anamenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μηδένισε τα rankings γιατί έφτιαξε τα exploits στα leaderboards. Επίσης είπαν οτι έκαναν αναβάθμιση στους servers εξαιτίας των πολλών disconnects και τα στατιστικά δεν γινόταν να μην μηδενιστούν. όταν παίζεις τίμια και είσαι μέσα στους πρώτους 50 στα manual rankings, είναι λίγο μαλακία σωστά??? αχ ρε ΕΑ...
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι συνέχεια εναντίον Chelsea παίζω και εν συνεχεία εναντίων United, Real, Inter, Barca, Αrsenal κτλ. Γενικά το επίπεδο στο online είναι πάτος και οι παίκτες κοιτάζουν πως να βρούν το παραμικρό exploit για να νικήσουν, παρα να παίξουν μπάλα.
frou-frou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Eμένα μου την σπάει το online μόνο σε 1 σημείο. Όσοι χάνουν και τρώνε δεύτερο goal γίνονται Λούηδες και πολλοί το κλείνουν πρίν λήξει το παιχνίδι. Πολύ σπάσιμο να κάνεις καλό παιχνίδι για να κερδίσεις και να την κάνει ο άλλος με ελαφρά. Για αυτό δεν με ενδιαφέρουν τα rankings. Δεν είναι αντικειμενικά 100%.
Tigran Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Και να φύγει ο άλλος, την νίκη την παίρνεις. Πάνε στο "My Fifa ONLINE" και θα το δεις στα stats
speedy23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι ρε παιδια,κανονικα παιρνετε τη νικη 3-0 μεχρι περσι τουλαχιστον.Απλα ειναι το ξενερωμα που κανει ο αλλος quit.
basilis5 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 παιδια μερικες ερωτησεις 1.ποια ειναι τα exploits που αναφερεστε; 2.πως μπορω να παιξω με manual αντιπαλους; στην επιλογη αυτη εχει και τους semi; 3.απο που μπορω να παιξω ενα απλο πρωταθλημα χειριζοντας μονο την ομαδα,κι οχι συμβολαια,μετεγραφες,προπονητες κλπ; απλα μπαλιτσα 4.οποιος θελει να παιξουμε στο ps3 κανενα online (γιατι μονο onlinw παιζω) το ονομα μου ειναι basiliszag και παιζω σε ρυθμισεις semi και σεντρες-through pass assisted αν και δεν ειμαι και τπτ ιδιαιτερο. συνηθως παιζω με ολυμπιακο ή ιντερ.
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι ρε παιδια,κανονικα παιρνετε τη νικη 3-0 μεχρι περσι τουλαχιστον.Απλα ειναι το ξενερωμα που κανει ο αλλος quit. Δεν γίνεται αυτό στο Pc τουλάχιστον. Όταν ο άλλος κάνει disconnect την συνδεσή του η κλείνει το game δεν σώζεται τίποτα στο leaderboard. Ευτυχώς που υπάρχουν και φιλαράκια και παίζουμε γιατί με κάτι φλώρους που το κλείνουν με το παραμικρό δεν γίνεται δουλειά.
speedy23 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πολυ περιεργο μου ακουγεται.Πηγες σιγουρα εκει που ειπε ο Tigran? Α και οι καραγκιοζηδες ακομα να μου το στειλουνε το παιχνιδι.Τωρα ειτε ειναι φταιξιμο του thehut ειτε των ΕΛΤΑ θα πεσει τρελο κραξιμο οταν και αν το παραλαβω ποτε.Aν ηταν καποιο αλλο παιχνιδι δεν θα με πειραζε τοσο,αλλα με το συγκεκριμενο που κανονικα θα το ειχα απο την προηγουμενη Παρασκευη,μ'εχει εκνευρισει πολυ η κατασταση αυτη.
kostionalist Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πολυ περιεργο μου ακουγεται.Πηγες σιγουρα εκει που ειπε ο Tigran?Α και οι καραγκιοζηδες ακομα να μου το στειλουνε το παιχνιδι.Τωρα ειτε ειναι φταιξιμο του thehut ειτε των ΕΛΤΑ θα πεσει τρελο κραξιμο οταν και αν το παραλαβω ποτε.Aν ηταν καποιο αλλο παιχνιδι δεν θα με πειραζε τοσο,αλλα με το συγκεκριμενο που κανονικα θα το ειχα απο την προηγουμενη Παρασκευη,μ'εχει εκνευρισει πολυ η κατασταση αυτη. Αμα το παιχνιδι εχει γινει dispatch μια μερα αφου εκανες την παραγγελια τοτε το φταιξιμο ειναι των ΕΛΤΑ.Λογικα θα σου ερθει την Δευτερα. Σαββατοκυριακο απο οσο ξερω δεν τα στελνουν. Και εγω το παρηγγειλα απο το amazon την δευτερα που μας περασε και λογικα θα ερθει την Δευτερα.
anamenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πολυ περιεργο μου ακουγεται.Πηγες σιγουρα εκει που ειπε ο Tigran?Α και οι καραγκιοζηδες ακομα να μου το στειλουνε το παιχνιδι.Τωρα ειτε ειναι φταιξιμο του thehut ειτε των ΕΛΤΑ θα πεσει τρελο κραξιμο οταν και αν το παραλαβω ποτε.Aν ηταν καποιο αλλο παιχνιδι δεν θα με πειραζε τοσο,αλλα με το συγκεκριμενο που κανονικα θα το ειχα απο την προηγουμενη Παρασκευη,μ'εχει εκνευρισει πολυ η κατασταση αυτη. τα 5 ευρουλάκια που λέγαμε....
speedy23 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αμα το παιχνιδι εχει γινει dispatch μια μερα αφου εκανες την παραγγελια τοτε το φταιξιμο ειναι των ΕΛΤΑ.Λογικα θα σου ερθει την Δευτερα. Σαββατοκυριακο απο οσο ξερω δεν τα στελνουν. Και εγω το παρηγγειλα απο το amazon την δευτερα που μας περασε και λογικα θα ερθει την Δευτερα. To παιχνιδι το εχω κανει προπαραγγελια απο τις 12 Σεπτεμβρη και το εχουν στειλει(υποτιθεται)απο την περασμενη Τριτη και σαν μαλακας περιμενω να συμπληρωσω 10 εργασιμες(ετσι ζητανε αυτοι) για να επικοινωνησω μαζι τους. τα 5 ευρουλάκια που λέγαμε.... Δεν ειναι 5,ειναι 10 ευρουλακια και πρωτη φορα μου συμβαινει τετοια καθυστερηση.Εχω ψωνισει αρκετες φορες απο play kai zavvi και παντα το πολυ σε 5-6 μερες το ειχα παραλαβει.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μόνο σε μένα στο μένου έχει στην χάση και στην φέξη λόξυγγα; Προχτές μέσα σε παιχνίδι την ώρα που πήγα να κάνω αλλαγή μου κόλλησε το χειριστήριο και δούλευε μόνο το κουμπί του xbox ενώ σήμερα σε save έγινε αυτό: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=AX-at7jOraI[/ame] μόνο στο fifa μου κάνει τέτοια άρα δεν είναι θέμα χειριστηρίου
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^λολ Δεν μου κανει εντυπωση. Τοσα bug δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι.Στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα η κονσολα.Ελεγα δεν μπορει... Το ξεφτυλησαν το θεμα.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τραγικό φέτος το FIFA απο θέμα bugs. Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν.
katsouras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μπειτε ολοι!! League name: ps3forumsgr pass: fifa2011 Για κατοχους PS3 φυσικα..Και οσοι δεν ειναι,μπειτε και στο forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.