anamenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^λολΔεν μου κανει εντυπωση. Τοσα bug δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι.Στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα η κονσολα.Ελεγα δεν μπορει... Το ξεφτυλησαν το θεμα. αυτό το απίστευτο gameplay που έχει δεν επιβραβεύετε με καλύτερες βαθμολογίες καθαρά γιαυτό το λόγο . *speedy23 δεν ήθελα να σου την πω ρε φίλε , απλά και εγώ τα τελευταία χρόνια παραγγέλνω το FIFA από play και πάντα δεν ξέρω τι συμβαίνει και το έχω 10 μέρες μετά την κυκλοφορία... *ενώ άλλα παιχνίδια μου έρχονται το πολύ σε 4 μέρες.
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 *speedy23 δεν ήθελα να σου την πω ρε φίλε , απλά και εγώ τα τελευταία χρόνια παραγγέλνω το FIFA από play και πάντα δεν ξέρω τι συμβαίνει και το έχω 10 μέρες μετά την κυκλοφορία... Nαι ρε συ,no problem.Και γω ακριβως τα ιδια(οτιδηποτε αλλα games εφταναν κατευθειαν).Πρωτη φορα που προπαρηγγειλα το Fifa και τελευταια.
basilis5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παιδια μερικες ερωτησεις 1.ποια ειναι τα exploits που αναφερεστε; 2.πως μπορω να παιξω με manual αντιπαλους; στην επιλογη αυτη εχει και τους semi; 3.απο που μπορω να παιξω ενα απλο πρωταθλημα χειριζοντας μονο την ομαδα,κι οχι συμβολαια,μετεγραφες,προπονητες κλπ; απλα μπαλιτσα 4.οποιος θελει να παιξουμε στο ps3 κανενα online (γιατι μονο onlinw παιζω) το ονομα μου ειναι basiliszag και παιζω σε ρυθμισεις semi και σεντρες-through pass assisted αν και δεν ειμαι και τπτ ιδιαιτερο. συνηθως παιζω με ολυμπιακο ή ιντερ. μα κανεις;
sanji Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Η μεγαλυτερη μ*****α ειναι τα πεναλτυ. Ξερει κανεις πως δουλευει?
polakis21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Η μεγαλυτερη μ*****α ειναι τα πεναλτυ.Ξερει κανεις πως δουλευει? Η μεγαλυτερη τελειοτητα ειναι τα πεναλτυ! Αν προπονηθεις θα το δεις. Απειρη ελευθερια...
anamenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Η μεγαλυτερη τελειοτητα ειναι τα πεναλτυ! Αν προπονηθεις θα το δεις. Απειρη ελευθερια... polaki δεν σε βλέπω μέσα στα rankings, το βαρέθηκες και συ το manual :lol:
polakis21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 polaki δεν σε βλέπω μέσα στα rankings, το βαρέθηκες και συ το manual :lol: Μα είμαι μέσα στα rankings! Απλά τώρα 3 μέρες δεν έχω προλάβει να παίξω...
Tigran Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Όσοι παίζετε στο PS3 και ψήνεστε για κανά ματσάκι, κάντε με add: TigranTheOne (και δεν θέλω σχόλια... )
anamenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μα είμαι μέσα στα rankings! Απλά τώρα 3 μέρες δεν έχω προλάβει να παίξω... ε τότε είσαι στο μηδέν γιατί προχθές έκαναν restart τα rankings
anamenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Όχι ρε οι αλήτες? Γιατί το έκαναν reset? για το λεγόμενο flag bug
alekos21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα, αγόρασα σήμερα το fifa11 για το PS3 και έχοντας προλάβει μέχρι στιγμής να παίξω 3 παιχνίδια μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει ποτε στη ζωή μου, το game είναι απίστευτο. κάθε παίκτης κινείται και κάνει τα πάντα όπως στην πραγματικότητα, παίζοντας ένα αγώνα manchester city- totenham online ήταν σαν να έβλεπα nova ειδικά το online στο manual είναι τρομερό, βέβεια σε ότι settings και να παίξεις είναι καλο, κερδίζει πάντα αυτός που είναι καλύτερος και πιο τυχερός αυτό είναι το ωραίο, τέρμα τα ping pong. τώρα, αν παίξω ένα γρήγορο online match χωρίς να πάω στα settings δηλαδή, θα είναι assisted match η τι παίζει? έχω προσέξει ότι μπορείς να κανεις μια μπαλιά που αναπηδά η μπάλα στο χορτάρι, όχι την loba αλλα κάτι άλλο, πως γίνετε αυτή η πασα? κάνα online πρωτάθλημα παίζει για ps3? ακόμα δεν έχω προλάβει να παίξω ούτε career mode ούτε τίποτα, φανταστείτε να βάλω και συνθήματα, τραγούδια τι έχει να γίνει.. bravo στην ea και ακόμα δεν έχω παρατήρηση κάποιο ιδιαίτερο bug
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Τώρα που αναφερθήκατε πάλι στα συνθήματα, μπας και έχετε εντοπίσει κανα site που μπορούμε να κατεβάσουμε μαζικά τέτοια πράγματα?
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 http://forum.ea.com/uk/posts/list/4401.page http://www.4shared.com/account/dir/u5SQpiCd/sharing.html?&
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.