Προς το περιεχόμενο

Greek Idol

eorisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, αλλά δεν πληρώνουμε γι αυτά. Ούτε μέσω της ΔΕΗ ούτε με άλλον τρόπο :>

πληρωνεις πιο συχνα απ οτι νομιζεις, συν οτι καποιοι απο αυτους δεν εχουν (ή ειχαν) καν αδεια

Και για να ειμαι και on-topic αδιαφορω τοσο πολυ που και την κορομηλα να δω στο δρομο δε θα την αναγνωρισω. Η κορομηλα το παρουσιαζει ετσι;

Δημοσ.
πληρωνεις πιο συχνα απ οτι νομιζεις, συν οτι καποιοι απο αυτους δεν εχουν (ή ειχαν) καν αδεια

Δηλαδή; Πέρα απ την αύξηση του κόστους των διαφημιζόμενων προϊόντων που ανέφερα.

Δημοσ.
Δηλαδή; Πέρα απ την αύξηση του κόστους των διαφημιζόμενων προϊόντων που ανέφερα.

Δεν το ειδα αν το ανεφερες πιο πανω με συγχωρεις. Και ποιος ξερει ισως πληρωνεις κι αλλο και δεν το ξερεις.

Δημοσ.

To χειρότερο σε αυτή την εκπομπή είναι η επανεμφάνιση του εθνικού μας τσόκαρου.

Ένα από τα μεγαλύτερα τίποτα, η προ Μενεγάκη, Μενεγάκη (όπως λέμε προ Χριστού, χριστιανός) η ζωντανή δυσφήμιση του γυναικείου είδους (που και καλά αντιπροσωπεύει την μέση ελληνίδα) είναι και πάλι κοντά μας.

Και όμως, αυτό το μπάζο παντρεύτηκε τον Γαλακτερό.

Ήμαρτον..

Δημοσ.
holy sith! βλέπεις Greek Idol? :o

Αν τις ώρες που τα δείχνει κάνεις ένα refresh στο insomnia και δεις ψιλονέκρα στα νέα posts, καταλαβαίνεις πως ένα ποσοστό που "δε βλέπει" απλά υποκρίνεται... :P

Υ.Γ. Με τον ίδιο τρόπο μου έχει τύχει να αντιληφθώ πως για να λείπουν όλοι κάτι έχει η TV και τελικά έχανα μπάλα... :lol:

(ειδικά εκείνο με το χορό την Κυριακή πρτέπει να το βλέπει το 95% του insomnia)

Δημοσ.

εγώ απλά να πώ επειδή τα είδα λίγο απο μέσα τα πράγματα καθώς πήγα για την εμπειρία στο παιχνίδι και πέρασα την πρώτη φάση (κόπηκα στην επόμενη, και σε αντίθεση με άλλους απλά χαμογέλασα και δεν το πήρα στα σοβαρά ούτε με πείραξε ούτε πίστεψα οτι δεν έχω καλή φωνή επειδή με κόψαν.....) ίσα ίσα γνώρισα και πολλά άτομα και πέρασα μερικές ωραίες στιγμές και είδα οτι όντως η μουσική και το τραγούδι είναι κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά.. (όχι βέβαια οτι δεν το ήξερα).

όντως κόψαν πολλούς ταλαντούχους. αλλα έτσι είναι, είναι tv show, και παίζουν πολλά ρόλο. το χειρότερο είναι οτι είδα παιδιά που νόμιζαν οτι τους πέρναγαν γιατι έχουν καλές φωνές αλλα κατα βάθος τους πέρναγαν γιατι είτε ήταν εμφανίσημοι είτε τόσο διαφορετικοί που θα είχε χαβαλέ να τους δείξουν στην tv... και φυσικά μετά αφου τους φτιάξαν το video τους κόψαν (π.χ η κοπελίτσα που τράβηξε video στην μπανιέρα του ξενοδοχείου - ναι απο κοντά ήταν πολύ ωραία αν κ της έβγαινε όλη την ώρα το string :-):-) )

απο εκεί και πέρα απτην στιγμή που δεν σε αναγκάζει κανείς να το δείς δεν νομίζω οτι είναι ανάγκη να λέμε τόσα πολλά και ουσιαστικά να δίνουμε αξία ... εγώ π.χ που με ενδιέφερε να δώ όσους είχα γνωρίσει εκει μέσα πώς τα πήγαν, μέχρι εκεί είδα ... σε άλλους αρέσει .. ξέρω επαγγελματίες με πολύ χρήμα και πολές ευθύνες που μετά την δουλειά τους κάθονται και το βλέπουν για να περάσει ήρεμα και ευχάριστα η ώρα τους... είναι δικαίωμα τους να βλέπουν ότι θέλουν.. ! εγώ θα διάλεγα να δώ μια ταινία αλλα δεν μπορώ να κρίνω τον άλλον που θέλει να το δεί.. συμβουλή... χαλαρώστε... !!!! :-D:-D:-D

Δημοσ.

