anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εβαλα να παιξω λιγο manager mode αλλα με παραξενεψε γιατι ελειπαν πολλα πραγματα απο τα προηγουμενα Fifa, οπως πχ δεν βρηκα πουθενα scouter ή το player growth αναλυτικα οπου διαλεγες σε ποιους τομεις θες να βελτιωσεις τον παικτη και οχι ενα γενικο και αοριστο ''ο παικτης εχει προοπτικες'' ή κατι τετοιο.Δεν ξερω αν εχει κανα μενου που δεν πηρα χαμπαρι αλλα μου φαινεται πολυ φτωχο σε σχεση με παλιοτερα σε αυτον τον τομεα. Επισης και το μενου των μεταγραφων παραμενει δυσχρηστο. βασικά λείπουν πράγματα επειδή το CM το ξανάγραψαν από την αρχή (λόγω των πολλών bugs πέρσι νομίζω κάπου 80) και ουσιαστικά του χρόνου θα είναι ολοκληρωμένο.
katsouras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Πρωταθλημα fifa 2011 στο ps3! 32 θεσεις(11 ακομα) Ελατε εδω --> http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=8042&page=8 Με μια απλη εγγραφη στο site δηλωστε την συμμετοχη σας.Κανονισμοι κτλπ αναφερονται αναλυτικα και οτι αλλο θελετε ρωτατε!
speedy23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον επιτελους χθες εφτασε και σε μενα.Επαιξα καποια ματσακια και επαθα ενα σοκ απο την διαφορα απο το fifa 11 στο pc.To τελευταιο εχει σιγουρα καλυτερα γραφικα,πολυ καλυτερα για την ακριβεια,αλλα μοιαζει παρα πολυ στο fifa 10 το οποιο το ελιωσα πραγματικα και δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω.Στην κονσολα ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι και μαλλον θα προτιμησω αυτο.Πιο αργο,περισσοτερες κινησεις,περισσοτερα animations.Εχουν ειπωθει ξανα ετσι κι'αλλιως.Αυτο που μ'απογοητευσε στην κονσολα,ειναι το online στα clubs του virtual pro.Τι ειναι αυτο το χαλι ρε ΕΑ?Παιζεις ενα ματς και παρουσιαζονται τα εξης 2 τραγικα: 1)Lag το οποιο φευγει και ερχεται κατα την διαρκεια του αγωνα.Μιλαμε για τρελη καθυστερηση της ταξης των 4 δευτερολεπτων το οποιο για παραδειγμα εμφανιζεται στο 30' του ματς και σε παει μεχρι το τελος του ημιχρονου.Παιξαμε γυρω στα 10 ματσακια χθες με κατι παιδια,στα 9 εμφανιστηκε αυτο που αναφερω 2)Εκει που παιζουμε κανονικα με τα παιδια,ειτε θα φριζαρει η εικονα(μπορεις να πατησεις το start και να δεις το μενου) ειτε θα μαυρισει και επανερχεται μετα απο λιγο.Το θεμα ειναι οτι οταν επανερχεται,τα 2 ατομα απο τα 3 ειναι στο 20ο λεπτο για παραδειγμα και ο 3ος στο 15ο!!!!!Τραγικα πραγματα και απ'οτι μαθαινω ειναι απο την αρχη ετσι και ακομα δεν το εχουν φτιαξει.
katsouras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Πρωταθλημα fifa 2011 στο ps3! 32 θεσειςΕλατε εδω --> http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=8042&page=8 Με μια απλη εγγραφη στο site δηλωστε την συμμετοχη σας.Κανονισμοι κτλπ αναφερονται αναλυτικα και οτι αλλο θελετε ρωτατε! 22/10 Η κληρωση! 3 Θεσεις ακομα!!Οποιος προλαβει!
