kostionalist Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τι θα γινει με αυτους που χανουν την συνδεση τους? Και απο οτι ξερω οι servers της ΕA και συγκεκριμενα του FIFA ειναι οι χειροτεροι...
kostionalist Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τι θα γινει με αυτους που χανουν την συνδεση τους? Και απο οτι ξερω οι servers της ΕA και συγκεκριμενα του FIFA ειναι οι χειροτεροι...
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τι θα γινει με αυτους που χανουν την συνδεση τους? Και απο οτι ξερω οι servers της ΕA και συγκεκριμενα του FIFA ειναι οι χειροτεροι... Λανθασμένα στα έχουν πει. Μια χαρά είναι οι servers της ΕΑ. Τουλάχιστον στο X360.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τι θα γινει με αυτους που χανουν την συνδεση τους? Και απο οτι ξερω οι servers της ΕA και συγκεκριμενα του FIFA ειναι οι χειροτεροι... Λανθασμένα στα έχουν πει. Μια χαρά είναι οι servers της ΕΑ. Τουλάχιστον στο X360.
kostionalist Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Λανθασμένα στα έχουν πει. Μια χαρά είναι οι servers της ΕΑ. Τουλάχιστον στο X360. Εγω αλλα βλεπω. 2-3/10 αγωνες με κανει disconnect και αυτο συμβαινει και σε παρα πολλους,οχι μονο σε μενα. Για PS3 μιλαω Υ.Γ. Οχι δεν φταιει η συνδεση μου
kostionalist Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Λανθασμένα στα έχουν πει. Μια χαρά είναι οι servers της ΕΑ. Τουλάχιστον στο X360. Εγω αλλα βλεπω. 2-3/10 αγωνες με κανει disconnect και αυτο συμβαινει και σε παρα πολλους,οχι μονο σε μενα. Για PS3 μιλαω Υ.Γ. Οχι δεν φταιει η συνδεση μου
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Για να δουμε τι θα κανει στο pc αν και για να λεμε την αληθεια ποιος γουσταρει ποδοσφαιρακι σε pc?Το pc ειναι για αλλα κολπα crysis και ετσι.Φαινεται οτι η ΕΑ εχει παρει την αποφαση να εκθρονισει τελειως το pro απο την κορυφη
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Για να δουμε τι θα κανει στο pc αν και για να λεμε την αληθεια ποιος γουσταρει ποδοσφαιρακι σε pc?Το pc ειναι για αλλα κολπα crysis και ετσι.Φαινεται οτι η ΕΑ εχει παρει την αποφαση να εκθρονισει τελειως το pro απο την κορυφη
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Εγω αλλα βλεπω. 2-3/10 αγωνες με κανει disconnect και αυτο συμβαινει και σε παρα πολλους,οχι μονο σε μενα. Για PS3 μιλαω Υ.Γ. Οχι δεν φταιει η συνδεση μου Στο Xbox πάλι με όσους έχω μιλήσει άντε να έχουν 1-2 disconnects την εβδομάδα, και όχι απο τους servers της ΕΑ, αλλά απο τον ISP τους. Εγώ προσωπικά έχω να δώ disconnect εδώ και 1-2 μήνες.
anamenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Στο Xbox πάλι με όσους έχω μιλήσει άντε να έχουν 1-2 disconnects την εβδομάδα, και όχι απο τους servers της ΕΑ, αλλά απο τον ISP τους. Εγώ προσωπικά έχω να δώ disconnect εδώ και 1-2 μήνες. τελευταία μου φορά τον Μάιο
glad1at0re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Τι θα γινει με αυτους που χανουν την συνδεση τους? Και απο οτι ξερω οι servers της ΕA και συγκεκριμενα του FIFA ειναι οι χειροτεροι... Με το club μας έχουμε παίξει από αρχές του 2010 περίπου 600 παιχνίδια. Στο Fifa 09 είχα παίξει επίσης μερικές εκατοντάδες σε head to head. Μπορώ να πω με 100% βεβαιότητα ότι η παράγκα της ΕΑ έχει τους καλύτερους servers από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία gaming. Κι αυτό είναι λογικό γιατί είναι η βασίλισσα και τα έσοδα της είναι άπειρα. Η ποιότητα του online gaming σχετικά με τους servers, είναι άψογη. Τις λίγες φορές που δε συνδεόμαστε με τον 1ο αντίπαλο που μας βρίσκει (σε κάτω από 5 δευτερόλεπτα το search πάντα), τότε θα συνδεθούμε με τον 2ο ή στη χειρότερη με τον 3ο. Αν φτάσουμε ως εκεί, πράγμα πολύ σπάνιο, μιλάμε για αναμονή περίπου 1 λεπτό. Προσωπικά δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος και πάνω από δεκαετία βρίζω την ΕΑ από τα πρώτα ΝΒΑ LIVE και FIFA στο PC. Είμαι μπασκετικός και φανατικός ακόλουθος του 2K εδώ και χρόνια, όπου και ολόκληρη τη χρονιά, δεν έχουμε παίξει πάνω από 5 ματς online (team up) λόγω απαράδεκτων servers της 2K. Η άτιμη EA με έχει κάνει να εκτιμήσω τη διασκέδαση του online παιχνιδιού χάρη στο FIFA και ντροπιαστικά φέτος ομολογώ ότι έχω παίξει πολύ παραπάνω FIFA 10 από μπασκετάκι. /offtopic on Κρίμα που το NBA LIVE είναι τέτοιο χάλι σε gameplay) /offtopic off.
glad1at0re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Σε ποια ομαδα club εισαι glad1at0re? Στους θρυλικούς Black Derkas
speedy23 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Θελετε λιγο ακομα να φτασετε την πρωτη Ελληνικη ομαδα...
glad1at0re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δε μας απασχολεί πολύ, είμαστε από το Καμερούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.