maniac89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 γειά σας, από χόμπι και μόνο, κατασκεύασα μια ιστοσελίδα html. (για το χωριό μου) Τώρα θέλω να την ανεβάσω στο web ώστε να την δούνε και οι φίλοι μου. Μπορείτε να μου πείτε τί θα χρειαστεί; Διάβασα για αγορά domain name.Οκ, αυτό, μετέπειτα τί θα πρέπει να βρω; web hosting; ευχαριστώ για όποιον βοηθήσει.
imaginas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν και ίσως έχεις βρει την απάντηση στο ερώτημα σου,θα σου απαντήσω τι χρειάζεσαι Θα χρειαστείς ένα domain name είτε με κατάληξη .gr είτε σε .com/.net/.info κλπ. Αφού αγοράσεις το όνομα (Σε .gr δεν μπορείς να καταχωρήσεις το όνομα του χωριού σου βάσει νόμου,αλλά μπορείς να το κάνεις σε .com/.net/.info κλπ) πρέπει να πάρεις ένα πακετο φιλοξενίας.Δε χρειάζεσαι κάτι εξωφρενικό σε χαρακτηριστικά.Ένα πακέτο με 200mb χώρο και 1gb bandwidth είναι υπεραρκετά πιστεύω.Αφού αγοράσεις το πακέτο από κάποια εταιρεία τότε θα χρειαστεί να κάνεις μερικές ρυθμίσεις στο domain name.Αν δεν το έχεις αγοράσει από την ίδια εταιρεία που έχεις και τη φιλοξενία,θα πρέπει να αλλάξεις από το control panel τους Νame servers του ονόματος με αυτούς που έχει η εταιρεία φιλοξενίας π.χ NS1.ETAIREIA.gr NS2.ETAIREIA.gr.Αυτούς θα σου τους πουν από την εταιρεία.Μετά θα χρειαστείς έναν ftp client (π.χ filezilla που είναι δωρεάν) με τον οποίο θα ανεβάσεις τα αρχεία html τις φωτογραφίες κλπ στο folder www που θα έχει στον server που σου έχουν νοικιάσει. Ελπίζω να σε βοήθησα,ότι άλλο θέλεις ρώτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.