Προς το περιεχόμενο

Greek Idol

eorisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμη σκουπίδι στην ελληνική τηλεόραση, όχι τόσο για τα δήθεν ταλέντα του, όσο για τους δήθεν “ειδήμονες” (κριτική επιτροπή) και ακόμη περισσότερο για την <<απόλυτη στραβωμένη>> "παρουσιάστρια" του.

Αυτή η εκπομπή κατα την γνώμη μου προσβάλει την ελληνική ποιότητα, προσβάλει τα πραγματικά ελληνικά ταλέντα που καμιά απο αυτού του είδους τις εκπομπές δε θα δουν, όχι απλά live, αλλά ούτε σε μαγνητοσκόπηση για να, δήθεν, “κρηνουν”.

Κύριος λόγος της προσβολής, είναι το στημένο της υπόθεσης, ξεκινώντας απο τους δήθεν κριτές, που ούτε λίγο ούτε πολύ, οτι λένε είναι είτε στημένο, είτε για να προκαλέσουν τηλεθέαση και votes, για να τα παίρνουν όλοι μαζί.

Ακόμη και για τον πιο “ατάλαντο” απο τα παιδιά που συμμετέχουν, θεωρώ απαράδεκτο μέχρι αηδίας, μέλος, η μέλη της “κριτικής επιτροπής” να παίρνει ύφος “ειδήμονα”, και ειρωνείας. Είναι όλοι μαζί ρεζίλια, και θα πρέπει να ντρέποντε όσοι απόμειναν περιμένοντας να “κριθούν”, με στόχο να γεμίσουν τα αυριανά σκυλάδικα.

Όσο και αν δε θεωρώ πως τα παιδιά είναι αριστούργημα, δε θα επέτρεπα σε κανέναν της επιτροπής να ειρωνεύεται η να support-άρει κάποια άτομα. Καταντά πιο γελοίος.

Όσο κι αν δε γουστάρω να παρακολουθώ σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση, όσο κι αν γνωρίζω πως η ελληνική τηλεόραση είναι ένα σκουπίδι από μόνο του (πλέον), το πληρώνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Έλεος με τα σκουπίδια σας.

Υστερόγραφο:

Στην συγκεκριμένη εκπομπή έχει παρατηρηθεί να “σουτάρουνε” περισσότερο “ταλαντούχους” απο “ατάλαντους”. Αυτό επειδή κρίνει ο κόσμος με voting. Μήπως σας πήρανε χαμπάρι και σας χαλάνε το παιχνίδι όσο εσείς το κάνετε περισσότερο θέατρο; Η όλο αυτό είναι 100% στημένο; απορώ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή μ έχουν αναγκάσει (:P) να το παρακολουθήσω μερικές φορές, δεν καταλαβαίνω τι περίεργο βλέπεις. Νούμερα ποιος θα φέρει; Ένα live της Κάλας ή ξέρω γω ποιου ή αν πιαστεί μαλλί με μαλλί Ψινάκης με Κορομηλά; Δηλ. πιστεύει κανείς πως η κάψα τους είναι να βγάλουν το νέο super ταλέντο βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την τηλεθέαση; Ο κόσμος θέλει «θεάματα» στυλ Κολοσαίου κι όχι σκάλα του Μιλάνο, αυτό του δίνουν.

Οι υπόλοιποι, το πάνω δεξί κουμπί του caution ή pop-corn και χαζοχαβαλέ να περνά η ώρα.

Επίσης νομίζω πως η κρατική τηλεόραση που πληρώνεις (παράλογα) μέσω της ΔΕΗ, δεν έχει εκπομπές σαν κι αυτή που σχολιάζεις.

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια αμα δεν υπηρχαν και αυτες οι εκπομπες πως θα μπορουσαμε να τους κρινουμε και να αναγνωρισουμε οτι εκτος απο σκουπιδια υπαρχει και η ποιοτητα!!!:devil:

Δημοσ.
Επειδή μ έχουν αναγκάσει (:P) να το παρακολουθήσω μερικές φορές, δεν καταλαβαίνω τι περίεργο βλέπεις. Νούμερα ποιος θα φέρει; Ένα live της Κάλας ή ξέρω γω ποιου ή αν πιαστεί μαλλί με μαλλί Ψινάκης με Κορομηλά; Δηλ. πιστεύει κανείς πως η κάψα τους είναι να βγάλουν το νέο super ταλέντο βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την τηλεθέαση; Ο κόσμος θέλει «θεάματα» στυλ Κολοσαίου κι όχι σκάλα του Μιλάνο, αυτό του δίνουν.

Οι υπόλοιποι, το πάνω δεξί κουμπί του caution ή pop-corn και χαζοχαβαλέ να περνά η ώρα.

Επίσης νομίζω πως η κρατική τηλεόραση που πληρώνεις (παράλογα) μέσω της ΔΕΗ, δεν έχει εκπομπές σαν κι αυτή που σχολιάζεις.

Περίεργο θεωρώ την απάθεια στο να δέχεσαι το σκουπίδι, το λέω μιας και στα υπόλοιπα τα λες καλά..

Θες να πεις πως πληρώνουμε μόνο την κρατική και όχι όλα τα UHF/VHF (που μας ανήκουν);

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δέχομαι το «σκουπίδι». Απλά μου είναι αδιάφορο, όταν είναι στην ευχέριά μου, δεν το παρακολουθώ (όπως και δε βλέπω τηλεόραση γενικότερα).

Ναι, μόνο ΕΡΤ πληρώνουμε. Δε νομίζω να «μας» ανήκουν όλοι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί. Εκτός αν εννοείς ότι έμμεσα ανήκουν στο κράτος (υποθέτω).

Δημοσ.
Δεν είπα ότι δέχομαι το «σκουπίδι». Απλά μου είναι αδιάφορο, όταν είναι στην ευχέριά μου, δεν το παρακολουθώ (όπως και δε βλέπω τηλεόραση γενικότερα).

Ναι, μόνο ΕΡΤ πληρώνουμε. Δε νομίζω να «μας» ανήκουν όλοι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί. Εκτός αν εννοείς ότι έμμεσα ανήκουν στο κράτος (υποθέτω).

Κι εγώ τα ίδια, δε βλέπω TV αν εξαιρέσω το οτι αγόρασα μια LED 42 inch για να βλέπω ταινίες σε DVD, και έκανα το λάθος του zapping το τελευταίο διάστημα μετά απο χρόνια πραγματικά.

Οι σταθμοί και οι επιχειρήσεις δε μας ανήκουν βέβαια, .. οι μπάντες όμως ναί, όπως ο αέρας που αναπνέουμε.

Δημοσ.
[...]

Οι σταθμοί και οι επιχειρήσεις δε μας ανήκουν βέβαια, .. οι μπάντες όμως ναί, όπως ο αέρας που αναπνέουμε.

Ναι, αλλά δεν πληρώνουμε γι αυτά. Ούτε μέσω της ΔΕΗ ούτε με άλλον τρόπο :>

Δημοσ.

Για τον αέρα θέλω να πιστεύω πως είναι ακόμα δωρεάν :P

Για τους ιδιωτικούς σταθμούς σίγουρα πληρώνουμε μέσω των διαφημίσεων (όχι ότι δεν έχουν κι άλλους πόρους).

Η ένστασή μου ήταν για τη ΔΕΗ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...