Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια το fifa 11 στο ps3 μου εχει ενα πρωτακουστο για μενα bug.

γενικα το πλεο ζοριζεται και τρωει κατι κολληματα συνηθως οταν παιζω φιφα. πριν μερικες μερες μετα απο καιρο μπηκα να παιξω φιφα στο ιντερνετ και κατεβασα τις τελευταιες ενημερωσεις για τις ομαδες.

αποτελεσμα;

πλεον οποτε παω να παιξω διπλο με εναν φιλο, η φιλοξενουμενη ομαδα εχει μονο 7 παιχτες μεσα στο γηπεδο. Ενω απο πριν φαινεται στις ρυθμισεις κανονικα η 11δα διαλεγεις συστημα κλπ,μολις μπεις να παιξεις εμφανιζονται μονο 7 παιχτες, Και στο εισαγωγικο βιντεο που μπαινουν 11δες και χαιρετιουνται, οι γηπεδουχοι χαιρετανε με χειραψια το κενο....

πρεπει να τραβηξω ενα βιντεακι να σας το δειξω, ειναι τρελο.

εχει κανεις συναντησει τπτ αντιστοιχο;

το προβλημα τελικα λυθηκε,πρεπει να σβησεις ολες τις τελευταιες ενημερωσεις και να τις ξανακατεβασεις (για τις 11δες)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας! Αν και διαβάζω καιρό το forum αυτό είναι το πρώτο μου post.

Σε Career-manager mode στο Fifa 11 σε ps3 περίπου στη μέση της πρώτης season εμφανίστηκαν 6-7 τερματοφύλακες χωρίς όνομα και με rating του στυλ 152322

οι οποίοι τοποθετήθηκαν στην βασική εντεκάδα :huh: . Όταν προσπαθώ να τους βγάλω κολλάει το game.... Επιπλέον σε φιλικό η ομάδα μου ξεκίνησε με 5 παίκτες :blink: !!! Αν είναι δυνατόν.... Με μια γρήγορη ματιά στο νετ διαπίστωσα ότι και άλλοι έχουν τα παραπάνω προβλήματα αλλά δεν έχουν βρει λύσει μέχρι στιγμής. Απ'ότι φαίνεται πάει η σεζόν. :angry:

ΥΓ. Τελικά ήταν το δεύτερο μου post :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H Electronic Arts Hellas, σε συνεργασία με το Electronic Sports League, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου ΕΑ Challenge, του δεύτερου επίσημου τουρνουά gaming της ΕΑ Hellas που είναι, πλέον, θεσμός.

Μετά την περσινή επιτυχία του 1ου ΕΑ Challenge όπου συμμετείχαν εκατοντάδες fans από όλη την Ελλάδα, το 2ο EA Challenge, θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2011, στο μουσικό κατάστημα Metropolis (Πανεπιστημίου 54, Αθήνα), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εκεί, διαγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενες, θα έχουν την ευκαιρία να…αποδείξουν ότι οι προπονήσεις μηνών σε έναν από τους δημοφιλέστερους τίτλους του 2010, το EA SPORTSTM FIFA 11, απέδωσαν και θα πέσουν στο χορτάρι, μονομαχώντας σε αγώνες 1 vs 1 για σημαντικά χρηματικά έπαθλα και άλλα πλούσια δώρα.

Επίσης, στον ίδιο χώρο, η ΕΑ Hellas προσφέρει την ευκαιρία στους λάτρεις των racing games να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες συμμετέχοντας σε μίνι πρωταθλήματα του εκρηκτικού Need For Speed Hot Pursuit, κερδίζοντας πολλά δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες στο www.eachallenge.gr.

Δημοσ.

Νο60 και προχωραω!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

έφθασα μέχρι 21 όταν έπαιζα καθημερινά στις αρχές , τώρα είμαι κάπου 85

Δημοσ.

έφθασα μέχρι 21 όταν έπαιζα καθημερινά στις αρχές , τώρα είμαι κάπου 85

21 που; Γιατι εγω ειμαι 59 τωρα στα manual leaderboards. Στο general ειμαι ακομα 2900 και ανεβαινω... Τι ganertag εχεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νο39 στον κοσμο στα rankings του fifa11 στο manual στο 360! Και η κορυφη του κοσμου δεν ειναι πολυ μακρια πλεον...

Δημοσ.

Ωραιος Polaki και συγχαρητηρια.Παιζεις μονο με αντιπαλους με manual ή και με assisted?Επισης απ'οτι βλεπω το average opponent level σου δεν ειναι και πολυ ψηλο.Δεν το λεω απο κακια.Ισα ισα απ'οτι εχω δει και σε αλλους μονο ετσι μπορεις να φτασεις κορυφη στα leaderboards

Δημοσ.

Κοίτα να δεις. Παίζω μόνο manual games πλέον. Στην αρχή έπαιξα λίγα assisted τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, αλλά μετά ποτέ ξανά. Όσον αφορά το level ναι είναι χαμηλό. Έχω 8.3 αυτή την στιγμή. Αλλά δεν είναι επειδή το θέλω να παίζω με μικρότερα level. Είναι λιγότεροι αυτοί που παίζουν manual (το πραγματικό ποδόσφαιρο δηλαδή κι όχι τα ρομποτικά arcade μωρουδίστικα του assisted) και είναι δύσκολο να τους βρεις. Φαντάσου ότι είμαι σήμερα νο37 στον κόσμο στο manual rankings και από πάνω μου έχω παίξει μια φορά μόνο με τον νο1 του manual(ισοπαλία ήρθαμε χεχε)! Τους άλλους δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα. Έτσι μπαίνω στα lobbies και παίζω με όποιον ναναι που θέλει να παίξει manual, ασχέτως level...Οι περισσότεροι λοιπόν είναι χαμηλότερου level. Εγώ είμαι level 34 αυτή την στιγμή και πριν μια εβδομάδα είχα level αντιπάλων 6.0, τώρα όμως έχω ανέβει στο 8.3 και ανεβαίνω σιγά σιγά, διότι είμαι level 34 και άρχισαν να με παίζουν και οι παίκτες με υψηλότερο level...

Βλέπεις τα μεγάλα ψάρια των assisted rankings είναι φλώροι ρομποτικοί και γκολ στο γάμα και αρνούνται να παίξουν Manual γιατί φοβούνται ότι θα ξεφτιλιστούν και θα χάσουν πόντους, κατάλαβες. Τόσο κότες...Που νομίζουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο στο assisted με πινγκ πονγκ πάσες και όλα τα σουτ μέσα...

Μην αγχώνεσαι, με όποιον και να παίξω (άσχετο ή καλό) η κορυφή του κόσμου στα manual rankings είναι κοντά! Απεχω 1700 πόντους, περίπου καμιά 80αριά νίκες δηλαδή...

Δημοσ.

Καλα οκ δεν θα ανοιξω συζητηση για το assisted παλι διοτι ειναι γνωστο οτι δεν δεχεσαι αλλη αποψη εκτος απο την δικη σου σ'αυτο το θεμα και κατακεραυνωνεις οποιον παιζει με assisted.Απλα να πω οτι δεν ειναι τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζεις και καλο ειναι να μην παραβλεπουμε καποια πραγματα και να πιπιλαμε την καραμελα του ping pong passing για παραδειγμα απο την στιγμη που εχει βλετιωθει αρκετα το συγκεκριμενο.Μαγκια τους με οποιον παιζει manual αλλα απο την αλλη να ισοπεδωνουμε τα παντα μονο εσυ χανεις ποντους απο το επιχειρημα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...