VITREOUS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το Electronic Sports League Greece σε συνεργασία με την Electronic Arts Hellas και την Reload Entertainment ως διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει σήμερα το EA Challenge, το πρώτο επίσημο tournament της ΕΑ για την ελληνική αγορά. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει το FIFA 11 και το Battlefield Bad Company 2. Πηγή: ESL Greece EA Challenge Official Page
VITREOUS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το Electronic Sports League Greece σε συνεργασία με την Electronic Arts Hellas και την Reload Entertainment ως διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει σήμερα το EA Challenge, το πρώτο επίσημο tournament της ΕΑ για την ελληνική αγορά. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει το FIFA 11 και το Battlefield Bad Company 2. Πηγή: ESL Greece EA Challenge Official Page
Daemonos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάνει μια ομάδα στο be a pro league και παίζουμε, θα θέλαμε πολύ να μας στιρίξετε!!! μπείτε και ψάχτε την ομάδα μας λέγεται HERAKLION TEAM και εχει το σήμα τον κίτρινο λύκο.κάντε μια αίτηση να σας αποδεχθούμε, ξεκλειδώνουμε skills και trophys απο εκεί. Παίζουμε με άλλες ομάδες προτάθλημα και κύπελο που αποτελούνται απο άλλους παίχτες. είναι πάρα πολύ καλό και θα χαρούμε να παίξετε μαζί μας! Μπορείτε επίσης να μου στείλετε πρόσκληση φιλίας οπότε θα βρείτε την ομάδα απο το "friends tems"
Daemonos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάνει μια ομάδα στο be a pro league και παίζουμε, θα θέλαμε πολύ να μας στιρίξετε!!! μπείτε και ψάχτε την ομάδα μας λέγεται HERAKLION TEAM και εχει το σήμα τον κίτρινο λύκο.κάντε μια αίτηση να σας αποδεχθούμε, ξεκλειδώνουμε skills και trophys απο εκεί. Παίζουμε με άλλες ομάδες προτάθλημα και κύπελο που αποτελούνται απο άλλους παίχτες. είναι πάρα πολύ καλό και θα χαρούμε να παίξετε μαζί μας! Μπορείτε επίσης να μου στείλετε πρόσκληση φιλίας οπότε θα βρείτε την ομάδα απο το "friends tems"
supermario29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάνει μια ομάδα στο be a pro league και παίζουμε, θα θέλαμε πολύ να μας στιρίξετε!!!μπείτε και ψάχτε την ομάδα μας λέγεται HERAKLION TEAM και εχει το σήμα τον κίτρινο λύκο.κάντε μια αίτηση να σας αποδεχθούμε, ξεκλειδώνουμε skills και trophys απο εκεί. Παίζουμε με άλλες ομάδες προτάθλημα και κύπελο που αποτελούνται απο άλλους παίχτες. είναι πάρα πολύ καλό και θα χαρούμε να παίξετε μαζί μας! Μπορείτε επίσης να μου στείλετε πρόσκληση φιλίας οπότε θα βρείτε την ομάδα απο το "friends tems" Τι ωρες μπαινετε και παιζετε συνηθως;
supermario29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάνει μια ομάδα στο be a pro league και παίζουμε, θα θέλαμε πολύ να μας στιρίξετε!!!μπείτε και ψάχτε την ομάδα μας λέγεται HERAKLION TEAM και εχει το σήμα τον κίτρινο λύκο.κάντε μια αίτηση να σας αποδεχθούμε, ξεκλειδώνουμε skills και trophys απο εκεί. Παίζουμε με άλλες ομάδες προτάθλημα και κύπελο που αποτελούνται απο άλλους παίχτες. είναι πάρα πολύ καλό και θα χαρούμε να παίξετε μαζί μας! Μπορείτε επίσης να μου στείλετε πρόσκληση φιλίας οπότε θα βρείτε την ομάδα απο το "friends tems" Τι ωρες μπαινετε και παιζετε συνηθως;
dp@pa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάνει μια ομάδα στο be a pro league και παίζουμε, θα θέλαμε πολύ να μας στιρίξετε!!!μπείτε και ψάχτε την ομάδα μας λέγεται HERAKLION TEAM και εχει το σήμα τον κίτρινο λύκο.κάντε μια αίτηση να σας αποδεχθούμε, ξεκλειδώνουμε skills και trophys απο εκεί. Παίζουμε με άλλες ομάδες προτάθλημα και κύπελο που αποτελούνται απο άλλους παίχτες. είναι πάρα πολύ καλό και θα χαρούμε να παίξετε μαζί μας! Μπορείτε επίσης να μου στείλετε πρόσκληση φιλίας οπότε θα βρείτε την ομάδα απο το "friends tems" αυτο για pc? η για χβοχ360? Ενδιαφερομαι να βρω ομαδα που παιζει συχνα....
dp@pa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάνει μια ομάδα στο be a pro league και παίζουμε, θα θέλαμε πολύ να μας στιρίξετε!!!μπείτε και ψάχτε την ομάδα μας λέγεται HERAKLION TEAM και εχει το σήμα τον κίτρινο λύκο.κάντε μια αίτηση να σας αποδεχθούμε, ξεκλειδώνουμε skills και trophys απο εκεί. Παίζουμε με άλλες ομάδες προτάθλημα και κύπελο που αποτελούνται απο άλλους παίχτες. είναι πάρα πολύ καλό και θα χαρούμε να παίξετε μαζί μας! Μπορείτε επίσης να μου στείλετε πρόσκληση φιλίας οπότε θα βρείτε την ομάδα απο το "friends tems" αυτο για pc? η για χβοχ360? Ενδιαφερομαι να βρω ομαδα που παιζει συχνα....
Daemonos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Για PS3 είμαι εγώ με τον κολλητό μου, αλλα αν μαζευτούμε θα παίζουμε συχνά. απο 2 άτομα και πάνω χρειάζεται να παίξεις!
Daemonos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Για PS3 είμαι εγώ με τον κολλητό μου, αλλα αν μαζευτούμε θα παίζουμε συχνά. απο 2 άτομα και πάνω χρειάζεται να παίξεις!
moure7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 χετικά με το fifa 11 για ps3 θα το πάρω μεταχειρισμένο από ένα φίλο μου.όμως ο φίλος μου έχει χρησιμοποιήσει το κωδικό για online gaming.εγώ μπορώ με τον ίδιο κωδικό να παίξω στο δικό μου ps3 και να μπω στο internet να παίξω η θέλω νέο κωδικό...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.