nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Κι εγώ πιστεύω ότι το full assisted πρέπει να αφαιρεθεί από το παιχνίδι (τουλάχιστον από το multiplayer κομμάτι). Για το semi-assisted το συζητάμε.
speedy23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μα γιατι πρεπει να καταργηθει?Ο καθενας διαλεγει τον τροπο που θελει να παιξει και η ΕΑ μια χαρα το εχει ετσι.Αμα θες φιλτραρεις τους αντιπαλους σου και βρισκεις μονο manual και απο φετος προσθεσαν και τα leaderboards των manual users.Αν δεν βρισκει καποιος αντιπαλο με manual,δεν του φταει κανενας.
anamenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 και εγώ πιστεύω το ίδιο πράγμα , προσωπικά δεν απολαμβάνω σχεδόν ποτέ το παιχνίδι όταν είναι full assisted που έτσι και αλλιώς αυτοί που παίζουν συνέχεια έχουν προσαρμοστεί με κάποιες stantard ρουτίνες και καταστρέφεται το παιχνίδι για όλους τους υπόλοιπους.
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 και εγώ πιστεύω το ίδιο πράγμα , προσωπικά δεν απολαμβάνω σχεδόν ποτέ το παιχνίδι όταν είναι full assisted που έτσι και αλλιώς αυτοί που παίζουν συνέχεια έχουν προσαρμοστεί με κάποιες stantard ρουτίνες και καταστρέφεται το παιχνίδι για όλους τους υπόλοιπους. Ακριβως αυτο γινεται και το παιχνιδι κατανταει arcade και...pro... Sent from my iPhone using Insomnia
rebellion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 παιδια εγω τωρα πηρα το fifa11 για pc και ως PES MANIAC παιζω fifa μετα απο 6-7 χρονια ξανα!!Δεν ξερω τις διαφορες με τις κονσολοεκδοσεις αλλα συγκριτικα με τα προηγουμενα pes το fifa πλεον μου φαινετε πιο simulation και απο την αρχη παιζω μονο με FULL MANUAL χειρισμο και ειναι πολυ δυσκολο!!!Θελει πολυ προπονηση για να αναπτυξεις αυτοματισμους στο passing game και αυτο μαρεσει πολυ!!!!!!Γενικως στο online γινονται Πολυ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΑ ματς με ΠΟΛΥ τακτικη!Φανταζομαι και για τις κονσολες οι διαφορες δεν ειναι κα ιτοσο μεγαλες!
geokalamias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ρε παιδια σας παρακαλω πολυ ας μου βοηθησει καποιος σε μια απορια που εχω:ξαφνικα ενω ειμαι περιπου στα 4080 ποντους οποτε παιζω με καποιον ακομα και αν ειναι πολυ παραπανω απο εμενα οταν χανει δειχνει οτι και αυτος εχει ανεβει (πρασινο βελακι) αλλα και εγω.αυτο πως ειναι δυνατον να συμβαινει?ακομα στην νικη μου παιρνω πολυ λιγουσ ποντουσ με βαση τη διαφορα θεσης και ποντων που εχω με τον αντιπαλο μου..μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ξαφνικα μπορει να συμβαινει αυτο??σημειωνω οτι δεν εχω πειραξει κατι ενω παλαιοτερα δεν συνεβαινε κατι τετοιο..ευχαριστω πολυ
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Είναι broken το σύστημα ranking εδώ και καιρό. Μην το ψάχνεις.
geokalamias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 μα το θεμα ειναι οτι σε εμενα συνεβη χθεσ...εν τω μεταξυ ειναι τρελα σπαστικο να κερδιζω πχ καποιον με πολυ παραπανω ποντους απο μενα και να δειχνει πρασινο βελακι και σε αυτον και να χανω απο καποιον με 3000 ρανκινκ ποιντς περισσοτερα απο μενα και να χανω 75 ολοκλιρους βαθμους ελεος ρε παιδια κατι αλλο συμβαινει...
aslanG7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ελεος και απο εμενα παιζοντας εχθες on line βλεπω ξαφνικα τον τσεχ στην μπαρτσελονα τερματοφυλακα!αυτα πως γινονται δεν μπορω να καταλαβω.Επισεις σε ενα αλλο ματς ολοι οι παικτες του αντιπαλου ειτανε custom player διμιουργιμενοι απο τον αντιπαλο επισεις μου εχει τυχει στο ξεκινημα του αγονα να δειχνει βελακια κοκινα και πρασινα οπος το προ με την φυσικη κατασταση τον παικτων.Αν μπορει κανεις να μου λυσει την απορια
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μια φορά κάποιος είχε πάρει ΑΕΚ, και η εντεκάδα της είχε αλλάξει με εκείνη της World XI. Απίστευτα πράγματα.
aslanG7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 τελειονη ο αγονας 3-0 υπερ μου και μολις παει να δειξει την βαθμολογια κατι κανει ο αντιπαλος και φενεται οτι χαθηκε η συνδεση μου και δεν μετρανε οι βαθμοι που κερδισα κριμα γιατι ειναι ελληνας
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Περίεργο συνήθως όταν τελειώνει ο αγώνας και γίνεται αποσύνδεση η νίκη είναι υπέρ σου (εφόσον έχεις νικήσει βέβαια).
jason_rethymno Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Στο Pro Evolution Soccer 2011 στο online να δείτε τι γίνεται.Είναι 2 στην κορυφη που έχουν 900 και κάτι πόντους και έχουν 235 και 250 νίκες αντιστοιχα.Ουτε μία ισοπαλία ,ούτε μια ήττα. Σίγουρα κάτι βρωμάει.
alexandros4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Σε ps3, υπάρχει περίπτωση να κάνω με οποιονδήποτε τρόπο update το roster, που κυκλοφόρησε το φεβρουάριο, χωρίς ωστόσο να μπω στο psn??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.