Προς το περιεχόμενο

νέος στις πωλήσεις

parasaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρετε είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω

μετά από πόσα comment θα μπορέσω να βάλω αγγελίες

στο θέμα αγοροπωλησίες.

βασικά έχω κάτι μαραφέτια να πουλήσω, γι΄αυτό το λέω :-D

Δημοσ.
Μπορείς αν έχεις κανα γνωστό η φιλο που έχει λογαριασμό να βάλει αγγελία εκ μέρους σου...απ'ότι εχω Δει το κάνουν μερικοί.....;-)

respect man. thanks

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παντως μεγαλη χαζομαρα ειναι αυτο, να περιμενεις δηλ 6 μηνες για να βαλεις αγγελια.το θεμα ειναι προς επανεξεταση.moderators σκεφτειτε το!ειδικα στην εποχη μας με τετοια κριση.απο την αλλη παλι υπαρχουν ατομα με 3 comments εδω και 2 χρονια που βαζουν αβερτα αγγελιες!τουλαχιστον παραδοξο!γιατι γραφτηκαν στο φορουμ?μηπως για τις αγγελιες?αρα πιο σωστο μου φαινεται το κριτηριο των posts ή συνδιασμος posts και χρονου παρα μονο χρονου.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι 6 μήνες.Αν δεν υπήρχαν και αυτοί θα γινότανε οι αγγελίες κέντρο διερχομένων.Όποιος θέλει θα κάνει λογαριασμό για να βάλει αγγελία,και αν είναι απατεώνας απλά θα ξανακάνει λογαριασμό για να βάλει αγγελία.Για να εξυπηρετούνται τα μέλη της κοινότητας είναι το section.Εντάξει αν κάποιος έχει την υπομονή να περιμένει 6 μήνες για να βάζει αγγελίες ας εξυπηρετηθεί και αυτός.Μια χαρά δικλείδα ασφαλείας είναι το 6άμηνο.Ούτε πολύ ούτε λίγο.Για τα πόστς συμφωνώ και εγώ.Θα πέσει το σπάμ της μουρλής αν κάποιος απλά θέλει να συμπληρώσει 50-100 posts για να βάλει αγγελία.

Δημοσ.

Το δοκιμάσαμε και το κριτήριο των posts. Αποτέλεσμα: Έγινε εφιαλτική υπόθεση - χωρίς υπερβολή - το moderation, με πολλά μέλη να ξυπνάνε μία ωραία πρωία και να γεμίζουν με ψηφιακό θόρυβο το φόρουμ, σπαμμάροντας με ένα σωρό ανεγκέφαλα posts του τύπου «Συμφωνώ»/«Σωστός»/«Μπράβο φίλε»/«Ευχαριστώ» κλπ. για να πιάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το όριο των posts και να δημοσιεύσουν την αγγελία που ήθελαν.

Μετά πήγαμε στο συνδυαστικό κριτήριο που προτείνεις: Αποτέλεσμα: Το ίδιο με το παραπάνω, μόνο που αυτό γινόταν μόνο από μέλη με 6+ μήνες εγγραφής. Μία απ' τα ίδια δηλαδή.

Από τότε που έμεινε μόνο το χρονολογικό κριτήριο, έπαψαν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα και περιορίστηκε ο θόρυβος στο φόρουμ. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν καταλήξαμε τυχαία ή από καπρίτσιο στον τρέχοντα διακανονισμό.

Όσο για τα παλιά μέλη με λίγα posts που λες, ο μόνος τρόπος να τεκμηριώσεις ότι γράφτηκαν μόνο για τις αγγελίες είναι να υπάρχει αγγελία ως πρώτο thread που ξεκίνησαν και μάλιστα, να είναι χρονικά εφαπτόμενο στην ημερομηνία εγγραφής τους. Γιατί αν κάποιος γράφτηκε π.χ. το 2003 και έβαλε πρώτη φορά αγγελία π.χ. το 2005, δε μπορείς να ισχυριστείς ότι γράφτηκε στο φόρουμ για τις αγγελίες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όποιος θέλει θα κάνει λογαριασμό για να βάλει αγγελία,και αν είναι απατεώνας απλά θα ξανακάνει λογαριασμό για να βάλει αγγελία.Για να εξυπηρετούνται τα μέλη της κοινότητας είναι το section.Εντάξει αν κάποιος έχει την υπομονή να περιμένει 6 μήνες για να βάζει αγγελίες ας εξυπηρετηθεί και αυτός.Μια χαρά δικλείδα ασφαλείας είναι το 6άμηνο.Ούτε πολύ ούτε λίγο.Για τα πόστς συμφωνώ και εγώ.Θα πέσει το σπάμ της μουρλής αν κάποιος απλά θέλει να συμπληρώσει 50-100 posts για να βάλει αγγελία.

εντάξει αν θέλει κάνει σε 1 βδομάδα 4-5 accounts και περιμένει 6 μήνες με αποτέλεσμα να έχει καβάτζα στο 6μηνο 4-5 διαφορετικά για να βάζει αγγελίες...

ξέρουμε άτομο πχ (όχι απατεώνας βέβαια) ο οποίος είχε 3 registered accounts από το 2003 παρακαλώ, για να βάζει αγγελίες, εκ των οποίων τα 2 έχουν φάει perma ban :P

Δημοσ.

τα post πως μετρανε?βλεπω πχ καποια στιγμη εγω σε μια μερα να εχω γραψει πανω απο 20 και να μου εχουν μετρηθει 3!και οχι post τυπου ευχαριστω και τετοια.

Δημοσ.
εντάξει αν θέλει κάνει σε 1 βδομάδα 4-5 accounts και περιμένει 6 μήνες με αποτέλεσμα να έχει καβάτζα στο 6μηνο 4-5 διαφορετικά για να βάζει αγγελίες...

ξέρουμε άτομο πχ (όχι απατεώνας βέβαια) ο οποίος είχε 3 registered accounts από το 2003 παρακαλώ, για να βάζει αγγελίες, εκ των οποίων τα 2 έχουν φάει perma ban :P

Εντάξει άμα το έχει εξελίξει τόσο πολύ και κάθετε και κάνει 100 accounts για να μπορεί σε 6 μήνες να βάζει αγγελίες...Τι να πω;Και πάλι όμως άλλο να πουλάς με κάποιο καλό feedback και άλλο να είσαι στο 0/0%...

Δημοσ.
Εντάξει άμα το έχει εξελίξει τόσο πολύ και κάθετε και κάνει 100 accounts για να μπορεί σε 6 μήνες να βάζει αγγελίες...Τι να πω;Και πάλι όμως άλλο να πουλάς με κάποιο καλό feedback και άλλο να είσαι στο 0/0%...

δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα δεν γινεται και αλλιως ,ειναι καθαρα στην κριση του καθενος αν η αγγελια που εχει βαλει ο καθενας του εμπνεει εμπιστοσυνη η οχι

ολοι απο το 0 ξεκινησαν στο θεμα την αγγελιας.βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το ποτε θα σου παιξει πΟч#бτι@.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...