.:VenoM:. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παιδιά γεια σας , είμαι νέος χρηστης του Kaspersky Ιnternet Security και έχω μια ερώτηση : Παρατηρώ ότι το Kaspersky συνέχεια μου κάνει scan τα αρχεία μου χωρίς να το έχω βάλει εγώ (μάλλον θα είναι έτσι οι default ρυθμίσεις )μπορώ να το κάνω disable αυτό ?
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δηλαδή δεν θέλει να ελέγχει αυτόματα οτι αρχείο μπαινοβγαίνει στον υπολογιστή σου;
flik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν ελέγχει ότι αρχεία του κατέβει στο κεφάλι. Μόνο όσα διαβάζει ή γράφει ο υπολογιστής. Μόνο αν απενεργοποιήσεις το real time file protection θα σταματήσει να τα σκανάρει. Αλλά θα είναι άχρηστο μετά. Εκτός αν βλέπεις οτι τρέχει κανονικό σκανάρισμο ολοκληρου του υπολογιστή, ίσως επειδή έχει προγραμματιστεί κάθε βδομάδα/μήνα, αλλά δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε αυτό.
mkekakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Είναι κρίμα να το απενεργοποιήσεις Δοκίμασε μια παλιότερη έκδοση πιο ελαφριά αν έχεις πρόβλημα με το PC σου. με την ευκαιρία να αναφέρω ότι εχθές βγήκε επίσημα το KIS2011 έκδοση 11.0.0.232
mkekakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Η αναβάθμιση βέβαια είναι δωρεάν για όσους έχουν το KIS2010 ή το KAV2010 αντίστοιχα. Προς το παρόν μόνο στα αγγλικά, λογικά θα πάρει κανένα δίμηνο για την ελληνική έκδοση http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ουτε εγω θα το συνιστουσα... Δες ποσα εχουν γινει σκαν και ποσα ητανε ιοι κτλ.. αν δεν τα σκαναρε τα 1000 θα τα ειχα φαει :Ρ....
.:VenoM:. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πάντως η version 11 είναι πολύ ελαφριά και πολύ πιο εύχρηστη
mkekakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πάντως η version 11 είναι πολύ ελαφριά και πολύ πιο εύχρηστη Συμφωνώ! Αν βγει εντάξει από προστασία η καινούρια έκδοση πάει για μεγάλη επιτυχία η Kaspersky, είναι πολύ ελαφρύ ..για να δούμε.
partblah1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Την έβαλά και εγώ και βλέπω έχει μια νέα εφαρμογή με το όνομα Safe & Run Application το οποίο το χρησιμοποιείς όταν δεν είσαι σίγουρος για μια εφαρμογή αν είναι μολυσμένη η όχι .
ExTaCy1337 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Την έβαλά και εγώ και βλέπω έχει μια νέα εφαρμογή με το όνομα Safe & Run Application το οποίο το χρησιμοποιείς όταν δεν είσαι σίγουρος για μια εφαρμογή αν είναι μολυσμένη η όχι . Αυτο το ειχε και στο 2009
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.