soulnick Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καλησπερα! δυστυχως δεν υπαρχει driver για το Raid Controller της Asus P4C800 Deluxe. βλεπει κανονικα δισκο στο post του bios, του βαζω driver απο win2003 και μοιαζει να λειτουργει, αλλα στα Win7 μετα το reboot, μου λεει The device cannot start και δε μου τον εμφανιζει στο my computer... υπαρχει καποια λυση?
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τα Vista απ' ότι θυμάμαι τους είχαν built in σε αντίθεση με τα ΧΡ, φαντάζομαι το ίδιο και τα 7άρια. Λες να μην είναι έτσι;
soulnick Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 οχι μαν, δεν ειναι ετσι! κι εγω ετσι νομιζα... μεχρι και ultrex εβαλα. ξεχασα ν'αναφερω πως ο controller ειναι ο Promise FastTrack 378. ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:03 ---------- η λυση ειναι εδω. reboot και τα λεμε σε λιγο!
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Καποιο παλιο hardware δεν εχει υποστηριξη σε windows 7. Αλλα εισαι τυχερος γιατι εχω εναv driver που ειχα βρει για εναν Λουδιτη φιλο μου και δουλευει! Τον θελεις?
soulnick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 δυστυχως παιρνω error παλι. This device cannot start. (Code 10) Καποιο παλιο hardware δεν εχει υποστηριξη σε windows 7.Αλλα εισαι τυχερος γιατι εχω εναv driver που ειχα βρει για εναν Λουδιτη φιλο μου και δουλευει! Τον θελεις? οχι ρε, τι να τον κανω! nikoshelidon στο yahoo gr περιμενω!
soulnick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ειναι ο ιδιος με το λινκ που εβαλα. παω για αλλο ενα reboot γιατι τωρα εβαλα τον driver για winXP.
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Νσι τον driver για XP πρεπει να βαλεις!Ξεχασα να στο πω,σορρυ,αυτος του δουλεψε παραδοξως.
soulnick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 μαν ευχαριστω πολυ, αλλα δυστυχως... This device cannot start. (Code 10)
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εκεινος ειχε ενα MSI.Δεν ξερω ... η αλλη λυση ειναι να τους βαλεις ide.Τουλαχιστον ετσι πρεπει να τους αναγνωρισει.
soulnick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ενα δισκο εχω πανω στον controller και στο bios το ρυθμισα για IDE, οχι για Raid. ο δισκος ειναι SATA. απλα το λεω γιατι καπου αρχιζω να μπερδευομαι!
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Λοιπον σε αυτο το site διαβασε το τελευταιο post.Ο τυπος τα καταφερε σε windows 7 32 bit εννοειται. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/itprovistahardware/thread/0829e818-64cb-4014-967d-6c75582111a4
soulnick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 spread the knowledge! λοιπον, εβαλα το controller σε raid mode, και κανοντας reboot, μου ειπε να πατησω ctrl+F για να κανω initialize τον δισκο. το εκανα και μπηκα στο bios του promise. εκανα αλλο ενα ctrl+F και μετα φοβηθηκα μην εχω κατι μεσα και το χασω, γιατι εχω μπερδευτει με αλεπαλληλα copy-paste backups, κι ετσι εκανα alt+ctrl+delete και μπηκα win7. ο δισκος ειναι στο my computer και δεν εχασα τιποτα! to hell asus! ευχαριστω πολυ τον benign για την βοηθεια του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.