Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία διαγραφής από κάδο ανακύκλωσης

F1spa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασε με το Unlocker (freeware)

Το Unlocker εξ αρχής το έσβησε γιατί δε σβηνόταν, όμως από το κάδο δε μπορεί.

Safe mode δηλαδή?

Δημοσ.

Εγώ linux πάλι δε βάζω, τη προηγούμενη φορά παραλίγο να καταστρέψω το pc!!

Σε safe mode πετάει πάλι το ίδιο μήνυμα και δε μ'αφήνει να σβήσω τον φάκελο :((

Δημοσ.
Εγώ linux πάλι δε βάζω, τη προηγούμενη φορά παραλίγο να καταστρέψω το pc!!

Σε safe mode πετάει πάλι το ίδιο μήνυμα και δε μ'αφήνει να σβήσω τον φάκελο :((

Δοκίμασε με ccleaner. Μάλλον κάτι παίζει με τα δικαιώματα χρήστη οπότε ψάξε λίγο και εκεί.

Δημοσ.

Ζήτα απο δω, να σε βοηθήσει κάποιος με το team viwer.;Exoυμε πολύ καλά παιδιά εδώ μέσα.Θα σου το σβήσει κάποιος άλλος δηλαδή, με δουλειά μέσω του δικού του υπολογιστή.Θα κατεβάσεις ένα προγραμματάκι, θα του πεις τον κωδικό που θα σου βγάλει, και θα μπει να σε βοηθήσει, μόνο αυτη τη φορά.Δε μπορεί να ξαναμπεί (αν φοβάσαι για την ασφάλεια των δεδομάνων σου το λέω).Άντε ζήτα το :)

Δημοσ.

Το Team Viewer Kυριακή είναι απλά ένα πρόγραμμα για remote connection. Όταν θα συνδεθεί ο οποιοσδήποτε άλλος, απλά θα χειρίζεται τoυ F1spa τα input devices (mouse/keyboard).

Αυτό που χρειάζεται είναι ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο θα σβυστεί το "αρχεία-φάντασμα".

...F1spa, τον καθαρισμό μητρώου με το Ccleaner, στον προτείναμε;

Δημοσ.

Ο φάκελος αυτός πρέπει να έμεινε εκεί όταν διέγραψα έναν φάκελο κάποιων Windows που δεν ήθελα.

Βασικά δε με νοιάζει ο τρόπος, και με teamviewer δηλαδή όποιος θέλει ας βοηθήσει. Απλά αν κάποιος ξέρει πώς, μπορεί να μου το πει κι όλας :P

@washcloud, registry clean με το Ccleaner έκανα, κι επίσης επέλεξα άδειασμα του κάδου. Ο φάκελος δε λέει να φύγει και είναι πολύ εκνευριστικό!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...