Εγώ πάλι που πήγα τη Δευτέρα να υποστηρίξω φίλο μου και είδα τα πράγματα από μέσα μιλώντας και με την οικογένεια και με όλα είδα ότι και ωραίες φωνές έχει (στο στουντιο είναι αλλιώς ο ήχος) και ωραία περάσαμε και μια χαρά είναι. Όποιος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή έξω από αυτά το κάνει. Και στο τέλος τέλος περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Όποιος δε θέλει δε βλέπει. κλικ. Κι εμένα η τηλεόρασή μου ανοίγει για ταινίες -μπάλα και αυτή την εκπομπή λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος. Μετά τέλος. Άλλος θέλει να βλέπει το Binbir Gece που το μάθαμε τώρα κι εμείς οι χαμουτζήδες (στη Θεσσ είχε μεγάλη επιτυχία στο Μακεδονία) με γεια του με χαρά του. Άλλος να περνάει την ώρα του με την Τατιάνα και άλλος με τα ντοκιμαντέρ του Σκαι. Λέγεται τηλεχειριστήριο και καιρός να μάθουμε να το δουλεύουμε και μάλιστα εκείνο το κόκκινο κουμπάκι πάνω πάνω είναι λειτουργικό αν ξεμείνεις από κάτι ενδιαφέρον.

Και επιμένω σε αυτό με το Ντούρο :P

Δημοσ.

το ειδα 2-3 φορες μονο και μονο επειδη τραγουδαγε ενας παλιος συμμαθητης μου (Γιωργος Ντουρος). επιβεβαιωσα πως προκειται περι ενος τηλεοπτικου σκουπιδιου και δεν το ξαναειδα φυσικα, μετανοιωνοντας και για τις 2-3 ωρες που αφιερωσα. ειδικα για το συμμαθητη μου απλα αντεληφθην οτι ειναι θεμα τηλεοπτικης προβολης και απο φωνη δεν το κατεχει..

αυτα.. δεν προκειται να ξαναδω αυτο το ... σκουπιδι..!!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα παλικάρια που λέτε πως είναι καθαρά θέμα επιλογής. Είτε μέσω του τηλε-control, είτε γενικότερα στο αν θα κάτσεις στην tv αντί να πας μια βολτίτσα.

Το θέμα της επιλογής όμως είναι τεράστιο. Άλλοι έχουν, .....άλλοι όμως, δεν έχουν μάθει να έχουν, ... θα μου πεις πρόβλημα τους ; ... δε πιστεύετε πως το “πρόβλημα τους” απο ένα σημείο και μετά επηρεάζει και εμένα και εσένα ;

Θεωρώ πως και το trash, χρειάζεται καμιά φορά (και οι σωλήνες), όμως η τραμπάλα στην Ελλαδα έχει κάτσει απο την μεριά του trash και δε ξεκολλάει όπως δείχνει τουλάχιστον.

Υπάρχουν πραγματικά απίστευτοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα που πραγματικά δε τους ξέρει ο κόσμος, και για να το θέσω πιο ορθά, δε θέλει καν να τους μάθει, η αλλιώς, δε τους θεωρεί καν καλλιτέχνες ! Μιλάω για μεγάλο αριθμό αφανών και όχι απλά 20 και 40 άτομα. Κακά τα ψέματα, άλλο “star”, άλλο καλλιτέχνης. Και δε το πάω μακριά, μόνο να σκεφτεί κανείς πως αν σήμερα ρωτήσεις μια κοπέλα (sorry είναι αλήθεια) τι μουσική ακούει και σου απαντήσει “τα πάντα”, η ίδια εννοεί περίπου 5, 10 Ελληνες τραγουδιστές.

Η καλή μουσική, η καλή τηλεόραση, και γενικά η ποιότητα δεν είναι απαραίτητα “μουσείο”, ούτε “για τον ύπνο”. Το εντελώς αντίθετο.

Τα πρότυπα προς τους νέους ανθρώπους, στον τρόπο σκέψης κυρίως, δε θα έπρεπε να είναι αυτά του trash. Η μουσική και η τέχνη δεν είναι τσίρκο πως να το κάνουμε.

Δημοσ.
Όσοι είστε fan των Scorpions πρέπει να δείτε αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=Ww7Tr7S_eJs

Sorry, I felt a sudden urge to post this... :8

Αυτός αποχώρησε χθες όταν έμαθε ότι θα ξαναπούν όλοι ξένα κομμάτια στο επόμενο live. Ε, προφανώς ο τύπος δεν το χει το αγγλικό, τα λαϊκά τα ξεσκίζει πάντως, με τη καλή έννοια. Φυσικά το κανάλι τον παρακάλαγε να μείνει για προφανείς λόγους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...