Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για Kaspersky

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας , είμαι νέος χρηστης του Kaspersky Ιnternet Security

και έχω μια ερώτηση :

Παρατηρώ ότι το Kaspersky συνέχεια μου κάνει scan τα αρχεία μου χωρίς να το έχω βάλει εγώ (μάλλον θα είναι έτσι οι default ρυθμίσεις )μπορώ να το κάνω disable αυτό ?

post-48578-129063097179_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ελέγχει ότι αρχεία του κατέβει στο κεφάλι. Μόνο όσα διαβάζει ή γράφει ο υπολογιστής. Μόνο αν απενεργοποιήσεις το real time file protection θα σταματήσει να τα σκανάρει.

Αλλά θα είναι άχρηστο μετά.

Εκτός αν βλέπεις οτι τρέχει κανονικό σκανάρισμο ολοκληρου του υπολογιστή, ίσως επειδή έχει προγραμματιστεί κάθε βδομάδα/μήνα, αλλά δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε αυτό.

Δημοσ.

Είναι κρίμα να το απενεργοποιήσεις :rolleyes:

Δοκίμασε μια παλιότερη έκδοση πιο ελαφριά αν έχεις πρόβλημα με το PC σου.

:shifty: με την ευκαιρία να αναφέρω ότι εχθές βγήκε επίσημα το KIS2011 έκδοση 11.0.0.232

post-145081-129063097628_thumb.jpg

Δημοσ.

Ουτε εγω θα το συνιστουσα...

Δες ποσα εχουν γινει σκαν και ποσα ητανε ιοι κτλ.. αν δεν τα σκαναρε τα 1000 θα τα ειχα φαει :Ρ....

post-97219-129063097646_thumb.jpg

Δημοσ.
Πάντως η version 11 είναι πολύ ελαφριά και πολύ πιο εύχρηστη

Συμφωνώ!

Αν βγει εντάξει από προστασία η καινούρια έκδοση πάει για μεγάλη επιτυχία η Kaspersky,

είναι πολύ ελαφρύ :-)

..για να δούμε.

Δημοσ.

Την έβαλά και εγώ και βλέπω έχει μια νέα εφαρμογή με το όνομα Safe & Run Application το οποίο το χρησιμοποιείς όταν δεν είσαι σίγουρος για μια εφαρμογή αν είναι μολυσμένη η όχι .

Δημοσ.
Την έβαλά και εγώ και βλέπω έχει μια νέα εφαρμογή με το όνομα Safe & Run Application το οποίο το χρησιμοποιείς όταν δεν είσαι σίγουρος για μια εφαρμογή αν είναι μολυσμένη η όχι .

Αυτο το ειχε και στο 2009 :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...