kostionalist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει διαφορα του full game με το demo στο gameplay?
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 H μονη μ@λ@κια λενε ειναι οτι πρεπει για το 360 να τα γραφεις σε audio cd και μετα να τα ριπαρεις στο σκληρο του xbox.nzeppos,αν δοκιμασεις να τα βαλεις,βαλε δοκιμαστικα ενα με στικακι να δουμε αν γινεται.
anamenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Σας έχει τύχει και εσάς το breeze bug??? πολύ σπαστικό πράμα γιατί δεν κάνει quit κανένας και μπορεί να περιμένεις ώρες ή θα βγεις και θα γραφτεί ήττα βέβαια... Αν δεν τα διορθώσουν γρήγορα , θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Φανταστείτε τα λέω εγώ που υπήρξα από πάντα FIFA gamer, τι θα πει αυτός που παίζει πρώτη φορά στη ζωή του FIFA???
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Σας έχει τύχει και εσάς το breeze bug??? πολύ σπαστικό πράμα γιατί δεν κάνει quit κανένας και μπορεί να περιμένεις ώρες ή θα βγεις και θα γραφτεί ήττα βέβαια... Αν δεν τα διορθώσουν γρήγορα , θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Φανταστείτε τα λέω εγώ που υπήρξα από πάντα FIFA gamer, τι θα πει αυτός που παίζει πρώτη φορά στη ζωή του FIFA??? Παλι και φετος?Περσυ μου ειχε τυχει 2-3 φορες σε online και παντα πανω σε αλλαγη.Και τις 3 φορες πηρα τη νικη διοτι ειχα γαιδουρινη υπομονη.χαχαχα.
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παλι και φετος?Περσυ μου ειχε τυχει 2-3 φορες σε online και παντα πανω σε αλλαγη.Και τις 3 φορες πηρα τη νικη διοτι ειχα γαιδουρινη υπομονη.χαχαχα. πέρσι δεν μου είχε τύχει ούτε μια φορά και έχω παίξει κάπου 400 online ranked games , στο FIFA11 μέσα σε μια βδομάδα το είδα πάνω από 10 φορές...
alekos21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά στο online πρωτάθλημα ps3forumsgr για ps3 πια είναι τα settings ? δηλαδή αν εγώ παίζω με manual μπορεί ο αντίπαλος να παίζει με assisted? αν είναι έτσι είναι λίγο μαλακια.. πάντων θα το πω ξανά το game είναι φανταστικό και τα bugs που λέτε μέσα στο παιχνίδι είναι δεν είναι τόσο φοβερό, εμενα ακόμη δεν μου έχουν τύχη κανένα ιδιαίτερο
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά στο online πρωτάθλημα ps3forumsgr για ps3 πια είναι τα settings ? δηλαδή αν εγώ παίζω με manual μπορεί ο αντίπαλος να παίζει με assisted? αν είναι έτσι είναι λίγο μαλακια.. πάντων θα το πω ξανά το game είναι φανταστικό και τα bugs που λέτε μέσα στο παιχνίδι είναι δεν είναι τόσο φοβερό, εμενα ακόμη δεν μου έχουν τύχη κανένα ιδιαίτερο μα το gameplay είναι απίστευτο(ότι ποιο κοντά στην πραγματικότητα) , δεν λέει κανένας το αντίθετο , απλά κάποια μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά δεν είναι όπως πρέπει να είναι...
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Aναμένε, κάνε add να λιώσουμε τώρα! να σε κάνω και γ****** τον άλλο λες??? δεν είναι κρίμα που περιμένω 2 ώρες :lol: σου έστειλα friend request *babulas*
Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ποιόν ρε; Άντε, πες μου αν είναι να πάω στην κονσόλα.
alekos21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 όσο για το πρωτάθλημα ? τα setting πως είναι ? όταν παίξω την πρώτη επιλογή στο online δηλαδή το γρήγορο game τα settings μου θα είναι manual όπως τα έχω βάλει στα γενικότερα settings του game? και η άλλη θα παίζουν ανάλογα assisted κτλ?
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 πολύ ωραία games Tilemaxx, ήθελα μερικά games να προσαρμοστώ στις ρουτίνες του μη manaul χειρισμού.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ωραία παιχνίδια όντως. Στα 2 τελευταία ματς πέταξα λευκή πετσέτα λόγω οτι άρχισαν να με πονούν τα χέρια μου γιατί έπαιζα απο το πρωί. Αν θες αύριο παίζουμε με semi για περισσότερο ρεαλισμό.
karlat89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μια ερωτηση,στο Carrier mode για να κανω μεταγραφες πιο ευκολα ψαχνω που εμφανιζει τα rosters των αλλων ομαδων για να βρω παικτες,αλλα δεν το βρισκω πουθενα,καμια βοήθεια?
xaros73 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εβαλα να παιξω λιγο manager mode αλλα με παραξενεψε γιατι ελειπαν πολλα πραγματα απο τα προηγουμενα Fifa, οπως πχ δεν βρηκα πουθενα scouter ή το player growth αναλυτικα οπου διαλεγες σε ποιους τομεις θες να βελτιωσεις τον παικτη και οχι ενα γενικο και αοριστο ''ο παικτης εχει προοπτικες'' ή κατι τετοιο. Δεν ξερω αν εχει κανα μενου που δεν πηρα χαμπαρι αλλα μου φαινεται πολυ φτωχο σε σχεση με παλιοτερα σε αυτον τον τομεα. Επισης και το μενου των μεταγραφων παραμενει δυσχρηστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.