Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το pes θα παω να παρω θα εχει και αφηγηση του σωτηρακωπουλου .

Δηλαδή αυτός είναι λόγος για να αγοράσουμε το Μπρο? :fear: :rolleyes: :-(

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω παντως θα σκεφτω για να ξαναγορασω fifa με τις μ******ς που σφυραει με το παραμικρο ο referee και τις καθυστερησεις που κραταει υπερ του αντιπαλου αλλα και τα undefined που μου εβγαζε στους παιχτες στο manager mode και που συνεχεια λαγγαρε και ξανανοιγε το ps3 και στο fifa 10 αλλα και στο 9 που ειχα αναγκαστει να το παω πισω στη sony μετα απο 15 μερες που το ΄χα και μαλλον ηταν αυτο που εφταιγε , το μονο που μου αρεσε ηταν που αλλαζες ομαδες στο manager και ειχε ολα τα κυπελλα.Το pes θα παω να παρω θα εχει και αφηγηση του σωτηρακωπουλου .

Πες τα ρε φίλε! Ασε που χάνει και καρέ το fifa 11 και όλα τα fifa

Δημοσ.

Τι ακριβώς θα αφηγείται ο Σωτηρακόπουλος; [/κρυάδα]

Επίσης αυτό που λες για τα φάουλ, το Χ το αφήνουμε καθόλου;:shifty:

Ίσα ίσα που πολλά πεντακάθαρα σπρωξίματα δεν σφυρίζονται. Τουλάχιστον στο καινούργιο βάλανε καινούργιο shielding system, ας ελπίσουμε να δουλεύει και να μην σου παίρνουν την μπάλα επειδή έχουνε λίγο strength παραπάνω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτά που λέτε δεν τα έχω δει, τουλάχιστον όχι στο Fifa10. Το Fifa09 είχε ένα θέμα με τα φάουλ και τα πλεονεκτήματα αλλά στο 10 διορθώθηκαν.

Σε καμία περίπτωση ο διαιτητής δεν σφυράει συνέχεια φάουλ αν παίζουμε ανθρώπινη άμυνα (όχι να χυμάμε στον αντίπαλο σε κάθε φάση).

Καρέ χάνονται μόνο σε replay και cutscenes. Το τελευταίο Fifa που θυμάμαι να έχανε καρέ και μέσα στον αγώνα πρέπει να ήταν το Fifa08 (αναφέρομαι στην έκδοση για 360).

Δεν λέω ότι το Fifa10 και το πιο πρόσφατο WC2010 είναι τέλεια, κι εμένα με εκνευρίζουν κάποια άλλα στοιχεία τους αλλά η διαφορά τους με τα Μπρο είναι τουλάχιστον τεράστια και δεν συμμαζεύεται με τον... Σωτηρακόπουλο (έλεος, έχει γούστο να αρχίσει πάλι να λέει ιστορίες για την Ίπσουιτς του '64).

Δημοσ.

Ελπίζω να φτιάξουν λίγο το online και να κάνουν κάτι με τους quiters. Και να φτιάξουν επίσης το αναθεματισμένο manager mode που είναι τίγκα στα bug και τα λάθη.

Δημοσ.
Ελπίζω να φτιάξουν λίγο το online και να κάνουν κάτι με τους quiters. Και να φτιάξουν επίσης το αναθεματισμένο manager mode που είναι τίγκα στα bug και τα λάθη.

Το ειχαν δηλωσει αυτο οτι θα τιμωρουσαν τους quitters και θα επιβραυευαν αυτους που μενουν μεχρι το τελος.Τωρα πως θα το κανουν αυτο,remains to be seen.Πρεπει να υπολογισουν και τα αθελα disconnects οπως τρωμε εδω στην Ελλαδα αβερτα.

Δημοσ.

Το βίντεο που πόσταρε ο kostionalist είναι ο λόγος που πρέπει να βγάζει η ΕΑ δικά της gameplay videos και όχι ο κάθε άσχετος. Παίζουν 2v2 και τρέχουν σαν τρελοί όλη την ώρα.

Δημοσ.

Αν το pro-passing λειτουργει οπως λενε θα κλαψουν πολλοι στο online που ειναι υποχρεωτικα default on.Τερμα το pinball passing που χρησιμοποιουν οι 9 στους 10 online.Βλεπω να παρατανε το online fifa παρα πολλοι φετος.Χοχοχο!

Δημοσ.
Αν το pro-passing λειτουργει οπως λενε θα κλαψουν πολλοι στο online που ειναι υποχρεωτικα default on.Τερμα το pinball passing που χρησιμοποιουν οι 9 στους 10 online.Βλεπω να παρατανε το online fifa παρα πολλοι φετος.Χοχοχο!

ναι καλα.σαχλαμαρες....το ονλινε του ειναι που θα κρατησει τους users...οπως και το φιφα10 που μεχρι σημερα, γεματο lobbies. δεν θα κανει διαφορα...ολοι εκει θα ειμαστε παντως...χου χου χου χου...

Δημοσ.
^^ Δεν καταλαβα λεξη απο οσα εγραψες.

δεν πειραζει. Οπως και εγω δεν καταλαβα το δικο σου σχολιο.

Δημοσ.

Φυσικά επικροτώ την κίνηση τους να βάλουν default το pro passing στο online και να τιμωρούν τους quiters, αφενός θα γίνει ενα καλό ξεσκαρτάρισμα απο το κάθε λογής διανοητικώς καθυστερημένο δεκάχρονο που σου χαλάει το παιχνίδι, αφετέρου το επίπεδο θα ανέβει πολύ και το online mode θα γίνει ακόμα πιο competitive.

Δημοσ.

Φυσικά επικροτώ την κίνηση τους να βάλουν default το pro passing στο online και να τιμωρούν τους quiters, αφενός θα γίνει ενα καλό ξεσκαρτάρισμα απο το κάθε λογής διανοητικώς καθυστερημένο δεκάχρονο που σου χαλάει το παιχνίδι, αφετέρου το επίπεδο θα ανέβει πολύ και το online mode θα γίνει ακόμα πιο competitive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...