Προς το περιεχόμενο

Rapidshare d/l manager-Ποιον;

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιουσα flashget μεχρι καποιο σημειο. Με κουρασε απιστευτα και τον εβρισκα πολυ αργο.

Ο free internet download manager δεν βολευει, το ιδιο και ο orbit . Για cryptload δεν το συζητω, το συστημα τον βρισκει πολυ αργο.

Και ρωτω:Υπαρχει κατι αλλο??

• Moderators
Δημοσ.
Χρησιμοποιουσα flashget μεχρι καποιο σημειο. Με κουρασε απιστευτα και τον εβρισκα πολυ αργο.

Απλη απορια,τι εννοεις αργο και σε κουρασε το συγκεκριμενο?

Δημοσ.
Απλη απορια,τι εννοεις αργο και σε κουρασε το συγκεκριμενο?

Αν κατέβαζα με flashget, έπιανε 700-750 kb/s. Μέσω mozilla, άνετα τα 950 kb/s-1mb.

Δημοσ.

Βάλε IDM να βρεις την υγειά σου.Πλήρως παραμετροποιήσιμος,πανεύκολος στο χειρισμό και ποιάνεις φυσικά το μέγιστο download που μπορεί να "τραβήξει" η γραμμή σου

Δημοσ.
Ο free download manager δεν βολευει

Γιατί το λες αυτό ,είναι από τους καλύτερους παίρνει και πολλαπλά λινκ,

ποτέ δεν κατεβάζει μισά αρχεία ,δίνει την μέγιστη ταχύτητα,πανάλαφρος,

δεν χρεώνει παραπάνω από ότι κατεβάζεις για να μην σου πευτει κόφτης και άλλα πολλά στα +++

Δημοσ.

Χρησιμοποιουσα τον cryptload, αλλα μια δε λειτουργουσε, μια κολλαγε ολο το συστημα, γενικως αρκετα ασταθης, οποτε δειλα δειλα (δεν αλλαζω ευκολα προγραμματα αν κατι μου κανει τη δουλεια μου), δοκιμασα λοιπον τον JDownloader, και αναρωτηθηκα γιατι ο μλκς δεν τον χρησιμοποιουσα τοσο καιρο...

Γεμιζει τελειως τη γραμμη μου, κανει μονο του extract, σβηνει τα rar οταν τελειωσει, κανει φακελους με το καθε download ξεχωριστα, και εχει στην κεντρικη του σελιδα να μπορεις να κανεις realtime αλλαγη και των ταυτοχρονων αρχειων που κατεβαινουν, και το bandwidth limit.

Απλα τοπ.

Δημοσ.

Για κατεβάσματα από RS (premium) χρησιμοποιώ δύο προγράμματα: Το Flashget (classic version) και το JDownloader. Και με τα δύο τερματίζει άνετα η γραμμή μου (2+ ΜΒ/s) - συνήθως κατεβάζω ταυτόχρονα δύο αρχεία σε 2 splits το καθένα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο με το Flashget όσο και με το JDownloader και δε χρειάστηκα κάτι άλλο ως τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...