και πες μου άμα θες ποια είναι τα "ανωτερα" που έχεις ασχοληθεί εσύ γιατί εγώ έχω πολύ χαμηλά στάνταρ

Δημοσ.

Να προσπαθήσω να σε κάνω να καταλάβεις τι είναι η ποιότητα μέσα σε λίγες γραμμές, είναι δύσκολο, μάλλον ακατόρθωτο. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις πως δεν αρκεί μόνο να σου τα πει κάποιος, θα πρέπει και μόνος σου να προσπαθήσεις να ανεβάσεις το επίπεδο σου, ψάχνοντας το ο ίδιος όπως κάνουμε πολλοί, κάτι που απ'οτι παρατηρώ δεν έκανες ποτέ σου και ούτε έχεις διάθεση και σκοπό να το κάνεις. Οπότε θα ήταν χάσιμο χρόνου απο πλευράς μου το οτιδήποτε παραπάνω προς εσένα.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι απλα τραγικο αυτο που βλεπουμε. Στον βωμο του Χρηματος καποιοι γινονται γελοιοι και αλλοι πλουτιζουν. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την αναγκη του Ελληνα ( δεν λεω ανθρωπων γενικα αφου αυτο στην Ελλαδα ειναι πρωτακουστο αναλογικα με τον πλυθησμο ) να θελει να γινει Τραγουδιστης, Μοντελο η Ηθοποιος και να το κανει ακολουθωντας την "Ευκολη" οδο με το να ξεφτυλιζει το ποιος ειναι, να "πουλαει" την προσωπικη του ζωη και να γινεται "Ρομποτακι" του καθε κριτη, ο θεος να τους κανει κριτες αφου οι περισσοτεροι δεν εχουν προσφερει τπτ ουσιαστικο στο κοσμο του Θεαματος. Μπορω απλα να πω στα ισια πως απεχθανομαι ολους αυτους που πανε στα reality αναζητωντας την ευκολη λυση της εποχης.

Ακουσα κατι πριν για τον Ψινακη. Προσωπικα εμενα μαρεσει ο ψινακης, ειναι ο μονος που τολμαει να τα πει εξω απο τα δοντια και τολμαει ακομα και να κοροιδεψει τον ιδιο του τον εαυτο. Ναι εχει πλατες τα εκκατομυρια που του αφησαν οι γονεις του αλλα το πως και το γιατι ειναι σε δευτερη μοιρα.

Δημοσ.

Αυτά τα προγράμματα διαδραματίζουν συγκεκριμένο και απόλυτα σημαντικό ρόλο στην σύγχρονη ζωή του ανθρώπου. Μπορεί να δείχνουν ηλίθια και "σκουπίδια" αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Είναι μέσα του καπιταλισμού ώστε ακόμα και τον λίγο "ελέυθερο" χρόνο που θα ξεκλέψεις μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητα να τον σπαταλήσεις άσκοπα. Δεν θέλουν να προβληματίζεσαι, δεν θέλουν να σκέφτεσαι. Θέλουν να γίνεις ένα με το σύστημα και να σε πηδ@νε ενώ εσύ θα ασχολείσαι με το τι φόρεσαι η Ρούλα και με τι ατάκα είπε ο ένας κριτής στον άλλον.

Μας έχουν μάθει τι να μάς αρέσει και τι να βλέπουμε, πως να σκεφτόμαστε και τι να πράττουμε. Τα νούμερα τις AGΒ για όλες αυτές τις εκπομπές δείχνουν μόνο πόσο αδύναμος είναι ο ελληνικός λαός και να πάρει την ζωή στα χέρια του αλλάζοντας τρόπο σκέψης. Και απο τα ποσοστά που ακούγονται θα πρέπει όλοι να λυπούμαστε.

Δημοσ.

Kλείστε τις τηλεοράσεις και θα βρήτε την υγειά σας.Αλλα χάνεις υπεεεέροχα dokimanteur... :(

Aλλά γενικά, βρίσκεις την υγειά σου :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...